Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Времето на хищниците !!!
Модератор: dantho.mihov
- eroucma
- разбира нещата
Re: Времето на хищниците !!!
Бат Любчо пак ли избухна мойто момче. Значи това уважавам в тебе, че може 3 месеца да мълчиш у форума ама когато се върнеш го правиш с финес- БУМ и целия форум е шаш за седмици наред. Хубаво че си ти батка да ме разсмееш малко в това начумерено време.
Обаче сега сериозно- не е хубаво това дето правиш- лови си за кеф, пускай си маломерните и остави представянето на трофеите за после - и тяхното време ще дойде. Защото какво печелиш от това че показваш 2 снимки на риби - едната която не си уловил ти и другата на едвам преминала мерната граница 40 и няколко сантиметрова щукичка. Че я и показваш кървяща и в корито готова за храносмилане. Нищо не печелиш освен, че с първата снимка ни развеселяваш, а с втората ни убеждаваш, че все още не си надмогнал кроманьонското в себе си. Ако някой ти каже евала ще се зарадваш ли? Ми ето "евала" ти че си решил че сме глупци и няма да забележим, че разликата в качеството на снимките е меко казано огромна. "Евала ти" че си мислиш, че ние ядем доматите с коловете, бръснем се с мотики и си вадим картофите с бомби. "Евала ти" че единствената снимка на "уловена от теб" щука е на умряла такава и готова за изяждане. И накрая "евала ти" че въпреки всички съвети, които са ти дадени ти не взе предвид нито един и продължаваш все с тъпите изказвания, непремислените и неразбираеми изречения и с месарството. ЕВАЛА ТИ

Обаче сега сериозно- не е хубаво това дето правиш- лови си за кеф, пускай си маломерните и остави представянето на трофеите за после - и тяхното време ще дойде. Защото какво печелиш от това че показваш 2 снимки на риби - едната която не си уловил ти и другата на едвам преминала мерната граница 40 и няколко сантиметрова щукичка. Че я и показваш кървяща и в корито готова за храносмилане. Нищо не печелиш освен, че с първата снимка ни развеселяваш, а с втората ни убеждаваш, че все още не си надмогнал кроманьонското в себе си. Ако някой ти каже евала ще се зарадваш ли? Ми ето "евала" ти че си решил че сме глупци и няма да забележим, че разликата в качеството на снимките е меко казано огромна. "Евала ти" че си мислиш, че ние ядем доматите с коловете, бръснем се с мотики и си вадим картофите с бомби. "Евала ти" че единствената снимка на "уловена от теб" щука е на умряла такава и готова за изяждане. И накрая "евала ти" че въпреки всички съвети, които са ти дадени ти не взе предвид нито един и продължаваш все с тъпите изказвания, непремислените и неразбираеми изречения и с месарството. ЕВАЛА ТИ

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Не мога да се стърпя
На колегата Trolling Catfish със кита, мога само да го поздравя най-сърдечно за слуката

Темата е просто "ХиТЯ на СЕЗОООНЯЯЯЯ"

На колегата Trolling Catfish със кита, мога само да го поздравя най-сърдечно за слуката

Кой ли знае каква е цифрата на тия хуманоиди в нашата прекрасна странаeroucma написа:......че все още не си надмогнал кроманьонското в себе си....

Темата е просто "ХиТЯ на СЕЗОООНЯЯЯЯ"

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Ах,че ти сипаха да хапнеш нашия!!!
В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.

В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.

-
- новобранец
JettroniX написа:Не мога да се стърпя![]()
![]()
![]()
На колегата Trolling Catfish със кита, мога само да го поздравя най-сърдечно за слуката![]()
![]()
Кой ли знае каква е цифрата на тия хуманоиди в нашата прекрасна странаeroucma написа:......че все още не си надмогнал кроманьонското в себе си....
Темата е просто "ХиТЯ на СЕЗОООНЯЯЯЯ"![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз пък не мога да разбера ,какво е виновен Любчо ,че чехите от Biolib са му откраднали снимката!
п.п. Я марш в "Разни"

п.п. Я марш в "Разни"

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
To и втората снимка едва ли е негова....sapuna написа:Аз пък не мога да разбера ,какво е виновен Любчо ,че чехите от Biolib са му откраднали снимката!![]()

ЛюПчо некФо замлъкна като риПка.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Batkata61
- научил се да хвърля
Абе градски ти ли вдига врява на малката платформа ?!?- ми то там само кларинетчета ве..nicko67 написа:Не се стърпях да се похваля и аз.
Това на Гачевския язовир до нас![]()
![]()
Излизат и по-едрички та се чудех тази писалка дали да не я пусна да повика дяда си![]()
![]()

Здравейте Колеги.Имам една молба към Вас,и тя е.оставете на мира моят развеселник.А без такива като теб Лубчо светът би бил много тъжен,да си жив и здрав и много успехи и много снимки да виждаме . 

Re: Вреето на хищниците !!!
GOD - zu ,тоз да не ви е градскияGODzillata написа:Защо не споделяш нищо по въпроса за снимките?ESOXPIKE написа:...
Ако има нещо ще споделя....![]()
![]()
![]()

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ето го и с коса:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
Браво на колегата,че го спипа с тези снимки!Аз цяла година обикалям брега на Видин и региона и до сега не съм успял да хвана щука с такива размери,хващам само до 25-30 см.
Браво за наблюдателността на "Годзилата",всъщност ето за какво става на въпрос!
http://youtu.be/cN7A7LlEotY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/2aXa56ArMjI" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво за наблюдателността на "Годзилата",всъщност ето за какво става на въпрос!
http://youtu.be/cN7A7LlEotY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/2aXa56ArMjI" onclick="window.open(this.href);return false;
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Автора на темата е бахти малоумника

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
К'во стана? Няма ли нови трофей?
Остави колегите, ЕSOXPIKE, те просто ти завиждат, че не знаят къде да разглеждат такива хубави снимки
Остави колегите, ЕSOXPIKE, те просто ти завиждат, че не знаят къде да разглеждат такива хубави снимки