Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един следобяд!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Един следобяд!
Напротив,недей да спираш а им покажи как и къде се лови без задни мисли!bantumi написа:Боже Господи! Все съм знаел, че тука е пълно с разбирачи, но чак такива конспиратори не съм очаквал, че има! С вашите глупости отказахте сума ти народ да пише във форума и от него стана бит пазар на такъми втора употреба! Рядко пускам теми в тоя раздел, а след тези мнения вече спирам. Останете си да четете "истинските" излети на точните хора...

- antivik
- кандидат преподавател
Като знам с фин такъм и дребни куки к`ъв зор е и по-свястна каракуда да извадиш и при откачане какви "благословии" почват....па не ми се мисли какво е дивак - шаране на директен /де и макара нема да го мориш/. Ич да н` ти пука, ходи на риба, снимай, споделяй
И мен на времето се опитаха да ми дават акъл да съм ".....спри с този туризъм....", кога пусках теми без рибоци, все ще се намери някой да почне да анализира.
Първо си гледай кефа от ходенето и после кефа да го споделиш
. Що - според един познат де - то е като другата работа с женорята, ако не се похвалиш къде ти отива половината кеф
.

Първо си гледай кефа от ходенето и после кефа да го споделиш

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Прав е колегата "bantumi".Аз така спрях да пиша в карп-форума,има да чакат да им споделя излет.И там критикари и разбирачи много,-манекенчета на платени водоемчета.И тук гледам ,споделящите останахме една шепа...останалите спряха.Засрамете се критикари,идете...ХВАНЕТЕ...споделете ,па тогава критикувайте.bantumi написа:Боже Господи! Все съм знаел, че тука е пълно с разбирачи, но чак такива конспиратори не съм очаквал, че има! С вашите глупости отказахте сума ти народ да пише във форумите ...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Добър риболов с хубави риби,не обръщай внимание на завистливите коментарчета на разни компютърни риболовци.