Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Клуб Балканка
Клуб Балканка
naRiba.com

Форум

Балканки и Лидл
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Re: Балканки и Лидл
Абе май повече от 5 не могат да се хванат! Поне аз не успях..
-
- разбира нещата
От мен за сега 4балканки
И от мен 5 бр., май това е максимума.
И от мен 5 бр., май това е максимума.
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Аз хванах 6 балканки и след малко пак ще играя.
-
- научил се да хвърля
Твоят улов дотук:
5 балкански пъстърви
718.14 килограма улов
Изпълних си нормата за няколко години напред !!!
5 балкански пъстърви
718.14 килограма улов

Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Колеги, обожавам петнистата красавица... най-красивата риба за мен. Но не харесвам Лидл или Кафланд или Пени, защото взимат хляба на българския производител и изнасят печалбата в чужбина. Една малка балканска пъстърва струва 0.10 лв. доколкото знам, колкото една каракудка за стръв. Нека всеки даде тези стотинки на вас и вие да зарибите, отколкото да правим реклама на тези чужди вериги супермаркети, които освен да ни продават чужди и нашите си болкуци, друго не правят. Извинявам се, ако ви звуча арогантно, но мисля, че всеки може да има мнение и да го сподели. Със здраве!
- Borislav Haralampiev
- научил се да хвърля
pavre написа:Колеги, обожавам петнистата красавица... най-красивата риба за мен. Но не харесвам Лидл или Кафланд или Пени, защото взимат хляба на българския производител и изнасят печалбата в чужбина. Една малка балканска пъстърва струва 0.10 лв. доколкото знам, колкото една каракудка за стръв. Нека всеки даде тези стотинки на вас и вие да зарибите, отколкото да правим реклама на тези чужди вериги супермаркети, които освен да ни продават чужди и нашите си болкуци, друго не правят. Извинявам се, ако ви звуча арогантно, но мисля, че всеки може да има мнение и да го сподели. Със здраве!
Нъц, в момента зарибителния материал от 3-5 гр. е 0.30 ст. с ДДС. Клуба има банкова сметка от има няма 3 год. и не съм разбрал за някакво рязко постъпление на стотинки до този момент. А твоите стотинки ще ги взема, аз лично. Къде да се срещнем ?

- bgstan
- ще става разбирач
Евала на жената " 1.Teodora Ivanova: 49 балкански пъстърви" . Аз извадих чипици за цяла казарма и сом колкото няма в Ебро и само 5 пъстърви!?!?!
Пичуй такава е играта...
Византийците да няма да дадът нещо толкова лесно
До сега на 3 тона улов и 3 пъти повече шлак съм хванал 7 балканки
Дерзайте
, ако искате да снимате красоти настъпете ги виртуално, макар, че всичко си е в границите на някакъв договор и спонсорство 
Най-важното е да пазим това, което имаме сега!
После винаги може да се добави отгоре ако е нужно
Ше почна от следващия сезон да снимам и балканки
То т'ва ми е идея от миналата година
Инак в цялата ранглиста вижте колко са мъжете
ама вижте и наградите какви са 
Византийците да няма да дадът нещо толкова лесно

До сега на 3 тона улов и 3 пъти повече шлак съм хванал 7 балканки

Дерзайте

Най-важното е да пазим това, което имаме сега!
После винаги може да се добави отгоре ако е нужно

Ше почна от следващия сезон да снимам и балканки

То т'ва ми е идея от миналата година

Инак в цялата ранглиста вижте колко са мъжете

- lachezarnb
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Приятелю, всяко нещо си има и добрите и лошите страни, аз също не съм фен на чуждите вериги, но и нашите си родни не са по-различни ( доколкото ги има ). Лидл поне са решили да похарчат малко пари за българската природа,( и смятат ако има положителен резултат да продължат да го правят), а можеха да ги дадат и за няколко минути реклама по някоя от водещите телевизии, които също са чужди.pavre написа:Колеги, обожавам петнистата красавица... най-красивата риба за мен. Но не харесвам Лидл или Кафланд или Пени, защото взимат хляба на българския производител и изнасят печалбата в чужбина. Една малка балканска пъстърва струва 0.10 лв. доколкото знам, колкото една каракудка за стръв. Нека всеки даде тези стотинки на вас и вие да зарибите, отколкото да правим реклама на тези чужди вериги супермаркети, които освен да ни продават чужди и нашите си болкуци, друго не правят. Извинявам се, ако ви звуча арогантно, но мисля, че всеки може да има мнение и да го сподели. Със здраве!
Колкото до гледните точки, вероятно и зарибяването с балканка ще си намери противници примерно любителите на лешанката, щипокът ( който е в червената книга ), ручейникът и т. н.
Важното е че крайния резултат е положителен, и си мисля че подобни инициативи трябва да се подкрепят, за да стават все повече и все по-мащабни.
Ловете виртуални рибки че да има реални

Големите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Малките умове обсъждат хора.
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://balkanka.bg/
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://balkanka.bg/
-
- научил се да хвърля
Айде и от мен 11 броя.
Пробвах и нищо не фанах.
Не го моем туй чудо риболовът и тва си е.
А, май трябва неква регистрация - у некъф фейсбук. Неъм такава. Фащайте без мен.
Не го моем туй чудо риболовът и тва си е.
А, май трябва неква регистрация - у некъф фейсбук. Неъм такава. Фащайте без мен.
- ХЕМИНГУЕЙ
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
pitcha написа: А, май трябва неква регистрация - у некъф фейсбук. Неъм такава. Фащайте без мен.
Еее Пич, и Аз неам

Да върнем Живота в Реките
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Можеш да ми пратиш на лична банковата ви сметка, но и така не става, защото аз около София за риба не ходя. Така, че смятам на пролет да купя зарибител и да пусна в една пъстървова река до Пловдив, като може и клипче да кача как го правя. Не ми беше идеята да се заяждам, просто ви казвам, че това за мен са подаяния от страна на чужденците, дето ниBorislav Haralampiev написа:pavre написа:Колеги, обожавам петнистата красавица... най-красивата риба за мен. Но не харесвам Лидл или Кафланд или Пени, защото взимат хляба на българския производител и изнасят печалбата в чужбина. Една малка балканска пъстърва струва 0.10 лв. доколкото знам, колкото една каракудка за стръв. Нека всеки даде тези стотинки на вас и вие да зарибите, отколкото да правим реклама на тези чужди вериги супермаркети, които освен да ни продават чужди и нашите си болкуци, друго не правят. Извинявам се, ако ви звуча арогантно, но мисля, че всеки може да има мнение и да го сподели. Със здраве!
Нъц, в момента зарибителния материал от 3-5 гр. е 0.30 ст. с ДДС. Клуба има банкова сметка от има няма 3 год. и не съм разбрал за някакво рязко постъпление на стотинки до този момент. А твоите стотинки ще ги взема, аз лично. Къде да се срещнем ?![]()
![]()