Пак по Янтра+карък

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Пак по Янтра+карък

Мнение от dunavski »

Следващия път като ти се случи нещо такова избутваш куката така, че върха да излезе от другата страна след това режеш върха с контрата и издърпваш останалото назад малко дезинфекция и си готов.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

dunavski написа:Следващия път като ти се случи нещо такова избутваш куката така, че върха да излезе от другата страна след това режеш върха с контрата и издърпваш останалото назад малко дезинфекция и си готов.
Знам че става така ама тея бяха забити надолу към месото и просто не можаш да ги извъртя за да излезе върха пък и като напъвах много болеше и се отказах,а иначе може само да се сплеска контрата и пак излиза по същия начин :drinkers:
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

Колега хубав кленчок си хванал и да не забравиш за другия път кохерите :)
Изображение

The Best
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Сериозно приключение :o . Като знам к`во е кога ми се ръгна сал една шаранджийска, а при тебе 2 жила, че и към мускула.... :cry: . Истината си я открил сам - вадиш, откачаш, снимаш :wink: инак стават инцидентите.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

antivik написа:Сериозно приключение :o . Като знам к`во е кога ми се ръгна сал една шаранджийска, а при тебе 2 жила, че и към мускула.... :cry: . Истината си я открил сам - вадиш, откачаш, снимаш :wink: инак стават инцидентите.
Tака ще е вече :lol: инак пак у бърза помощ, а там вече не ми се оди :lol: :lol:
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Аз пък се закачих в устата преди години и брат ми добре че беше та, с клещи ми извади куката. :ANAL:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”