Писане на акт без причина

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Писане на акт без причина

Мнение от Стонин МаХенд »

Проблемите с носенето на документи от вида лична карта, рибарски документ и други такива, в някой страни е отдавна решен.
Отиваш при нотариус. Той прави копия на документите. Слага им своя печат "Вярно с оригинала", слага си подписа и точка. Оставяш си оригиналните документи вкъщи (за да си сигурен, че няма да бъдат загубени, откраднати или унищожени) и си носиш ВИНАГИ направените по този начин копия.
Питал съм няколко пъти, дали не мога да направя с българските си документи така и отговорите винаги са различни.
traqus
новобранец
новобранец

Мнение от traqus »

аз имам въпрос къде отиват парите от билетите , да не би някой да зарибява язовири с тези пари :/
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Пишеш едно писмо до в момента действащият финансов министър и като получиш отговор е хубаво да го оповестиш тук :wink: Предишният такъв , Дянкоуглу , ги заделяше за "крайни" нужди ако потребват , сегашният сигурно има и той някаква причина . Направило ми е впечатление че в повечето случай като хванеш някой че бракониерства , първата му защитна реакция е да пита "а тука зарибявано ли е?" :lol: :lol: :lol: Нека сме наясно ! Това че не е зарибявано от ИАРА , примерно , не дава право на съответният бракониер да бракониерства по никакъв начин :idea: :idea: :idea: Ако бъде улепен с пълно право си отнася всичко как си требва па ако ще да риве и да се тръшка колко си ще последствие .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”