R&B или Rythm'N' Бабушки

Модератори: bobopeli, sapuna

mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: R&B или Rythm'N' Бабушки

Мнение от mita4eto »

Мястото на излета ви е неземно красиво, изтекоха ми очите просто ... Прекрасно!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Решихме да не залагаме на опашката на язовира, едно защото сметнахме, че ще е митинг, второ, защото си мислех, че от тези дъждове горе може да е размътено. Дали съм бил прав - не знам, но определено бяхме с печелившия фиш на тази позиция.

За митинга си прав,но за бистротата-не.Като гледам твоите снимки при нас е било по-бистро...Още веднъж поздрави за риболова :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Поздравления за риболова колеги,направо сте ги разбили бабите.Страхотен репортаж.
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

Вече няколко пъти я отварям тая тема и гледам снимките ! Много ми се ходи и на мен на Цонево , от няколко години не съм го посещавал и благородни ти завиждам Златев ! Дано имам възможност поне това лято да ида , успех !
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Радвам се, че ти харесват, колега!
Ето и още някое фото, останало скрито в телефона ;)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Ами... Ден с ден си прилича! Този път няма снимки, защото се оказа, че батериите на фотоапарата са заминали, а телефонът беше пълен.
Събота.
Същият състав. Абсолютно същите места. Язовирът с около 30 см по-нисък.
Наточени с царевица и солидно количество бял и кастери още в 5:40 замервахме водата със средно голени топки захранка, стреляхме бели и подавахме по малко царевичка.
Но рибките нещо ги нямаше. Епизодични бабушки под 10см се завъртаха и си заминавха. Аз накъсах каята на торен! :lol: Чат пат по нещо мерно, но много трудни си бяха рибките. Баща ми ковна два прилични морунажа, но повече не се завъртяха тези мечтани рибки.
Към 11:30 се зададе буря и за наш огромен късмет хвана жредлото на Елешница, подпря се скалите над Цонево и ни заобиколи. При Ченге и Чудните Скали сигурно ги е смляло...
След дъжда се завъртяха баби пред нас, имаше и по-едри, но бяха много капризни и трудни. Нищо общо с темпото от преди две седмици. Е, изпцапахме кепа, де...
Слабо представяне, но пък релаксът е несравним!
Да отбележа 2-3 неща за захранката, като ако забележите "нередности" моля да ме поправите. ;)
Този път не сложих купешка захранка. Реших да е изцяло мой експеримент, като се чудя все още дали не прецаках аз нещата...
Инградиентите:
3 кг смески;
1 кг смелни вафли;
1,5кг галета;
3-4 шепи фини трици за слепване;
5 канели
няколко капки анасонов ароматизатор
малко аромат ягода.

Триците свършиха страхотна работа! Поемаха влагата, субстанцията оставаще рохкава, но стгената. Хубави плътни топки, които си слизаха до дъното /4-5м дълбочина/. Като аромат - дъх на тахан с лек шоколад, тънък мирис на ванилия и особена острота от канелата и анасона. Не знам дали беше удачано като "бъркоч"? :oops:
Добавих 200гр изпънат бял и кастери, малко сладка царевица със сока и малко жив бял.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Отлично откриване и прекрасни бабки, аз такива големи не съм виждал)))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”