Къде кълве край Хасково и региона?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Къде кълве край Хасково и региона?

Мнение от antivik »

Де да знам Брате Кроки, :| аз туй де го казвам съм го видял по "Хоби ТВ", там един де прави филми, мисля Калин се казваше, ги обясняваше нещата от Англията. А да взема де си затруднявам акъла допълнително..... :? вятър работа. Ма в и в България има хода де притежават земя и могат да си спретнат рибарник или да я арендоват, а че ти си по-на вътре в бизнеса не го отричам и по-ги знаеш нещата.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

krokibg написа:Ставам сабалян и кво да видя,групичка всезнайковци пишат глупости :idea: Джетроникс,не се ли усещаш че пипеш простотии и обиждаш без да се замислиш :?: :?: :?: Ти колко арендатора познаваш,дето са престъпници,мутри,крадци и не знам още какви ги описа ???И като искаш свободни водоеми с пълен достъп до тях,имаш ли парите да плащаш за зарибяване и пазене а :?: :?: :?: Имах добро мнение за тебе,но явно съм се объркал :evil: :evil: :evil:
Май си станал с Д-то назд тая сутрин :lol:
Не пиша глупости. Това си е самата истина ;)
Знам арендатор/и от тая групичка ;) Държат/ха язовири наблизо до града!
Теб кой те е обидил не знам, че си се принудил да се нервиш от сабалян ? :roll:
Имам пари да си плащам спокс, стига водоема да е свободен - плащам си горивото, плащам си примамките и такъмите, остава само другото - голям свободен водоем (Тракиец не ми стига) ;) Давал съм лепта за зарибяване на Тракиец, но резултата не е на ниво :? Аз ли трябва да ходя всеки ден и да го пазя >? :roll:
Фактите са грозни от страната на любителя риболовец нали ? ....,но това си е самата истина - няма къде да направиш качествен риболов на свободен водоем - язовир около Хасково ? Те и затова умират бързо темите за "Язовири около Хасково" ;)
Аз затова и спрях да ходя главно по язовирите и се наръгах в деренцата със спининга ;)
Теб ако съм те обидил с нещо извинявай, но разбирам те напълно, че където и да се драсне думичката аренда трябва да защитиш съсловието, от твоята гледна точка.
Изображение
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Мисля, че хасковските арендатори има много да се учат от колегите си, като теб от Пловдивския регион батка ;)
Кажи как да коментираме следните 5 големи водоема :
1) язовир Мандра => тук;
2) язовир Доситеево => тук
3) шараните на Гарваново цент не ме вълнуват, но все пак => тук
4) на язовир Книжовник могат да те застрелят ;)
5) Макар, че Сивата вода е за аквакултури - садки с европари тук , пак не се допуска любителски риболов свободно ;) то и платено май не се допуска :roll:

За тези които не знаят какво се случи с Тракиец тая година да четат тук и тук - това е най-близкия и голям водоем около града, които е свободен и до някаква степен зарибяван от 2004 година насам.

Може би аз нещо се кривя и не разбирам :roll: :roll:
Изображение
Аватар
djicky
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от djicky »

Колеги много пъти ставам ситрин рано пия си кафето и пред мен стои големият въпрос КЪДЕ ще ида на риболов?
След дълги размишления стигам до извода че и на платен да ида пак не съм удовлетворен защото повечето платени не си заслужават таксите защото и там оставаш капо в повечето случаи или хващаш нещо което и на най-занемарения свободен язовир ще го искараш....
Ходете зимата по реките там няма кой да ви се прави на арендатор а и има изобилие от различни видове риби.
Ще дам малко информация за с.Коерен има доста добри гиолчета с голяма дълбочина до 3 метра и си дава прилично риби от рода на хамсия,белурка,червеноперка,каракуда,карабалък,щука,бяла риба
Аватар
djicky
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от djicky »

Ако някой го интересува риболовът на река да пише тук във темата със зададен въпрос към мен къде да иде и какво кълве ще споделя местата където може да иде и да се накефи на директен или мач :)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

JettroniX написа:Мисля, че хасковските арендатори има много да се учат от колегите си, като теб от Пловдивския регион батка ;)
Кажи как да коментираме следните 5 големи водоема :
1) язовир Мандра => тук;
2) язовир Доситеево => тук
3) шараните на Гарваново цент не ме вълнуват, но все пак => тук
4) на язовир Книжовник могат да те застрелят ;)
5) Макар, че Сивата вода е за аквакултури - садки с европари тук , пак не се допуска любителски риболов свободно ;) то и платено май не се допуска :roll:

За тези които не знаят какво се случи с Тракиец тая година да четат тук и тук - това е най-близкия и голям водоем около града, които е свободен и до някаква степен зарибяван от 2004 година насам.

