Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Пловдив Турнир по риболов Любителски
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Пловдив Турнир по риболов Любителски
плувка Николай Михайлов колеги ще дам координатите на водоема в понеделник
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
за сега записването върви по следния ред
ПЛУВКА
1.Димитър Гроздев
2.Николай Михайлов
3.Никола Панайотов
4.Георги Атанасов
5.Георги Симеонов-жокера
ФИДЕР
1.Олег Димитров
2.Панайот Дългаров
Ако има други желаещи да се запишат телефон за контакт 0898 61 43 53
Координатите на язорива са С.Белащица намира се на 4 км от пловдив посока Изхода на Пловдив Кукленско шосе
таксите ще се събират на водоема ,водоема е свободен така че всичко отива за куми медали ,напитки и храна
ето и линк към гогал мапс
https://maps.google.bg/maps?q=%D1%81%D0 ... JIBELYDMAo" onclick="window.open(this.href);return false;
ПЛУВКА
1.Димитър Гроздев
2.Николай Михайлов
3.Никола Панайотов
4.Георги Атанасов
5.Георги Симеонов-жокера
ФИДЕР
1.Олег Димитров
2.Панайот Дългаров
Ако има други желаещи да се запишат телефон за контакт 0898 61 43 53
Координатите на язорива са С.Белащица намира се на 4 км от пловдив посока Изхода на Пловдив Кукленско шосе
таксите ще се събират на водоема ,водоема е свободен така че всичко отива за куми медали ,напитки и храна

ето и линк към гогал мапс

https://maps.google.bg/maps?q=%D1%81%D0 ... JIBELYDMAo" onclick="window.open(this.href);return false;
Вкарваме още плувкаджии
6.Апо
7.Ахмед Исмайл
8.Сернан Ферат
6.Апо
7.Ахмед Исмайл
8.Сернан Ферат
Лимит на захранката няма , носете си колкото ви е кеф
9.Аднан Дормуш
ако не съм изписъл името на някой колега правилно моля предварително да ме извини

9.Аднан Дормуш
ако не съм изписъл името на някой колега правилно моля предварително да ме извини

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само немога да разбера на обран бустан искаш сергия да отвориш или грешно съм те разбрал,може би имаш хубавата идея да се съберат хора за хубав пикник насред вече съществуващия лунен пейзаж,преди 2 седмици когато се опитах да ида до там след като не бях ходил почти година на въпросния гьол имаше 300 метра преди него бариера с надпис "Частна собственост" още ли седи и последно кога че идеш да се раз вършееш с драгата да направиш малко равностойни места?

Без риболов няма любов !
не те знам кои си вобще ама съм на този водоем всяка седмица и нямам проблем с ловенето на риба и със стигането до там с кола попитал съм за състезание и за всичко така че моляте когато не си компетентен по дадена тема не се обаждай както в случая моля
- atanasov72
- новобранец
Каква е рибата в язовира-видовете,да ни ориентираш?
Плувка
Димитър Телийски
Кънчо Кръстев
Димитър Телийски
Кънчо Кръстев
Да дай някаква идея какво се лови там ??? Освен слънчак и каракудаatanasov72 написа:Каква е рибата в язовира-видовете,да ни ориентираш?
Христомир Димитров плувка
лови се предимно бабушка и каракуда слънчака не е масовата риба незнам до колко познавате язовира но ето моето виждане за него:
Ходил съм последните 2 месеца околко 5-6 пъти там ловят се бабушки много добре на царевица и жито но за сметка на това каракудата не кълве на жито грам , тя се лови на бял червей но бабушките не го предпочитат много макар че се хващат и на бял. за 5 пъти риболов имам 2 удара на големи риби шаран и амур рибите се влияят от захранката но не бива да се прехранват. Не мисля че съм от топ риболовците за да давам мнение за язовира но това е моето виждане обеден съм че ще има хора които не са съгласни с него но това мога да кажа аз жито за бабушка бял за каракуда и някоя друга бабушка
лови се предимно бабушка и каракуда слънчака не е масовата риба незнам до колко познавате язовира но ето моето виждане за него:
Ходил съм последните 2 месеца околко 5-6 пъти там ловят се бабушки много добре на царевица и жито но за сметка на това каракудата не кълве на жито грам , тя се лови на бял червей но бабушките не го предпочитат много макар че се хващат и на бял. за 5 пъти риболов имам 2 удара на големи риби шаран и амур рибите се влияят от захранката но не бива да се прехранват. Не мисля че съм от топ риболовците за да давам мнение за язовира но това е моето виждане обеден съм че ще има хора които не са съгласни с него но това мога да кажа аз жито за бабушка бял за каракуда и някоя друга бабушка
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Подкрепям,във водоема рибата е оскъдна,а каракудата е остатък от предишни зарибявания на ентусиасти между които и........Тази година ходих 2-3 пъти заради уклея,който БеШе преди години повече от водата,не издържах повече от 2 часа висене.Ловяха се инцидентни перки на плувка,на фидер не ловя от тях и не съм пробвал.А Наско-exTaZzY без да го познаваш не го определяй какъв е.Не е честно да се крие цялата информация за турнира,още повече ,че ще има момчета от Кърджали,които са ми и приятели.ExTaZzY написа:Само немога да разбера на обран бустан искаш сергия да отвориш или грешно съм те разбрал,може би имаш хубавата идея да се съберат хора за хубав пикник насред вече съществуващия лунен пейзаж,преди 2 седмици когато се опитах да ида до там след като не бях ходил почти година на въпросния гьол имаше 300 метра преди него бариера с надпис "Частна собственост" още ли седи и последно кога че идеш да се раз вършееш с драгата да направиш малко равностойни места?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
никой не съм опреквал в случая казвам аз какво съм направил не е нужно да качвам снимки и клипове на риболова който съм правил там
се пак не съм бил сам за да си ги измислям.
Но това не е важно състезанието е факт и ще се състои събота трофейте са готови така че чакат своите притежатели успех на всички

Но това не е важно състезанието е факт и ще се състои събота трофейте са готови така че чакат своите притежатели успех на всички

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Купете си повече семки,успех!Свободният риболов няма нищо общо със състезателния,едно е да си сам на водоема,друго е да сте през 10 метра.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Ице, не мисля,че е редно да се цапа така работата на човек,който се е заел да организира подобно мероприятие.butnik написа:Купете си повече семки,успех!
Купи и медали е направил пича, организира си той състезанието. Не мисля,че е редно да се клепа по този начин.
Когато и ти прави на Микрото състезанието имаше хора, които наливаха,че там рибата е бракониерска и,че няма да
пълнят гушата на Петьо Селския и не ти стана много приятно от факта,че плюят в темата.
Таксата за това състезание е нищожна и е хубаво,че колегите ще се съберат,ще се видят и ще се позабавляват.
Язовирчето е красиво и има и доста изненади в него.Миналата година, мой комшия изтърва сом над 15 кила,който удари на местна червеноперка. Аз бях на нощен риболов и станах свидетел на амури и шарани по над 5-6 кила, които се лепкаха отгоре на свечеряване. Има си хубави животинки вътре,но са доста хитри. И щуки има доста добри

- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Колеги,тук все пак иде реч за ЛЮБИТЕЛСКО сьстезание,радващо е,че човека се е нагьрбил да го организира
Е,още по-радващо ще е да излезе и по-някое кило дребоськ дори и на последния в класирането
Щот имам лош спомен от любителско в което победителя бе с 4 каракуди за 4 часа
Успех на всички участващи!

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!