От нещо нищо и...

Модератори: bobopeli, sapuna

grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Re: От нещо нищо и...

Мнение от grandal_331 »

С риск да си натреса Модераторски гняв и аз ще драсна нещо! Троли,нещо мериш ли си с колегата? Много ти е лесно да фъркаш с гемията по големите гьолове и да правиш фасони пред камера! Я си разхлопай пантофите по върлите,родопски баири и тогава приказвай! Пък автора наистина си е направил труда на едно почти двойно капо,да снима репортаж! Заслужава едно голямо БРАВО за ентусиазма!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:evil: САМО ДО ПРЕДИ ПОЛОВИН ИЛИ 1 СЕДМИЦА БЯХ ОБВИНЕН ОТ НЯКАКВА ЛИЧНОСТ В САМОХВАЛСТВО , понеже си бях позволил в чужда тема да дам пример как постъпвам с маломерни бели риби :evil:. Хеле па било и в чужда тема.
Та всякой де тръгне да дава примери:smt075 :smt068 да земе и да погледне общата картинка :evil: :smt021 .
В доста теми съм показвал и от доста хора вече се знаят, че риба рядко прибирам и почти винаги си заминава във водата. Нощно време сопи във водата не държа /па даже и в разрешените/. Куки връзвам не повече от 2 /кой ще ги разплита после :? /. Ползвам само по 2-3 сопи, според зависи рЯка или язовир и в случая 2 бяха с рибе, а обикалях с 1 спинарка. За повече такъм, малко трудно го нося на гръб. И пак ви повтарям - ЧЕТЕТЕ ПО-ГОРЕ НЕ ХОДЯ НА РИБА ЗАРАДИ САМАТА РИБА, ЗА МЕН ХОДЕНЕТО Е ТУРИЗЪМ, А РИБАТА ПРИЯТНА ДОБАВКА КЪМ ПРЕКАРВАНЕТО!!!
Та да тръгне някой да ме обвинява в нарушаване на закон - казано направо в бракониерство, еле па в месарлък - то той трябва да бъде поне с нимб на главата и крилца на раменете, дупки от гвоздеи по дланите и краката няма да му търся :twisted: .
Не на последно място - костуретата си бяха съвсем в норма, сиреч над 15 сантиметра, а и никъде не съм казал, че съм ги взел, а на всяко ходене и да снимам пускането....тези де ме познават ще ви обяснят, че за мен снимане и пускане Е ДОСТА ТРУДНА ДЕЙНОСТ :smt102 !
И не на последно място - В САМАТА ТЕМА СЪМ КАЗАЛ НА КОЙТО МУ Е ИНТЕРЕСНО И ПРИЯТНО - ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА КОЙ НЕ Е ДА ВЪРВИ ДРУГАДЕ :evil:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Извинявам се много! :oops: :cry: Мислех,че костурчето е под 12сантиметра и си го прибрал в торбата,но съм сгрешил явно и снимката ме е заблудила! :oops: :cry:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

antivik написа::evil: САМО ДО ПРЕДИ ПОЛОВИН ИЛИ 1 СЕДМИЦА БЯХ ОБВИНЕН ОТ НЯКАКВА ЛИЧНОСТ В САМОХВАЛСТВО , понеже си бях позволил в чужда тема да дам пример как постъпвам с маломерни бели риби :evil:. Хеле па било и в чужда тема.
Та всякой де тръгне да дава примери:smt075 :smt068 да земе и да погледне общата картинка :evil: :smt021 .
В доста теми съм показвал и от доста хора вече се знаят, че риба рядко прибирам и почти винаги си заминава във водата. Нощно време сопи във водата не държа /па даже и в разрешените/. Куки връзвам не повече от 2 /кой ще ги разплита после :? /. Ползвам само по 2-3 сопи, според зависи рЯка или язовир и в случая 2 бяха с рибе, а обикалях с 1 спинарка. За повече такъм, малко трудно го нося на гръб. И пак ви повтарям - ЧЕТЕТЕ ПО-ГОРЕ НЕ ХОДЯ НА РИБА ЗАРАДИ САМАТА РИБА, ЗА МЕН ХОДЕНЕТО Е ТУРИЗЪМ, А РИБАТА ПРИЯТНА ДОБАВКА КЪМ ПРЕКАРВАНЕТО!!!
Та да тръгне някой да ме обвинява в нарушаване на закон - казано направо в бракониерство, еле па в месарлък - то той трябва да бъде поне с нимб на главата и крилца на раменете, дупки от гвоздеи по дланите и краката няма да му търся :twisted: .

Не на последно място - костуретата си бяха съвсем в норма, сиреч над 15 сантиметра, а и никъде не съм казал, че съм ги взел, а на всяко ходене и да снимам пускането....тези де ме познават ще ви обяснят, че за мен снимане и пускане Е ДОСТА ТРУДНА ДЕЙНОСТ :smt102 !
И не на последно място - В САМАТА ТЕМА СЪМ КАЗАЛ НА КОЙТО МУ Е ИНТЕРЕСНО И ПРИЯТНО - ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА КОЙ НЕ Е ДА ВЪРВИ ДРУГАДЕ :evil:
По-спокойно,просто имам 30 снимки с релийзи и се чудих къде да направя по-цветна темата и тук ми се стори подходящо! :oops: :cry: Извинявай,не знаех твоята философия на турист-риболовец,вече ще знам и няма да те притеснявам! :wink:
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

Хубаво излетче ! Основния ми въпрос е : коя е групата в началото на клипа ? звучи ми познато и не мога да се сетя :oops:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Димитър Чаушев написа:Хубаво излетче ! Основния ми въпрос е : коя е групата в началото на клипа ? звучи ми познато и не мога да се сетя :oops:
За самата шапка ползвах някаква класика, де вече не я помня коя е цялата, след това почти всичко /без циганията/ е "Сигнал", само че стария от преди 20-тина години, а че и повече. Не този след демокрацията :wink: .
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Вик, карай я по спокойно.Не се връзвай за две три подмятания.
ПП.Ама аз държа на тая снимка с шишето със зеления етикет от мастиката, и кехлибарената на цвят ракийка. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

antivik написа:
Димитър Чаушев написа:Хубаво излетче ! Основния ми въпрос е : коя е групата в началото на клипа ? звучи ми познато и не мога да се сетя :oops:
За самата шапка ползвах някаква класика, де вече не я помня коя е цялата, след това почти всичко /без циганията/ е "Сигнал", само че стария от преди 20-тина години, а че и повече. Не този след демокрацията :wink: .
Аз за шапката питах де ...... не мога да се сетя ма..каму :(
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Димитър Чаушев написа:
antivik написа:
Аз за шапката питах де ...... не мога да се сетя ма..каму :(
Ето от къде е шапката http://www.youtube.com/watch?v=Q4NtCmiA0iU
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Голяма съм шматка :lol: като не четеш така е . За Сигнал съм те питал . :lol: Сега вече се сетих ,албански реотан :oops:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:wink: Няма значение, приятно слушане и на другото.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”