Гребния канал в Пловдив

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

koceto, не го приемай като обида :idea:Нищо лично, ама да се изказваш без самия да си ловил...сам каза, че си бил с колело. Пробвай как е, и тогава ще прецениш.

gorkata_petrov, преди 3 години...то и сега е така, не ти говоря за преди 3 години. Пробвай и ти. А 30 санта вода са си 30 санта вода( а и се съмнявам, даже не вярвам,че е толкова малко). Все пак е имало вода, дори малко. А това е различно от източване.

п.п.Колеги, спора дали има риба или не, и кога е източвана базата за последно вече го правихме преди време. Който иска - да лови там,който не - да не ходи. Но има риболовци, които си правим кефа там, а и ще продължаваме. Следете постовете.
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

има касички в рибарските магазини в пловдив, чието съдържание ще отиде за зарибяване на гребната.
TRABUCCO
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

Аз също ги видях,но това ли е начина.Нали си събират членски внос от членовете на ЛРД Сокол.Значи други да дават пари за зарибяване,а да не могат да ловят
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

аз не съм арендатор на канала,който не вярва да заповяда на риболов с мен.след 17ч. съм свободен.а гъбата на 1500м я кръстена на мен от моите приятели и колеги.пазя всички записки от роболовите ми там и смело твърдя,че риба има,само не можете да я хващате,без да се обиждате.есента след един излет на ники,беше писано в форума,аз също вадих литрови кефали на воблер,на хангарите.в момента водата е ниска,сигурно ще стрижат тревите,но пуснат ли водата подходящо е на стартовите.с юри пейков сме хващали по 20 шарана на вечер в добрите стари времена.преди да замина за европа имах по 150,200 риболова на година,от март до ноември,преди да спаднат нивото за през зимата.а шарана се заравя в тинята,когато нивото е ниско.постойте 30 мин. на моста и тогава koment.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”