Макара Mitchell 310x gold

Модератор: sapuna

Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Az имам модела 308 X Gold. Мичел вече не е това, което беше. Това, за съжаление, е една посредствена макара с претенции. Същото се отнася и за новия модел Идеал...Казвам го с болка, защото съм голям фен на марката. Но тя беше велика допреди 15 години. Последния "истински" Мичел беше модела Кварц, а от там нататък е падението. В момента това е една незабележима посредствена марка, жалка сянка на миналото си величие. Нищо повече от продуктите на останалите производители... В момента две фирми правят истинските макари - това са Дайва и Шимано.
Troli написа:Макарата на Митчел е перфектна и аз я загледах за 130лв.! :wink: Павката не разбира от макари!Купува ментета,при положение,че при Алем има по-добри макари,на по-добра цена!Например Флюгер-Президент или Флюгер-Медалист! :wink: :roll: :D :shock: :D
Ха, ха, нали, Сашо! Евала! :lol: :lol: :lol:

п.п.с.На Дайва Тиера много и захвалят - ето и един тест за нея, много подробен. http://www.tackletour.com/reviewdaiwatierra.html
Виждах я наживо - много прецизно и качествено изработена. Нощо, че е "Мейд ин Чайна"...
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”