Защо изтрихте темата за сома?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Защо изтрихте темата за сома?

Мнение от barutchiata © »

Красимир Атанасов написа:Все ми е пет по-каква причина е изтрита темата.
Повече ме интересува каква е ролята на кошчето?
Абсолютно безмислени теми са там,а други се трият директно.
Защо?

Ми бате модераторите са хора а не машини. Всеки сам преценя дадена тема какво да я прави. Всеки един от тях му е обяснено какво и как. От там на татък всеки преценя сам. Ако всеки един от вас влиза във форума за собствено удоволствие и информация, тези хора влизат и вършат работа като да четат всеки един пост и да се грижат за реда. Да ви кажа честно, това си е голямо дърво и е супер неприятна работа защото в повечето случаи срещат неразбиране и опоненти. При такова натоварване се случват и грешки, и аз съм ги правил такива, никой не е идеален. И нека да е ясно, че всеки един от тези хора има работа, семейство и лични ангажименти, и между всичко това трябва да намира време и за форума, за която работа не получава нищо, а както виждам и доста злословене.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Не става въпрос за злостовене.Махаш дадена тема и я поставяш в кошчето и всички са доволни.
Всеки може да я разгледа а пусналия темата като види,че е в коша сам ще разбере и евентуално пусне друга тема.
И такива теми няма да има и следователно нужда от обяснение и така нататък.......
трябва да намира време и за форума, за която работа не получава нищо
А трябва.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Красимир Атанасов написа:Не става въпрос за злостовене.
Ако така си го разбрал бате искам да кажа, че най малко тебе съм имал в предвид.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Красимир Атанасов написа:Все ми е пет по-каква причина е изтрита темата.
Повече ме интересува каква е ролята на кошчето?
Абсолютно безмислени теми са там,а други се трият директно.
Защо?

2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

[quote="Митев"][quote="Красимир Атанасов"]/quote]

Девет де девет!
Аз не питам без покритие/ виж кошчето/.
Има и такива теми там.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

В повечето случаи при такива теми се гледа дали потребителя е нов или отдавна регистриран. Предполага се, че новите не знаят за какво иде реч и се предупреждават. В случая Митев е помолил колегата да си поправи темата, макар човека да е регистриран много отдавна. Съобщението е било прието, а темата не е била коригирана. Погледнах профила на колегата пуснал темата и видях, че същия има предупреждение да пише на кирилица още кога Dedy беше модератор. Така, че когато някой тенденциозно прави какво си иска и очаква да има разбиране само от отсрещната страна, няма да стане батковци.
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Е, от цялата работа ce разбрa, че едни правила могат да се нарушават, а други не.
И че едни хора могат да ги нарушават, а други не могат. Едните ги хвалят, другите ги трият. Нормално.
Считам, че е правилно да се трие всяка тема на латиница, както и всяка тема, която нарушава друго от правилата.
Ако не - специално правилото, което цитирах - според мен можете да го махнете. Барем да не се лъжеме.
Не коментирам конкретната тема. Ако исках да го направя – щеше да е там.

Просто показах нарушено правило, за което автора получава седем страници поздравления, включително от модератори.

От друга страна – може и да не съм разбрал правилата. Доста обтекаеми ми се струват.
В този смисъл – какво се разбира под „брутална касапска сцена”, че не ми е ясно вече?

За корменето на рибите – има си хас да не знаете какво ядат щуките и що за новина е това?
А за пъстървите и корменето им в мухарския риболов – ако някой го вълнува това достойно дело - може да отвори тема в Мухарски риболов.

Администраторът поиска да види теми с нарушени правила. Видя само една такава. И какво се случи после?
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

не всеки ден се вижда пластмасови отпадаци в стомах на риба :idea: .преди време имаше една тема с улов на щука ,където при корменето се оказа ,че е налапала 35см-ва,каракуда.такива случки как да се покажат нагледно???
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

pitcha написа:...какво се разбира под „брутална касапска сцена”, че не ми е ясно вече?...
Абе не ти е ясно, що се правиш на чукнат консул? :roll:

Ето да ти онагледя:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Както и много други снимки на колеги от бани, вани, кухни, мивки и т.н. :!: :idea:

Както и идиотщини от сорта: :axe:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/G7Vv1ylTZD4?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/G7Vv1ylTZD4?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

pitcha написа:

За корменето на рибите – има си хас да не знаете какво ядат щуките и що за новина е това?
А за пъстървите и корменето им в мухарския риболов – ако някой го вълнува това достойно дело - може да отвори тема в Мухарски риболов.
Кой ги корми бре човек - с една мнооого дълга пинсета им бъркам през устата и някой път рибата вземе ,та се гътне.После си я занасям в къщи и сладко си я изпапквам с бяло винце - преди това естествено се почиства и тогава в тигана.И за какво плащам този риболовен билет - да къпя червеите ли :roll: Естествено е да си занеса нещо - ако съм хванал най вече :lol:
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

:lol:
Жаден съм а вода не ми се пие
k99
новобранец
новобранец

Мнение от k99 »

Във форума има ли възможност за пускане на анкети, по спорни теми и въпроси?
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

k99 написа:Във форума има ли възможност за пускане на анкети, по спорни теми и въпроси?
Има и специалист по анкетите Ribolovcho или по нашенски само Овчо.Ма нещо се поизгуби напоследък в търсене на бракониери - да има матриял за зимата.
k99
новобранец
новобранец

Мнение от k99 »

Teo 62 написа:
k99 написа:Във форума има ли възможност за пускане на анкети, по спорни теми и въпроси?
Има и специалист по анкетите Ribolovcho или по нашенски само Овчо.Ма нещо се поизгуби напоследък в търсене на бракониери - да има матриял за зимата.
Какво има - възможност за пускане на анкети или потребител Ribolovcho?
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:lol: :lol: :lol: и двете , и двете :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”