Може би аз нещо се кривя и не разбирам :roll: :roll:
Изобщо не съм отварял и линковете даже,не ми се четат оплаквания от месари,искащи за 10лв да приберат и жена ми ако мине прокраи тях.Хора крадящи риба,пълнещи ботуши,подкалници,аптечки и всевъзможни дупки по колите и предварително направени тайници :axe: :axe: :axe: Ти явно бъркаш клякането с ръченицата и нещо забравяте какво е това частно.Все още си мислите че водоемите в България са Ви бащиния :idea: :idea: :idea: Не,неса и ако бяха свободни през комунизма,както сте отбелязали,вече не са и има хора които са ги наели и си плащат за това.Що се отнася до застрелването на Книжовник,що не отидеш да се оплачеш че не те пускат да ловиш там и стрелят :idea: Давам ти идея как най -бързо да ти секнат мераците да ловиш навсякъде.Не се превъзнасяй и да си мислиш че като напишеш няколко простотии за обсебените от "мутрите" язовири ще станеш много значим или велик :!: Нищо няма да постигнеш,просто ще си докараш врагове,като в мое лице вече имаш един :evil: :evil: :evil: Що се отнася до плащането,не става въпрос за 10лв,става въпрос дали имаш 20 000 лв да дадеш за издръжката и зарибяването на яз.като Езерово :?: :?: :?: Ловете си където е разрешено и не се занимавайте с неща които не са лъжица за вашите усти.Какво си въобразявате,че държавата ще се лиши от стотици хиляди левове на година само и само да угоди на няколко десетки риболовеца,искащи да ловят навсякъде :roll: Няма да стане и за това просто спрете да създавате дрязги и скандали,да плюете по арендатори и наематели,никои не взел от вас нищо и нищо не ви дължи.Ако искам ще пускам да се лови,ако искам няма да пускам рибари,това си е мое право щом давам толкова пари на година наем,разбираш ли го това или не го разбираш :?: :?: :?: Явно ти е трудно.Вземи се спри и не се прави на борец за правата на риболовците,защото си имате достатъчно права,и места за риболов а това че тракиец го опоскали ми дреме на кура,нали направихте подписки,нали тръгнахте да зарибявате и пазите......Само приказките са ви големи,другото е бла,бла ...........

Ако пък искаш,да се обадя на Маймуната и да ти го пратя да му се скараш че искат да те стрелят на Книжовник а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Или като сте големи мъже пред клавиатурата,що направо на отидете и да му се скарате :axe: :axe: :axe: Добре че не чете тук :lol: :lol: :lol:

Джетроник,не се занимавай с глупости и да се навираш където не ти е работа,лови си със спининга по марица и където можеш и спри да се правиш на умник :idea: :idea: :idea: Ония с магазина,бореца против бракониерите се самозапали,не му стигнаха силите да издържи на дългата борба и добре че не реши да се удави,щеше да е голяма загуба,да загубим такъв всеотдаен борец против беззаконията и против най-големия"бракониер" и "крадец" на риба и "помощник" на бракониерите - др.Милчев.Просто се спри,не ми отговаряй,няма смисъл,начел съм се на претенциите ви за свободни водоеми.Вие и сега го имате свободен - ТРАКИЕЦ,но явно с бавното ти мислене не виждаш че пишеш глупости,всичките водоеми искаш да станат като него,така ли :roll: :roll: :roll: Много умно :axe:

П.П А,щях да забравя,после ще искаш да съберем пари и да ти ги зарибим ли всичките язовири за които имаш претенции да са свободни :roll: :roll: :roll: А може би и да ти ги пазим че да ти е кеф да хващаш риба :lol: Не ми се обаждай,няма да ти зарибявам,нито на тебе,нито на които и да било,имам какво да пазя и зарибявам :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

antivik написа:Де да знам Брате Кроки, :| аз туй де го казвам съм го видял по "Хоби ТВ", там един де прави филми, мисля Калин се казваше, ги обясняваше нещата от Англията. А да взема де си затруднявам акъла допълнително..... :? вятър работа. Ма в и в България има хода де притежават земя и могат да си спретнат рибарник или да я арендоват, а че ти си по-на вътре в бизнеса не го отричам и по-ги знаеш нещата.

В България има над 22 000 водоема и водоемчета :idea: Няма селце или град до които да няма поне десет водоема на разстояние от 1 до 20 км :idea: :idea: :idea: Според вашите думи,искате да станат всичките като "много свободния" Тракиец ли :?: :?: :?:

А,я да напиша нещо,и да го видим Джетроникса,бореца за правата на риболовците :evil:

Джетрониск,нищо не казваш за ония 50кг сом дето го извадиха пред тебе на сара :idea: Снима го даже,нали :?: :?: :?: Защо не ги преби тия "гадни" бракониери бе,наели си велик в писането :?: :?: :?:

На всеки един от Вас само да има желание и да мисли малко,само като се огледа и ще види резултата от "свободните" водоеми :idea: :idea: :idea: Явно това искате,но няма как да стане.Дръжте си "свободния" Тракиец и се кефете :idea: :idea: :idea: Къде отидоха големите радетели за тоя водоем а :?: Къде се изпокриха,дето щяха да го пазят,зарибяват и грижат за него :roll: :roll: :roll: Много бързо им омекнаха мускулите които демонстрираха в началото.Ето резултата от простотиите които се искат,той ви е пред очите но се правите на сляпи.Хем пищите че е обезрибен и окраден,хем искате навсякъде да е като на Тракиец :roll: :roll: :roll: :roll:

Такива като този дето правят филми за Хоби ТВ,не са си излизали от задния двор на къщата за да казват къде - как е !!! В тази държава всички са умници,всеки знае повече от другия и т.н и т.н.Оставам правещия филми за Хоби ТВ без коментар,няма смисъл ........
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Заключено

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”