Сом 50кг от Тича-09.06.2007

Модератор: sapuna

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Имаш предвид сома от миналата година83кг.Моито 70 е година 1970г.-просто така се регистрирах.
Troli

Мнение от Troli »

Ми,значи от 1970 до 2007 са 37кг.сом по пътя на логиката! :D :D Параноя! :wink:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

По пътя на логиката -добре.Ама още не съм го стигнал,но ще го хвана щом го търся.Айде лека.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Изображение
[/b]Уволних се 83г.
Troli

Мнение от Troli »

Имам същия кантар в багажника!Не случайно!Тоа да не го свил,докато съм на компа?Ебаси,тариката!Отивам до колата.Нема да се оставя да ме прецака некакъв от Льонеберя! :roll: :shock: :lol: :D :D :D
Troli

Мнение от Troli »

Между другото,тоя кантар си е китайско менте! :D :D :D Кот,кае Емчо,това ке се отчете! :D :D :D Тоа се опитва да ни прееб....цака! :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Сега пък топката им е крива.Кантара показваше 86кг.Тук на сома е опряна опашката в земята.Не съм извадил от тия кила носилката.Троли искам да знаеш,че аз не съм хванал най-големия сом.Това е моята слука.Не се гордея с нищо друго освен,че го пуснах.Ти се мислиш за някакъв шампион на влачене,но искам да ти кажа,че не си.Те биха рекорда на Боб Бимън така,че не се прави на Стефка Костадинова.Има няколко уловени сомове на влачене с кила около 50.Стига си гледал на другите сомовете.Гледай си теб и твойте улови.Като пусне някой нещо и веднага го взимаш на ура.А укроти се малко.
Troli

Мнение от Troli »

Не ме нерви,че утре ще излеза за сом и не се знае какво добиче ще се закачи!Не аз,а ти гледай другите сомове,че както е тръгнало с тия фантазии до ноември туко-виж се извадило 300кг.соме около 5 метра!Секви идиоти вече има у Булгарско!Купих си,теле и го беха напълнили с 20кг.сено добичето!Мъка и за него и за мен! :shock: Моите улови са доста еднообразни,но тебе никакъв те нема!Нещо гласиш ти,ама си траеш! :wink: :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Гласим да ходя на риба.Пък дано имам късмет да изпитам и аз някоя радост.Но всеки ден не е конски Великден.Добре е,че поне си вярвам. С тия клетви цяла година-може пръчките да стоят като колове.Иначе аз желая успех на всички.Даже и на тебе Троли.
Troli

Мнение от Troli »

Даже и на теб,звучи все едно дори и на най-големия си враг!Не се съмнявам,че ще праснеш голям сом,но се притеснявам за себе си!Все по-трудно ми изглежда! :oops: :roll: :shock:
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Евала на рибарите дето са го хванали. незнам тиа сомаджиите що толкова се палят . човека го е хванал пуснал снимки абе кеф голям дали е 50 или 20 незнам . аз лично бях преди 2г. като докараха с едно партнерче сомището на борсалиното беше кьм 2. 3м и 103к ако не сьм забравил вече но беше нещо ужасно та тези дето го бяха хванали владо и един друг не помня името на мьжа направо ги оплюха като мухи лаино . та думата мие че сомаджиите са друго племе но сега им остава да дерзаят ЧОУ от мене
Бъдете здрави за риболов
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Това е човешката завист и злоба.За мен сома на Васко едрото е един от най-големите дето е хващан.Лошото е,че се сърди като се пише за него.Иначе доста паднали физиономии съм виждал.А защо-нека се радваме един на друг.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

А бе хора,
вие сте се побъркали . Зщо се изнервяте помежду си и си мерите на кой му е по голям (важното е жената да е доволна и да не се налага да търси по големи риби ).
А аз си мислих, че така наречените "сомаджии" да приятни и спокойни пичове.
Направо ми се отщя да влизам в "Риболов на Сом" .
Защо след като Troli и или още някой се опитват да създават суматоха вие се връзвате , аз просто не знам.
Сигурно ще продължа още известно време да следя тази част на форума и ако не се промени нещо май и аз ще престана да пиша тук.
Не че някой ще го боли меча , но аз да си кажа.
Вие от кеф го обърнахте на еб... му ...та
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

------------------------------------------------------------------------------------
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Troli

Мнение от Troli »

Виджи ли си,Завиджи ли си не знам!Обаче знам,че се опитват да ме лъжат по вестници и форуми!Щом обичаш да те лъжат,какво да ти кажа?Значи този,който лъже не създава суматоха и всичко е спокойно,а този дето се бори с лъжата е некакъв-никакъв!Да,ама не!Ловете,радвайте се,снимайте се и т.н.,но не да се лъжеме! :wink: :P
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”