Черноморска Акула?!?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
Re: Акула+Рибарина=?
Здравей рибарин.Да ти призная , това е и моя мечта. За сега не съм ловил обаче целенасочено като теб.Събирам информация и аз (така да се каже хихи) .За улов на акула в Черно море съм чувал единствено за случайни попадения при риболов на попчета от лодка.Знам че я ловят и на волти(така май се казваха с многото куки) ама то де е кефа. Лятото гледах разни руски сайтове , дето един пич влизаше с надуваем дюшек да лови акули по черноморското крайбрежие , но там може да ги има повече. Това 50см акула си е май бебе , като се има в предвит колко и е дълга опашката .Дано са били живи рибите и са пуснати , за да има големи и шанса да ги уловим с въдица да е по голям 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Това с многото куки е парагада доколкото знам,също доколкото знам се лови нощем в по-плитките места .rimohit написа:Здравей рибарин.Да ти призная , това е и моя мечта. За сега не съм ловил обаче целенасочено като теб.Събирам информация и аз (така да се каже хихи) .За улов на акула в Черно море съм чувал единствено за случайни попадения при риболов на попчета от лодка.Знам че я ловят и на волти(така май се казваха с многото куки) ама то де е кефа. Лятото гледах разни руски сайтове , дето един пич влизаше с надуваем дюшек да лови акули по черноморското крайбрежие , но там може да ги има повече. Това 50см акула си е май бебе , като се има в предвит колко и е дълга опашката .Дано са били живи рибите и са пуснати , за да има големи и шанса да ги уловим с въдица да е по голям
Зарганолог
Волтата е каяджийски такъм без риболовен прът навит на някаква совалка, макаричка, парче стиропор и т.н.
Преди 2-3 години лятото рибарите по втора буна разправяха и се кълнаха, че след пасажите с илария и платерина около буната се завъртали и акули
Чат пат се виждаха разни джорумчета, но дали имаше някаква истина?...
Дори твърдяха, че накакъв човек на такъма за илариq бил закачил една и му скъсала, но за мен лично това вече си е чиста проба science-fiction

Преди 2-3 години лятото рибарите по втора буна разправяха и се кълнаха, че след пасажите с илария и платерина около буната се завъртали и акули

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И нощем и денем пак същото.
И рано сутрин и цяла вечер м..де бухлести се ловят само
трябва някой нов метод да се изпробва сега събирам идеи
А за големи риби на малки въдици аз лично видях котка 13 кила на такъм за илария в Крайморие тази година.Ако се хване нещо дребно на тъкъма що да не го лапне акулка
И рано сутрин и цяла вечер м..де бухлести се ловят само
трябва някой нов метод да се изпробва сега събирам идеи
А за големи риби на малки въдици аз лично видях котка 13 кила на такъм за илария в Крайморие тази година.Ако се хване нещо дребно на тъкъма що да не го лапне акулка
Mi7chell написа: Това с многото куки е парагада доколкото знам,също доколкото знам се лови нощем в по-плитките места .

Тези риби закачат ли се в мрежа - май вече са чао! За да диша акулата се движи непрекъснато, даже по TV разправяха за тях, че никога не спял целият й мозък, точно за да не спира да се движи. Нямали хрилни капаци като другите риби, с които да помпят водата и да я движат през хрилете. Ама дали е така, само съм слушал за тях. Слушайте какво ще ни разправя Salmo, он е профи. И се надявам, че ще ни светне за всичко!

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дано да не е много рядък улов тази година че съм я писал в черният тефтер

А ето какво намерих преди малко
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=8087

А ето какво намерих преди малко
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=8087
Случайно да не се казва Климо /вълкът/, от Траката ?Ribarina написа:Колеги вчера на гости ми беше един рибар от Варна е мрежар,но си разбира човека от рибарлък.Предната вечер е извадил мрежите пълни с акула(става въпрос за мрежа за карагьоз).Казва че най- голямата била 50 см.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Случайно да.Той е кръстник на снаха ми
-
- и господ не е толокова добър
Аз хванах посред лято в Слънчев Бряг, от водно колело.Стръв, грозд червей.Като я видяха на брега ме накараха да я скрия, за да не уплаша чужденците 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
За този човек ли е приказката ?Ribarina написа:Случайно да.Той е кръстник на снаха ми

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- YordanDanev
- сериозен играч
Чувал съм че във Бургас на северния плаж- на бункера, излизали дребни акули във началото на лятото. И мисля тази година да пробвам.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Същият!Хубаво точи ножове

Поканил ме е на гости и като дойда във Варна ще ви покажа как се лови риба в Черно море с моето чепаре.Ще гледам по сафридено време да дойда за ден два да гостувам на Климо

Поканил ме е на гости и като дойда във Варна ще ви покажа как се лови риба в Черно море с моето чепаре.Ще гледам по сафридено време да дойда за ден два да гостувам на Климо
Браво Салмо за инфото ...Йордане и ти ме заинтригува яко
- тва на колко метра от брега 

......runner написа:Слушайте какво ще ни разправя Salmo, он е профи. И се надявам, че ще ни светне за всичко!![]()
![]()

Това не ми стана ясно как да го разбирам