Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Съединение/Бистра/
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Я дай за тва Ястребино...там какво?rino712 написа:Не си хабете времето-само дребосък излиза сега-по добре Ястребино

Питам аз ама не че Бели Лом отпада...напротив, след тежки дебати управителния съвет току що взе решение:ДМА на дружеството и някои краткотрайни такива се насочват тази седмица с пълна сила към Бели Лом

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- kosatkata
- ще става разбирач
Колега не искам да те обиждам за Ястребино но мисля че Бели Лом , а дори и Бистра е по добро решение от това ястребино.Не го знам в момента колко е пълен но за да е удобно за риболов и красиво като обстановка нивото му трябва да е доста по високо.А и отзивите на моите съграждани са доста уклончиви.Лови се само на плувка средна хубост и като количество и като размер перка и дребен костур и нищо друго.А има и доста мрежари които да не кажа съвсем категорично ама на Бели Лом никак ги няма.Стига съм го халил този Лом.Нека колегите от Варна сами решат и отидат където искат.Според мен за да придобиеш някакво впечатление от язовир трябва да се посети и сам да решиш.На всеки му се нрави нещо различно.Успех все пак с риболова и ако отидете на Ястребино си пазете въдиците че там от време на време изчезваха.
- rino712
- ще става разбирач
Kosatkata i Ivak-ако не сте ходили скоро,не приказвайте-даже вчера са праснали 9кг амур-изключвам таранката,перката и кефала.И ако не знаете отдавна ги няма мрежарите и язовира е спокоен и дава доста добре-а амура е луднал,обажда се и шаран.Да не казвам колко много риба влезна от 1отнесен язовир.
p.s-Но вие сте големи спец. и казвате,че няма ok-ходете си за зарибителен материал на Бели Лом
p.s-Но вие сте големи спец. и казвате,че няма ok-ходете си за зарибителен материал на Бели Лом
- dimitar_
- сериозен играч
Адаш , за яз. Бели лом мога да ти кажа , че до момента има извадени два амура ( меду 20 и 30 кг. ) . Основните "амурски" места наистина са заети от преди откриването , но между тях може да се намери някое местенце , това са местата на разградлии , а те са вляво и вдясно на една помпена станция , като основните места са вдясно от нея из върбалаците и продължават до едно микроязовирче на с. Крояч . След него нататъка е ръкава на с. Мировец , който също е удобен за риболов но за там нямам актуална информация , там като че ли е повече шарански ръкав , колегите от Шумен ходят там най - често .
Ако сте решили за яз. Бели лом , кажи кога ще идвате , ако трябва ще ви посрещна .
За амура няма какво да ви обяснявам , щом носите царевица може и да има снимки , а който иска да спортува наистина излиза едра червенопера и каракуда на торен червей , на кюспе също излиза едра каракуда , а с повече късмет може и шаран да се излъже .
Хищниците излизат на рибенца и на блесни , но особено бялата риба излиза основно около педя и половина , понякога удрят и около кило - две но рядко .
От мен толкова , имаш ми номера и винаги може да се обадиш ...
Ако сте решили за яз. Бели лом , кажи кога ще идвате , ако трябва ще ви посрещна .
За амура няма какво да ви обяснявам , щом носите царевица може и да има снимки , а който иска да спортува наистина излиза едра червенопера и каракуда на торен червей , на кюспе също излиза едра каракуда , а с повече късмет може и шаран да се излъже .
Хищниците излизат на рибенца и на блесни , но особено бялата риба излиза основно около педя и половина , понякога удрят и около кило - две но рядко .
От мен толкова , имаш ми номера и винаги може да се обадиш ...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Mного интересно!rino712 написа:Kosatkata i Ivak-ако не сте ходили скоро,не приказвайте-даже вчера са праснали 9кг амур-изключвам таранката,перката и кефала.И ако не знаете отдавна ги няма мрежарите и язовира е спокоен и дава доста добре-а амура е луднал,обажда се и шаран.Да не казвам колко много риба влезна от 1отнесен язовир.

rino712, не става въпрос кой е спец. и кой не е..хора разни, мнения също. АЗ попитах, колегите казват каквото знаят за което им благодаря!
И на теб ти благодаря за инфото но кажи повече за Ястребино тогава ..условия, места, откъде се минава и т.н. ( може и на лични ако не ти се пише в темата)!
Струва ли си да бием пътя от Варна до Ястребино...как мислиш?

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
АД-то,искам да Ви се извиня,но...отивам на теца.Пътувам утре през нощта.Проведох много разговори,свързани с тази тема и не можах да се навия.Това са близки и достъпни за мен водоеми и винаги мога да ги посетя.Плаши ме и времето,а основната причина да избера друга дестинация е пререканието ми с колегата val,по отношение на топлото.Отивам да развенчая този мит/дано да е мит/,и за да Ви донеса достоверна информация!
Благодаря на всички отзовали се на допитването ми.Благодаря на rikosheth за отправеното предложение.Адаш,rino,kosatka,пичове сте!На повечето от вас имам телефонните номера и в най-скоро време/по ваше усмотрение/ ще спретнем един излет на някой от тези язовири!
Последно-изтеглям за теца!
Наслука на Вас,на мен и на всички колеги!УСПЕХ!!!
Благодаря на всички отзовали се на допитването ми.Благодаря на rikosheth за отправеното предложение.Адаш,rino,kosatka,пичове сте!На повечето от вас имам телефонните номера и в най-скоро време/по ваше усмотрение/ ще спретнем един излет на някой от тези язовири!
Последно-изтеглям за теца!
Наслука на Вас,на мен и на всички колеги!УСПЕХ!!!