Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сом 50кг. от яз. Искър
Модератор: sapuna
Още докато пишех поста си усетих,че не съм абсолютно точен.Извинявам се за което.Не съм енциклопедия и може да бъркам,но до мен достига такава информация.Два са на влачене от Искъра.Този 35кг е от друг язовир.Хванал го е новобранец.Бил е доста изплашен.Помагали са му-в което няма лошо.Нещо и там малко ме съмняват килата,защото има несъответствие с дължината.Може би е минус.Обявена е дължина 1.7м.Целия улов е гледан от мой приятел.Тези на кльонка са сигурни.От различни водоеми са.Съжалявам,но не съм упълномощен да казвам.Не се правя на интересен.Просто такива неща се споделят след ноември.Естествено приятелите ми знаят или поне тези които ловят сом.Мога да помагам със съвет,но повечето се сърдят като се каже къде,кога на колко.Сомовете кълвят на всички язовири,но ударите са редки.Още са пълни с хайвер.Например 24кг400гр с 3-4кг хайвер.
Желая на всички късмет и по-големи.Във форума най-кълват зимата.Сега ударите са на язовирите.
Желая на всички късмет и по-големи.Във форума най-кълват зимата.Сега ударите са на язовирите.
Още една хубава риба.Този път от учителя ни Сашо сома 2.05м.По формулата е някъде около 52кг.Не е менте.
Както написах,че не е менте-може да се окаже,че е такова.Даже по-голямо от Китайските.
Сома за който писах в този пост се оказа лъжа.
Сашо сома е станал-Сашо Ментата.
Както написах,че не е менте-може да се окаже,че е такова.Даже по-голямо от Китайските.
Сома за който писах в този пост се оказа лъжа.
Сашо сома е станал-Сашо Ментата.
Последно промяна от Emo-83 на Чет Юни 14, 2007 7:33 pm, променено общо 2 пъти.
Момчета аз живея на искара и напоследак иземвам функциите на
горското така че са ми ясни доста от фатките на яз.,и ми писна да слушам врели некипели.От две седмици влача всеки ден и до сега извадих 5.6 километра мрежи .А по весниците пишат само глупости 50 кг 100кг на клонк на влачене ТОВА НЕ Е ВЯРНО .
Язовира гъмжи от бракониери ,пъскат си мрежите посред бял ден невиждана наглост,скоро ше има удавени.
горското така че са ми ясни доста от фатките на яз.,и ми писна да слушам врели некипели.От две седмици влача всеки ден и до сега извадих 5.6 километра мрежи .А по весниците пишат само глупости 50 кг 100кг на клонк на влачене ТОВА НЕ Е ВЯРНО .
Язовира гъмжи от бракониери ,пъскат си мрежите посред бял ден невиждана наглост,скоро ше има удавени.
Няма сом въобще.Решил е да ни излъже.Скучно му било.И аз съм лъгал,но като ме питат.А той сам си се обажда и лъже.Мани ми не звъня само на мене.Майтапки.Ходи вервай сега(приятели).А ти ми спориш за моя сом.При мен поне го има
.Знам ли и аз започнах да се съмнявам във всеки.Трябва да я кръстиме годината на лъжата.Нали ще дават двигател от Ямаха и се заловиха едни сомове.

Teleto написа:Няма сом въобще.Решил е да ни излъже.Скучно му било.И аз съм лъгал,но като ме питат.А той сам си се обажда и лъже.Мани ми не звъня само на мене.Майтапки.Ходи вервай сега(приятели).А ти ми спориш за моя сом.При мен поне го има.Знам ли и аз започнах да се съмнявам във всеки.Трябва да я кръстиме годината на лъжата.Нали ще дават двигател от Ямаха и се заловиха едни сомове.
Ex

Troli , ти си абсолютен компексар за мен, не познавам друг риболовец който така усърдно си мери работата и иска да се докаже че е много добър и много знае(не искам да те обида ама си наистина коплексар фукльо).
Ние риболовците ходим за риба за удоволствие и ако хванем нещо по така може и да се похвалим, а може и да не хванем пак ни е кеф важното е че сме били на риба и сме си изкарали добре.
Не усешаш ли, че ама много изнервяш форума и че никой не те взима на сериозно.
Айде спирам, не се доизказах, но да не ставам груб въпреки, че обичам да си казвам нещата както ги мисля. Изпитвам душевен оргазъм, не да се заяждам а просто да съм исктен.
P.S.
И си покажи лицето на аватора, поне да знаем кой е най добрия като го видим на живо, да може да се кланяме.
Ние риболовците ходим за риба за удоволствие и ако хванем нещо по така може и да се похвалим, а може и да не хванем пак ни е кеф важното е че сме били на риба и сме си изкарали добре.
Не усешаш ли, че ама много изнервяш форума и че никой не те взима на сериозно.
Айде спирам, не се доизказах, но да не ставам груб въпреки, че обичам да си казвам нещата както ги мисля. Изпитвам душевен оргазъм, не да се заяждам а просто да съм исктен.
P.S.
И си покажи лицето на аватора, поне да знаем кой е най добрия като го видим на живо, да може да се кланяме.
Триас-съжалявам,че съм те разочаровал.И аз нямам желание да пиша глупости,но не съм свикнал да си подавам другата буза.Опитвам се тона да ми е сдържан,защото тук не е местото за показване на простотия.Сигурно
имам желание за по смислени разговори,но за сега е това.Троли ни показва пътя в риболова и това ме кара да се опитвам да обяснявам къде греши.Той не приема забележки и така става това което си описал.Виждам,че ми знаеш двете имена.Значи си чел доста.Не мога да напиша прочетна и увлекателна книга.Затова участвам тук.Диалозите не винаги имат някакъв смисъл,но ако ти играеш футбол а аз ти подавам топка за голф реакциите също няма да са ти адекватни.Моля да не се сърдите.Отдавна се опитвам да водя по истински разговори за риболова.Ще ми се нещо да науча,но май ще оставя впечатление,че пиша единствено заради собственото си его.Приемам забележката ти,но не приемам форумите да са празни.От доста неща и хора се разочаровах,но съм с надежда да се запознавам с нови и стойностни хора.Най важното е,че обичам повече риболова от колкото да пиша.
имам желание за по смислени разговори,но за сега е това.Троли ни показва пътя в риболова и това ме кара да се опитвам да обяснявам къде греши.Той не приема забележки и така става това което си описал.Виждам,че ми знаеш двете имена.Значи си чел доста.Не мога да напиша прочетна и увлекателна книга.Затова участвам тук.Диалозите не винаги имат някакъв смисъл,но ако ти играеш футбол а аз ти подавам топка за голф реакциите също няма да са ти адекватни.Моля да не се сърдите.Отдавна се опитвам да водя по истински разговори за риболова.Ще ми се нещо да науча,но май ще оставя впечатление,че пиша единствено заради собственото си его.Приемам забележката ти,но не приемам форумите да са празни.От доста неща и хора се разочаровах,но съм с надежда да се запознавам с нови и стойностни хора.Най важното е,че обичам повече риболова от колкото да пиша.