Мач ENGLISH WARRIOR 4,5Mt 10-30 струва ли си

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

xenohаck написа:
BERG написа:Колега xenohаck прав си ... имах някои опасения по повод на гумираното покритие / ще полепват мръсотии и други от тоя род/, но след пробата съм БЕЗЗАБЕЛЕЖКИ :lol: :lol: :lol:
За аванса и реденето на влакното какво ще кажеш !? Определено аз досега не съм имал по добра макара ! Единствено SHIMANO е май по-добро ?
За аванса ами аванс като аванс - добър ми се струва, но ще го разбера като закача нещо над 2кг :wink: а това че реди влакното добре - така е - и май наистина не го пресуква
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Макарата е супер :lol: Но за окончателно мнение ще трябва да я пробвам и на морето :wink:
-=КаРаГьоЗ=-
новобранец
новобранец

Мнение от -=КаРаГьоЗ=- »

С туй ингилизкото животну ша моа ли да мятам бамбарди по главите на зизитата? :butthead:
Alosa pontica pontica- I love this fish !
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

-=КаРаГьоЗ=- написа:С туй ингилизкото животну ша моа ли да мятам бамбарди по главите на зизитата? :butthead:
За бомбарда използвам един ZEUS на VEGA 4,30 /15-35 който 20-25гр бомбарди ги мята не ти е работа, с 0,20 основно 70-80 метра ги имаш стой та гледай :wink:
За по тежките използвам COUGAR 4,00 с акция 40-80 по твърд и по мощен.
Ингилизкия боец съм го пробвал с леки до 20 гр. сбиро - покривам същата дистанция но е по мек!
Наслука!
edd
новобранец
новобранец

Мнение от edd »

BERG написа:Колеги благодаря за всички мнения!
Можем вече да затвоим темата тъй като днес пробата беше направена. Макара AWA SHIMA CREEK S2E 620 влакно 0,205 TUBERTINI ваглер 4 гр. и 15 таранки по 350 -400гр. Като за начало никак не бе лошо още повече че беше ветровито но впечатленията са отлични :) :) :) Само за проба метнах няколко пъти и сбиро 20гр - дистанцията беше около 70-80 м воденето е отлично и чувствителността превъзходна.
ИЗВОД: пръчката е много добра!
Без да се обиждаш, но тези 70-80м малко ме изненадват.За по точна информация пробвай на равна поляна и мери.[/quote][/b]
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Без да се обиждаш, но тези 70-80м малко ме изненадват.За по точна информация пробвай на равна поляна и мери.[/quote][/b][/quote]

Толкова е колега и го измерих точно на поляната, верно с крачки - една крачка 70 см общо 108 крачки те ти ги 70-80 м. В морето разтоянието изглежда по малко верно е! Е имаше слаб вятър изотзадзе и отсрани но това не го броим. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”