Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Селяния не ами селяния /МИКРОТО/
-
- научил се да хвърля
Re: Селяния не ами селяния /МИКРОТО/
тези билети са фалшиви нека да идат данъчните давидим каква песен ще запее
- dimmitov
- ще става разбирач
Kасови бележки редовно, на всеки посетител дават само на Циментовия на прелеза на Войводиново и Бадема.Ако не забравям някой , ама май не забравям, това са. За регион Пловдив говорим.
Аз си направих един черен списък на водоеми, както с лошо отношение към клиента така и с другия проблем на платените ( обезрибяване на водоема но въпреки това събиране на такси)
и проблемните водоеми вече са вън от плановите ми.
Аз си направих един черен списък на водоеми, както с лошо отношение към клиента така и с другия проблем на платените ( обезрибяване на водоема но въпреки това събиране на такси)
и проблемните водоеми вече са вън от плановите ми.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

-
- новобранец
Значи ,двама трима рибари заедно трябва само един да плати 2-3 пръчки тогава да ги видиме какво ще кажат.
Те тия въобще отчитат ли се някъде ?
#ИМАЛИМЪЖЕПРИВАСБЕДАНЪЧНИ ?
#ИМАЛИМЪЖЕПРИВАСБЕДАНЪЧНИ ?
Доста подобни случки има с платени язовири,затова лично аз не ходя по платени друго си е да я излъжеш дивата риба по Дунава например.

+1pavre написа:Ами, като са селяни и ви дразнят- не ходете. Аз предпочитам едно капо с разходка по реката, отколкото на платено да ми взимат такса и да си плащам рибата като в магазина.
Барабар с костура да му беше изсипал и два чувала хлорна вар - дееба и помиряра!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тия боклуци не стига, че лъжат държавата и хората, че и нагли на всичкото отгоре.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- новобранец
аз ходя на риба с един приятел данъчен ,но този язовир не сме го посещавали,ще идем тези дни да видим дали дава рибата?!
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Следя темата и мислех да не пиша но.\Селяния не ами селяния\ Може и да си навлича гнева на някой от вас колеги но и аз искам да изразя моето мнение .Защо някой от вас като платят 10 кинта и си мислят че трябва да изловят цялата риба от въпросният водоем и да сия приберат в фризера .Малко е смешно първо прочетете правилно темата и тогава изказвайте мнение . п.п Не защитавам никой и съответно не оправдавам 

Хвани и пусни не бъди алчен
Т.е. сблъскали са се 2 селянииanton jambol написа:Следя темата и мислех да не пиша но.\Селяния не ами селяния\ Може и да си навлича гнева на някой от вас колеги но и аз искам да изразя моето мнение .Защо някой от вас като платят 10 кинта и си мислят че трябва да изловят цялата риба от въпросният водоем и да сия приберат в фризера .Малко е смешно първо прочетете правилно темата и тогава изказвайте мнение . п.п Не защитавам никой и съответно не оправдавам

- minchoto
- ще става разбирач
Може би защото правилата на водоема са такива ... За арендатора това е бизнес и щом е направил такива условия, значи това го устройваanton jambol написа:Защо някой от вас като платят 10 кинта и си мислят че трябва да изловят цялата риба от въпросният водоем и да сия приберат в фризера .Малко е смешно първо прочетете правилно темата и тогава изказвайте мнение .

Аз лично, на ваше място бих върнал 2 шарана (не че другите 2 биха ми представлявали кулинарен интерес) и бих задъжал костура. Тогава дали щеше да има вопли и стонове? Като цяло ситуацията погледната отстрани, безпристрастно (пак казвам според мен, без да искам да задължавам с мнение) е такава ; 1 човек = 10лв. такса = 2 шарана + плевелна риба. 2ма човека = 20лв. такса = 4 шарана + плевелна риба. Но това уравнение не е равно на 2ма човека = 20лв. такса = 4 шарана + плевелна риба, пък няма значение кой ги е хванала шараните, и то не за друго а защото такива за правилата (поне доколкото разбирам). Все едно да се качим 2-ма шофьори в колата и тъй като ограничението на магистралата е 130, ние понеже сме двама и да можем да се движим с 260...! Но това заяждане и "псуване"(викане) изобщо не е по никакъв начин оправдано и нормално. За 2 шаран.... тооооолкова разправия.... баси, не го разбирам!!! И като цяло бих задал въпроса, ако доида сам, и си платя 20 лв., ще мога ли да си взема 4 шарана, това чисто хипотетично разбира се.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
-
- разбира нещата
а защо повечето арендатори се чешат все навътре-и те като банкерите искат да са само на 100% печалба.ако има начин и да си хвърлим въдиците на поляната ,пак ще искат някаква такса.нека някои да престанат да се правят на моралисти,защото както риболова е удоволствие ,така и консумацията на рибата за болшенството е също удоволствиеanton jambol написа:Следя темата и мислех да не пиша но.\Селяния не ами селяния\ Може и да си навлича гнева на някой от вас колеги но и аз искам да изразя моето мнение .Защо някой от вас като платят 10 кинта и си мислят че трябва да изловят цялата риба от въпросният водоем и да сия приберат в фризера .Малко е смешно първо прочетете правилно темата и тогава изказвайте мнение . п.п Не защитавам никой и съответно не оправдавам

НЕ ПОДКРЕПЯМ деиствията на въпросния арендатор:отиваме двама със общо 6 въдици,-коя на кого е ???на коя са се хванали шараните???а ако са били повече от 4 риби,кой ,кой шаран е хванал????това са заяждания ,от които никой няма нужда.като искаш само да печелиш от рибата-затваряш водоема за риболов и на никулден го търмъчиш,ама тогава кило шаран ще го продадеш на магазин ,най-много за 4 лв

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."