Балканки и Лидл

Форум на Клуб Балканка. Всичко свързано с клуба, беседи, организации и мероприятия.

Модератор: Кърцата

simeon_kostadinov
новобранец
новобранец

Re: Балканки и Лидл

Мнение от simeon_kostadinov »

Абе май повече от 5 не могат да се хванат! Поне аз не успях..
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

От мен за сега 4балканки
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

И от мен 5 бр., май това е максимума.
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

И от мен 5 бр., май това е максимума.
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Аз хванах 6 балканки и след малко пак ще играя.
BogdanSim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BogdanSim »

Твоят улов дотук:

5 балкански пъстърви

718.14 килограма улов :rolleyes: :lol: Изпълних си нормата за няколко години напред !!!
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Колеги, обожавам петнистата красавица... най-красивата риба за мен. Но не харесвам Лидл или Кафланд или Пени, защото взимат хляба на българския производител и изнасят печалбата в чужбина. Една малка балканска пъстърва струва 0.10 лв. доколкото знам, колкото една каракудка за стръв. Нека всеки даде тези стотинки на вас и вие да зарибите, отколкото да правим реклама на тези чужди вериги супермаркети, които освен да ни продават чужди и нашите си болкуци, друго не правят. Извинявам се, ако ви звуча арогантно, но мисля, че всеки може да има мнение и да го сподели. Със здраве!
Аватар
Borislav Haralampiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Borislav Haralampiev »

pavre написа:Колеги, обожавам петнистата красавица... най-красивата риба за мен. Но не харесвам Лидл или Кафланд или Пени, защото взимат хляба на българския производител и изнасят печалбата в чужбина. Една малка балканска пъстърва струва 0.10 лв. доколкото знам, колкото една каракудка за стръв. Нека всеки даде тези стотинки на вас и вие да зарибите, отколкото да правим реклама на тези чужди вериги супермаркети, които освен да ни продават чужди и нашите си болкуци, друго не правят. Извинявам се, ако ви звуча арогантно, но мисля, че всеки може да има мнение и да го сподели. Със здраве!

Нъц, в момента зарибителния материал от 3-5 гр. е 0.30 ст. с ДДС. Клуба има банкова сметка от има няма 3 год. и не съм разбрал за някакво рязко постъпление на стотинки до този момент. А твоите стотинки ще ги взема, аз лично. Къде да се срещнем ? :D :D :D
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Евала на жената " 1.Teodora Ivanova: 49 балкански пъстърви" . Аз извадих чипици за цяла казарма и сом колкото няма в Ебро и само 5 пъстърви!?!?!
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Пичуй такава е играта...
Византийците да няма да дадът нещо толкова лесно ;)
До сега на 3 тона улов и 3 пъти повече шлак съм хванал 7 балканки ;)
Дерзайте ;), ако искате да снимате красоти настъпете ги виртуално, макар, че всичко си е в границите на някакъв договор и спонсорство ;)
Най-важното е да пазим това, което имаме сега!
После винаги може да се добави отгоре ако е нужно ;)
Ше почна от следващия сезон да снимам и балканки :mrgreen:
То т'ва ми е идея от миналата година ;)
Инак в цялата ранглиста вижте колко са мъжете :lol: ама вижте и наградите какви са :mrgreen:
Изображение
Аватар
lachezarnb
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от lachezarnb »

pavre написа:Колеги, обожавам петнистата красавица... най-красивата риба за мен. Но не харесвам Лидл или Кафланд или Пени, защото взимат хляба на българския производител и изнасят печалбата в чужбина. Една малка балканска пъстърва струва 0.10 лв. доколкото знам, колкото една каракудка за стръв. Нека всеки даде тези стотинки на вас и вие да зарибите, отколкото да правим реклама на тези чужди вериги супермаркети, които освен да ни продават чужди и нашите си болкуци, друго не правят. Извинявам се, ако ви звуча арогантно, но мисля, че всеки може да има мнение и да го сподели. Със здраве!
Приятелю, всяко нещо си има и добрите и лошите страни, аз също не съм фен на чуждите вериги, но и нашите си родни не са по-различни ( доколкото ги има ). Лидл поне са решили да похарчат малко пари за българската природа,( и смятат ако има положителен резултат да продължат да го правят), а можеха да ги дадат и за няколко минути реклама по някоя от водещите телевизии, които също са чужди.
Колкото до гледните точки, вероятно и зарибяването с балканка ще си намери противници примерно любителите на лешанката, щипокът ( който е в червената книга ), ручейникът и т. н.
Важното е че крайния резултат е положителен, и си мисля че подобни инициативи трябва да се подкрепят, за да стават все повече и все по-мащабни.

Ловете виртуални рибки че да има реални :D :D :D
Големите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Малките умове обсъждат хора.
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://balkanka.bg/
ivan_72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan_72 »

Айде и от мен 11 броя.
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Пробвах и нищо не фанах.
Не го моем туй чудо риболовът и тва си е.
А, май трябва неква регистрация - у некъф фейсбук. Неъм такава. Фащайте без мен.
Аватар
ХЕМИНГУЕЙ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ХЕМИНГУЕЙ »

pitcha написа: А, май трябва неква регистрация - у некъф фейсбук. Неъм такава. Фащайте без мен.

Еее Пич, и Аз неам :rolleyes: , та добре че е Николета да ловка по некоа Пъстърва!!!! :lol:
Да върнем Живота в Реките
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Borislav Haralampiev написа:

Нъц, в момента зарибителния материал от 3-5 гр. е 0.30 ст. с ДДС. Клуба има банкова сметка от има няма 3 год. и не съм разбрал за някакво рязко постъпление на стотинки до този момент. А твоите стотинки ще ги взема, аз лично. Къде да се срещнем ? :D :D :D
Можеш да ми пратиш на лична банковата ви сметка, но и така не става, защото аз около София за риба не ходя. Така, че смятам на пролет да купя зарибител и да пусна в една пъстървова река до Пловдив, като може и клипче да кача как го правя. Не ми беше идеята да се заяждам, просто ви казвам, че това за мен са подаяния от страна на чужденците, дето ни :ANAL: Всичко най-добро. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Клуб Балканка”