Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Предстоящи избори
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз макар още да нямам право да гласувам вече знам,че няма правилно гласуване има само грешно,но има повече и по-малко грешни.
Както каза някой по-добре да се гласува против турците...всичко друго е лъжа.
Като гледам повечето сте се ориентирали към ГЕРБ немога да бъда сигурен в думите си ,но той си е баш мутрата на всички мутри...
.
Както каза някой по-добре да се гласува против турците...всичко друго е лъжа.
Като гледам повечето сте се ориентирали към ГЕРБ немога да бъда сигурен в думите си ,но той си е баш мутрата на всички мутри...

За бракониерите само слънчаци
!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Кфи турци , кфи пет лева в изборите за евродепутати
На единственните които заслужаваха да станат такива ( медиците ни в Либия ) не им беше дадено шанс ни от Българи , ни от Турци , ни от Цигани
Искренно се надявам за евродепутати да бъдат избрани най-големите цървули та да ни представляват в Европата как си требва - по нашенски !!!

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Боро
- научил се да хвърля
Колеги призовавам Ви да отидете да гласувате без значение за кого. Аз лично се двуумях между "Атака" и ГЕРБ, но в крайна сметка гласувах за "Атака". Баща ми се прибра сутринта от Суворово за да гласува, без преди това да е смятал да го прави, роптаеки против поредната изборна "екскурзия". Колеги вървете гласувайте за някого нищо че ще изгубите 5 минути иначе турчюлята ще ни го сложат !
-
- и господ не е толокова добър
Павка аз имам високо мнение за тебе.Не може Българска държава да бъде представлявана от малценството,ако не за нас поне да се борим за нащи деца.Нямам нищо против хората които исповядват друга вяра,но в България трябва да определят Българи нашата съдба.Ако те наистина са българи да гласасуват за Българска партия не за ДПС.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Илийка/snegk/,нищо няма да напиша за да не се дублираме приятелю!!!!snegk написа:Павка аз имам високо мнение за тебе.Не може Българска държава да бъде представлявана от малценството,ако не за нас поне да се борим за нащи деца.Нямам нищо против хората които исповядват друга вяра,но в България трябва да определят Българи нашата съдба.Ако те наистина са българи да гласасуват за Българска партия не за ДПС.
Изборният ден приключи вече,така че не е лошо темата да бъде заключена!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Видя се, че има и наказателен вот!

Сега да споделя с вас една статия която прочетох в списание Егоист!!!
Автор: Мартин Карбовски
Заглавие: Къде е второто дете на Българина!!!
Младите Българи искат по едно дете........
Всеки работещ иска или не иска осигурява ..........
един Циганин и едно циганче, двама пенсионери, ено сираче, двама държавни чиновници, собствения си гъз и бюджетния излишък!!!
Това нормално ли е? пита Мартин Карбовски! Питам се и аз?
Аз лично искам повече от едно дете ......дакажем две........ако ми стигнат силте може и едно сираче да отгледам..... дай боже!
Но! Работим по 15 часа ... искам всички вкъщи да са нахранени и облечени, здрави и изучени! също май носим и отговорност за изброените по горе ........ някой питал ли ви е дали сте съгласни .... примерно да гласувате и да кажете дали искате да отглеждате цигани... просто пита Мартин Карбовски питам и Аз!

Ако намеря статията ще ви я препиша да видите просто дали ще се познаете някъде в нея!
Поздрав Европейци

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Мартин е пич!Пичове сте и всички Вие!
Аз имам едно дете.Вече ми е на 15 дъщерята да ми е жива и здрава.Аз работя не по 15,а по 20 часа на ден/на три места,въпреки че съм със статут на държавен служител/.И защо ли го правя?Ами за да мога да осигуря бъдещето на единственното си дете!Това е България,и нашата безотговорност ще я остави такава!Господ да ни пази-от нас самите!
Срамувайте се Българи!
Аз имам едно дете.Вече ми е на 15 дъщерята да ми е жива и здрава.Аз работя не по 15,а по 20 часа на ден/на три места,въпреки че съм със статут на държавен служител/.И защо ли го правя?Ами за да мога да осигуря бъдещето на единственното си дете!Това е България,и нашата безотговорност ще я остави такава!Господ да ни пази-от нас самите!
Срамувайте се Българи!
- Боро
- научил се да хвърля
...
Ех да ве.. Като го слушам този по телевизията май Турция е влязла в ЕС. И как и кога ще стане ? През кой век ще влезе Турция в ЕС ?
Ех да ве.. Като го слушам този по телевизията май Турция е влязла в ЕС. И как и кога ще стане ? През кой век ще влезе Турция в ЕС ?
Последно промяна от Боро на Пон Май 21, 2007 9:29 am, променено общо 2 пъти.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
гел борда,ВИ ЕБЕМ И ..........ЮРОТО
не сьм гласувал от как доктор Иван Георгиев се издьни-оттогава,само наблюдавам-за КОЙ да гласувам,бе дейба>за кой?османско сме биле-османско ще си останем-толко ни е....АДЕТА
гел борда,гел борда,ЮРООООООООООООООООО 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: