Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде кълве край Хасково и региона?
Модератор: Paublo_Eskobar
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Къде кълве край Хасково и региона?
Де да знам Брате Кроки,
аз туй де го казвам съм го видял по "Хоби ТВ", там един де прави филми, мисля Калин се казваше, ги обясняваше нещата от Англията. А да взема де си затруднявам акъла допълнително.....
вятър работа. Ма в и в България има хода де притежават земя и могат да си спретнат рибарник или да я арендоват, а че ти си по-на вътре в бизнеса не го отричам и по-ги знаеш нещата.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Май си станал с Д-то назд тая сутринkrokibg написа:Ставам сабалян и кво да видя,групичка всезнайковци пишат глупостиДжетроникс,не се ли усещаш че пипеш простотии и обиждаш без да се замислиш
![]()
![]()
Ти колко арендатора познаваш,дето са престъпници,мутри,крадци и не знам още какви ги описа ???И като искаш свободни водоеми с пълен достъп до тях,имаш ли парите да плащаш за зарибяване и пазене а
![]()
![]()
Имах добро мнение за тебе,но явно съм се объркал
![]()
![]()
![]()

Не пиша глупости. Това си е самата истина

Знам арендатор/и от тая групичка

Теб кой те е обидил не знам, че си се принудил да се нервиш от сабалян ?

Имам пари да си плащам спокс, стига водоема да е свободен - плащам си горивото, плащам си примамките и такъмите, остава само другото - голям свободен водоем (Тракиец не ми стига)

Фактите са грозни от страната на любителя риболовец нали ? ....,но това си е самата истина - няма къде да направиш качествен риболов на свободен водоем - язовир около Хасково ? Те и затова умират бързо темите за "Язовири около Хасково"

Аз затова и спрях да ходя главно по язовирите и се наръгах в деренцата със спининга

Теб ако съм те обидил с нещо извинявай, но разбирам те напълно, че където и да се драсне думичката аренда трябва да защитиш съсловието, от твоята гледна точка.

Мисля, че хасковските арендатори има много да се учат от колегите си, като теб от Пловдивския регион батка 
Кажи как да коментираме следните 5 големи водоема :
1) язовир Мандра => тук;
2) язовир Доситеево => тук
3) шараните на Гарваново цент не ме вълнуват, но все пак => тук
4) на язовир Книжовник могат да те застрелят
5) Макар, че Сивата вода е за аквакултури - садки с европари тук , пак не се допуска любителски риболов свободно
то и платено май не се допуска
За тези които не знаят какво се случи с Тракиец тая година да четат тук и тук - това е най-близкия и голям водоем около града, които е свободен и до някаква степен зарибяван от 2004 година насам.
Може би аз нещо се кривя и не разбирам

1) язовир Мандра => тук;

5) Макар, че Сивата вода е за аквакултури - садки с европари тук , пак не се допуска любителски риболов свободно

За тези които не знаят какво се случи с Тракиец тая година да четат тук и тук - това е най-близкия и голям водоем около града, които е свободен и до някаква степен зарибяван от 2004 година насам.
Може би аз нещо се кривя и не разбирам

- djicky
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги много пъти ставам ситрин рано пия си кафето и пред мен стои големият въпрос КЪДЕ ще ида на риболов?
След дълги размишления стигам до извода че и на платен да ида пак не съм удовлетворен защото повечето платени не си заслужават таксите защото и там оставаш капо в повечето случаи или хващаш нещо което и на най-занемарения свободен язовир ще го искараш....
Ходете зимата по реките там няма кой да ви се прави на арендатор а и има изобилие от различни видове риби.
Ще дам малко информация за с.Коерен има доста добри гиолчета с голяма дълбочина до 3 метра и си дава прилично риби от рода на хамсия,белурка,червеноперка,каракуда,карабалък,щука,бяла риба
След дълги размишления стигам до извода че и на платен да ида пак не съм удовлетворен защото повечето платени не си заслужават таксите защото и там оставаш капо в повечето случаи или хващаш нещо което и на най-занемарения свободен язовир ще го искараш....
Ходете зимата по реките там няма кой да ви се прави на арендатор а и има изобилие от различни видове риби.
Ще дам малко информация за с.Коерен има доста добри гиолчета с голяма дълбочина до 3 метра и си дава прилично риби от рода на хамсия,белурка,червеноперка,каракуда,карабалък,щука,бяла риба
- djicky
- новобранец
- Обратна връзка:
Ако някой го интересува риболовът на река да пише тук във темата със зададен въпрос към мен къде да иде и какво кълве ще споделя местата където може да иде и да се накефи на директен или мач 

- krokibg
- учете се от него
Изобщо не съм отварял и линковете даже,не ми се четат оплаквания от месари,искащи за 10лв да приберат и жена ми ако мине прокраи тях.Хора крадящи риба,пълнещи ботуши,подкалници,аптечки и всевъзможни дупки по колите и предварително направени тайнициJettroniX написа:Мисля, че хасковските арендатори има много да се учат от колегите си, като теб от Пловдивския регион батка
1) язовир Мандра => тук;
5) Макар, че Сивата вода е за аквакултури - садки с европари тук , пак не се допуска любителски риболов свободното и платено май не се допуска
![]()
Може би аз нещо се кривя и не разбирам![]()

Ако пък искаш,да се обадя на Маймуната и да ти го пратя да му се скараш че искат да те стрелят на Книжовник а

Джетроник,не се занимавай с глупости и да се навираш където не ти е работа,лови си със спининга по марица и където можеш и спри да се правиш на умник

П.П А,щях да забравя,после ще искаш да съберем пари и да ти ги зарибим ли всичките язовири за които имаш претенции да са свободни

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
antivik написа:Де да знам Брате Кроки,аз туй де го казвам съм го видял по "Хоби ТВ", там един де прави филми, мисля Калин се казваше, ги обясняваше нещата от Англията. А да взема де си затруднявам акъла допълнително.....
вятър работа. Ма в и в България има хода де притежават земя и могат да си спретнат рибарник или да я арендоват, а че ти си по-на вътре в бизнеса не го отричам и по-ги знаеш нещата.
В България има над 22 000 водоема и водоемчета

А,я да напиша нещо,и да го видим Джетроникса,бореца за правата на риболовците

Джетрониск,нищо не казваш за ония 50кг сом дето го извадиха пред тебе на сара

На всеки един от Вас само да има желание и да мисли малко,само като се огледа и ще види резултата от "свободните" водоеми

Такива като този дето правят филми за Хоби ТВ,не са си излизали от задния двор на къщата за да казват къде - как е !!! В тази държава всички са умници,всеки знае повече от другия и т.н и т.н.Оставам правещия филми за Хоби ТВ без коментар,няма смисъл ........
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!