Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

яз. Копринка
Модератор: bobopeli
- robber_79
- ще става разбирач
Re: яз. Копринка
Не се заяждам , мисля че е разрешен риболова само за бяла риба и щука в момента . Kакто искаш ..така ме разбирай . Задължително ще ти се обадя , ако видим Витара-та .Поздрави .
А.Тонев

А.Тонев
-
- ще става разбирач
Някой ходил ли е да Троли какво се случва на Копринка как е нивото Кълве ли в Петък мисля да го посетя?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Действай,не се офлянквай!Krasi-ribata написа:Някой ходил ли е да Троли какво се случва на Копринка как е нивото Кълве ли в Петък мисля да го посетя?

-
- ще става разбирач
Така е Троли така и правя и то Редовно
-
- ще става разбирач
Днес на Копринка от 6 сутринта до 3,30 следобед 1 риба 1,200 бяла Трагедия язовира пълен до дупка и носи по повърхността само трева и оплита Воблерите .Поне 1 месец невиждам как да се получи Риболов
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за инфото , колега Краси. Явно все още е така положението , аз бях преди около 2 седмици там , много дразнещо е с тези водорасли и треволяци.. на каква дълбочина ковнахте рибата?Krasi-ribata написа:Днес на Копринка от 6 сутринта до 3,30 следобед 1 риба 1,200 бяла Трагедия язовира пълен до дупка и носи по повърхността само трева и оплита Воблерите .Поне 1 месец невиждам как да се получи Риболов
Поздрави!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сложи на 2-3метра преди воблера една халка и там ще се събират повечето треви без да влияят толкова на играта на воблера,та нема да презаметаш и да се изнервяш през 10минути!Krasi-ribata написа:Днес на Копринка от 6 сутринта до 3,30 следобед 1 риба 1,200 бяла Трагедия язовира пълен до дупка и носи по повърхността само трева и оплита Воблерите .Поне 1 месец невиждам как да се получи Риболов

-
- ще става разбирач
Благодаря ама на Стамболийски и на Копринка мисля да ги посетя най рано на 1.07, все едно си в морето Троли и Адски дълбочини
- Batkata61
- научил се да хвърля

-
- ще става разбирач
Румка само Жребеца и Питеен е Истината:)))))
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Batkata61 написа:![]()
![]()
Краси на риба след месец..!?!!
![]()
![]()
Опаа,криете нещао от нас?Krasi-ribata написа:Румка само Жребеца и Питеен е Истината:)))))

-
- ще става разбирач
Троли трябва да те заведа ха ха па
- Batkata61
- научил се да хвърля
Ако утрае до Юли ...

-
- ще става разбирач
Ха ха Румка
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много тролингисти , ама рибки йок - отдадоха се на разходка с лодка преди да дойдат светкавиците 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;