Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

СПРО Кранк 70
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: СПРО Кранк 70
Някой знае ли на колко газят че никъде не пише
В сайта на SPRO ги дават до 3 метра, че газят, а тук до 2,5 метра
Много не ми се вярва на тези цифри с оглед на разположението на лопатката, самата лопатка и тялото на воблера 
Набелязал съм го и аз за бъдеща покупка и тестове

Набелязал съм го и аз за бъдеща покупка и тестове

-
- ще става разбирач
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
харесва ми много колко е компактно ако беше плиткогазещ цена нямаше да има ама тук не знам как мога да си го намеря това
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
колеги има и една серия на strikepro ARCHBACK
http://www.maruripesca.com/produtos_mai ... g125ap.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ето от този линк мой прител си е купил от Англия от някакъв магазин докато е бил на бригада няколко воблера
#A05
#A52S
8cm. куки 6 ти номер и вътре има съчмичка която дава допълнителен звук гази до метър и най ефективна при туичинг.
каза,че газят плитко и тази джаджа на края се върти и създава големи вибрации.
има ли ги и в нас.
http://www.youtube.com/watch?v=B9jfGuSgMyw" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.maruripesca.com/produtos_mai ... g125ap.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ето от този линк мой прител си е купил от Англия от някакъв магазин докато е бил на бригада няколко воблера
#A05
#A52S
8cm. куки 6 ти номер и вътре има съчмичка която дава допълнителен звук гази до метър и най ефективна при туичинг.
каза,че газят плитко и тази джаджа на края се върти и създава големи вибрации.
има ли ги и в нас.
http://www.youtube.com/watch?v=B9jfGuSgMyw" onclick="window.open(this.href);return false;
има ги при фишерман http://www.fishermanbg.com/product/1782 ... blade.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- eroucma
- разбира нещата
Моля придържайте се към темата- Spro Crank 70 заради, който е пусната темата, за останалите примамки и местата по Дунав си има отделни теми.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- dancho.danev
- научил се да хвърля
Слизат до 1-1,2м.и са изключително уловисти. Аз имам цвят 001 и 005. За покрай тръстиките вършат чудеса. С 001цата хванах щука още с първо замятане. Тези ефтинджоси са ми дали много повече щуки от другите ми скъпи и прехвалени воблери.MASTER YODA написа:Така, като ги гледах, 3 метра са мираж...най-много до 1,50-1,80 да слизат.
Тази година си взех два бр., цвят 001 и 005.На цвят 001 имам 6 щуки на 005 нито една.Според мен единственият проблем са тройките, бързо ръждясват и е хубаво да се сменят.
- murphymet74
- ще става разбирач
Някой а знае къде има цвят 001 че моя остана да виси на едни тръстики 

- eroucma
- разбира нещата
Вземи си 007 докато още има, той също много лови. А и моите 001 и 007 след 20- ентата риба вече са еднакви на цвятmurphymet74 написа:Някой а знае къде има цвят 001 че моя остана да виси на едни тръстики

Ма па си ги апат щуките

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Тройките са зле
Ръждясват и на мен ми се струват меки и малки за тая големина на тялото на воблера.
Трябваше и да му донастроя играта, че бе малко като дърво....
Аз на моя воблер ги смених с малко по-твърди - тройки №4 от Салмо Хорнет 6 свалени
Обаче нещо не му давам шанс на СПРО Кранка, откак съм го взел съм го слагал 2-3 пъти......
Ще му дойде времето, все някога да хване нещо

Ръждясват и на мен ми се струват меки и малки за тая големина на тялото на воблера.
Трябваше и да му донастроя играта, че бе малко като дърво....
Аз на моя воблер ги смених с малко по-твърди - тройки №4 от Салмо Хорнет 6 свалени

Обаче нещо не му давам шанс на СПРО Кранка, откак съм го взел съм го слагал 2-3 пъти......

Ще му дойде времето, все някога да хване нещо

- murphymet74
- ще става разбирач
Хваща си доволно жалко че го посях 

- Прикачени файлове
-
- 2013-10-05 15.48.40.JPG (106.59 KiB) Преглеждано 1128 пъти
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От цвят 003 някой има ли впечатления?
- robber_79
- ще става разбирач
Перфектни . Имам няколко няколко прилични щуки на Копринка от брега , хващал съм на тролинг и бели риби .