остров Тасос

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: остров Тасос

Мнение от barutchiata © »

Браво на Станката!
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

zazturbo написа:Поздравления за лаврака.На какво го хванахте?
Рибата е хваната на воблер (ако може да се нарече воблер :P ) duel adagio
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Здравейте колеги, ще посрещам Новата година на Тассос, никога не съм бил по това време и ще съм признателен на всеки, който сподели инфо ще пробвам само на спиннинг от брега, интересуват ме места, какви риби да очквам по това време и работещи воблер !
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Понеже явно никой не пише за Тасос. Имам информация в рамките на последните 7 дни. Риба няма. Излизат мекотели, но не са кой знае колко, та за момента и Тасос е кофти дестинация..
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

fixxer написа: та за момента и Тасос е кофти дестинация..
Е, па нормално по това време, рибата се е изтеглила на юг. Да вземем да изчакаме до април-май и тогава да ги почваме....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Здравейте колеги, моля ако някой има скорошно инфо за риболова на Тасос да сподели. Хищници и изкуствени примамки са с предимство :) Благодаря предварително!
Последно промяна от radoadvokat на Пон Апр 21, 2014 9:00 pm, променено общо 1 път.
nikolas3
новобранец
новобранец

Мнение от nikolas3 »

Сафрид, скумрия, трудно маятико. Пробвай с по- дребни воблери от широкоразпространените и с железа.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

nikolas3 написа:Сафрид, скумрия, трудно маятико. Пробвай с по- дребни воблери от широкоразпространените и с железа.
Благодаря за информацията и съвета! За мое съжаление отложихме риболова на Тасос за след Гергьовден :(
Поздрав
gorgy_ski
новобранец
новобранец

Мнение от gorgy_ski »

здравейте колеги, очертава се няколко дневна почивка на Тасос. изрових си морските джаджи от гаража, приготвил съм няколко бомбарди, дънен такъм за кефал и две чепарета - зелено електрик и черно. ще ловя около Потос, дано намеря някакви удобни скали (според гоогле.мапс има такива :) ), та, искам да попитам няколко неща за Тасос:
има ли смисъл от чепаретата и кефаловия такъм?
има ли някъкви риби с които трябва да се внимава - от сорта на драконите (да не стане от играчка плачка)?
аз прочетох,ама да си питам пак - нали няма забрана за риболов от брега?
и един въпрос за пътя - трябва ли ми винетка за гърция (както за словения и австрия например, че имам кофти спомен от австрия )?

Благодаря предварително
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

Според мен има смисъл да си носиш чепаретата и кефаловия такъм, за да не си купуваш после от там. Имал съм случаи в които ме убеждаваха че няма смисъл да мятам на чепаре, но след като го вадех пълно, когато на нищо друго не кълвеше тичаха до магазина. Не се знае Кога на какво ще удари. Винетка не ти трябва. На някои места има магистрални такси, но мисля че няма да ги хванеш. Ако имаш теглич или затъмнени стъкла ти трябва сертификат че са сложени фабрично. Цената на ферибота е 2-4 евро на човек и 16-20 евро за автомобил в едната посока в зависимост от сезона, времето и мястото- Керамоти или Кавала. Освен драконите има още няколко отровни риби с които трябва да се внимава- такива които са опасни при убождане, но могат да се консумират и такива, които са токсични при консумация.Прочети тук http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 32&t=15278" onclick="window.open(this.href);return false; За морето няма забрана за риболов от брега.
gorgy_ski
новобранец
новобранец

Мнение от gorgy_ski »

Благодаря,
наслука на всички
ribo-ribo
новобранец
новобранец

Мнение от ribo-ribo »

Привет колеги някой да е ходил скоро до Тасос да сподели как е положението? Аз ще риболовствам от 10 юни до 19 юни, ако някой иска да споделим риболов ще бъда на Скала Потамя, казвам се Генади. Наслука на всички.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Никаква активност на рибите последните 3-4 дена ! По прясно инфо след 28.08
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sobieski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sobieski »

Здравейте колеги, първата седмица на Септември ми предстои да съм на Тасос от страната на Потамия. Можете ли да ме насочите какво мога да очаквам там по това време на година, евентуални тактики, монтажи стръв.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

От брега очаквай предимно зарган на бял червей , а за по едро още я рано - няма ги :wink: Октоподи колкото искаш само да ти се занимава ! При гмурканията виждах доста лефери , но не гонят нито изкуствени примамки нито жива стръв - това от брега ! От лодка на влачене нещата са малко по различни с епизодични бройки с не големи размери ! Става дума за района от Потамия до Лименария !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”