отивам-на Жребчево !

Модератор: Кърцата

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Обикновено най-десният прът е най -плитко заметнатият :!: :wink: Поне при мен това винаги /без да съм го целял/е било така :wink: :D
Insis
новобранец
новобранец

Мнение от Insis »

ribarq написа:амурчо си отиде поживо по здраво ! Горските ни провериха ! имаше и такива дето сари опъваха абе емоцийте бяха на ниво ! но липсваше онзи касмет от преди седмица две ! сяка сутрин се сабуждахме със тидиииииииии тидииииииииииииииииииии и винаги пищеше най десния прът ! ..........................................СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..........
.

Кви са тия горски ? Доколкото знам те нямат вече право да проверяват. Да не правят и те пачка.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Хайде рибарче не са ли наспа,пиши какво стана и дай снимки :wink:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Сажелявам за забавянето но се хванах на нова работа и сега имам по-малко свободно време за каквото и да било ! Отидохме в понеделник настанихме се на около 100 метра в дясно от предишния лагер на срещата понеже местото беше заето ! свалихме багажа и се почна разпъване на палатки видици шатри и т.н. следва разпъване на такъмите захранка обилна на 7 метра дилбочина около на 250 метра от брега и след всичко се изтегнахме по леглата и зазяпахме една гола как дето се печеше не далеч от нас ето и реакцията Изображение

ето запасите със накиснатата царевица и любимките ми Изображение само да вметна че в сряда издърпах шамандурата на 5 м дълбочина и исипах 40 кила царевица и отново имахме удар на сутринта :shock: :shock:

на следващата сутрин приятеля ми омиташе здраво запасите ни за през цялата седмица Изображение

за сажеление когато имахме удари нямаше кой да ни снима понеже бяхме 2 ма и единия трябаше да е с кепа а другия със въдицата ! мнооогооо ме е яд , ама другия път забирам и жената за да снима и за кадем :lol: :lol: :lol: след изпуснатото поредно рибе реших да направя няколко успокоителни снимки Изображение
Изображение
Изображение

в четвъртак сутринта в 8,30 ч. сигнализатора така засвистя че неможах сам да си повярвам следва засичане от моя страна и развиване на около 50-60 метра аванс , след 40 минутна борба го докарахме до някакво дередже , но за жалост колегата беше сънен и незнаеше каде се намира камоли да загребе рибата ... само видях как главата на амурчо влезе в кепа и вътрешно испитах одовлетворение но беше само за няколко секунди ! колегата повдигна кепа и след яросно обръщане амура се откачи от куката и излезе от кепа ! както казах неможа целия да влезне и по моя преценка рибата беше над 20кг! свидетели и на самото изтърване на рибата бяха самите проверяващи който доста си попсуваха по моя колега с кепа :):):):) като им обясних че не е рибар малко се пооспокоиха , но и аз как бях наберал вътрешно :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: идваше ми да си сабера такъмите и да си трагна ! но не се предавам толкова лесно ...ето и физиономията на горските Изображение
Изображение

вечерта запасите от храна свършваха , селото беше на близко но и гаф стана , протмонето сме изгубили ---да ама накрая се оказа че сме го забравили на масата в Хасково смех смех :):):):):)
Като ги нахапахме с плувката едни костурчета хванахме и 5-6 каракуди около 500гр-ви ! и реших да вечеряме с прясна риба Изображение
Изображение
Изображение
Вечерята се прави
Изображение

ето и прочутия чаршав всяка вечер си го постилах :):):):):)
Изображение

то хубавао чаршафа ама жената я нямаше .......може и затова да съм ги изтървал :D :D :D :D

И сутринта като сабирахме багажа викам на Антон " Да беше оставил малко рибка да закусим , че сега омирам от глад" и в тоя момент престига един Сафорумец както и наш приятел със топли закуски и аирян
Изображение
Изображение

Много съм му задължен, ачка(става въпрос за АНГЕЛ 123) ще черпя другия път !!!!общо взето добре си изкарахме със изключение на пропуските всичко беше ок.... планувам още един излет но ще е към септември октомври месец !!! "Но всеки ден не е бабин ден !" аз съм се премирил с тази поговорка от дааааавна !
имаше и едни от Търново дето разпъваха едни сари и едни хора със лодка с мотор я закачиха и щяха да се одавят вечерта..... но им се е разминало само със развален мотор ! те затова и горските довтасаха ! .....толкова от този излет ! до скоро !
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

:)

Мнение от kocet0 »

Хубав излет рибарче ! Най ми хареса първата снимка ... трепач е :lol: :lol: :lol: :D :D :D
SPINING FOREVER ;)
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Недей да водиш жената ,че ако види оная голата дето се е препичала и ще си помисли че винаги е така.А после върви обяснявай. :lol:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

черна завист ме изпълва рибарче, като чета тези редове :wink:
браво за излета, ние си знаем че не е най-важното да хванеш риба
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Реверанс на Ачо,и на Вас момчета за търпението!
Рибарче,ще го извадиш тоя 20 килограмовия.Бъди сигурен!
Успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Не се притеснявай приятелю - ще направиме пак една сбирка ама тоя път ще вземеме големи кепове и канджи , защото и миналия път имаше такива проблеми ! Дано те споходи пак слуката с тозо 20 килограмовия , но този път да си добре подготвен ! Гадно е , когато ти избяга голяма риба и вината не е твоя , но това е късмета - не можеш да обвиняваш приятеля ти - по скоро му кажи как се реагира адекватно в такава ситуация . И отново Ачо доказа че е човек , на когото винаги може да се разчита ! Едно наистина стабилно и мъжко момче , абе направо ЧОВЕК с главно '' Ч '' ! :smt038
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Като се чухме още на втория ден и каза че има два удъра на големи амури работата беше ясна че ще удари и някой от исполините :lol:
За следващия излет и аз съм там с бидоните :lol: :lol:
Ама като писах предния път за тях ми се смяхте а :lol: :lol: :lol:

А За Ачката нямам думи, Пич та дрънка.
Мен ме светна за един воблер , че и ми го подари :D и вследствие на това гепих една хубава щука оня ден при положение че никой не вади щука около Русе пък и аз въобще не ставам за спинингист :D
Едно голямо Благодаря :!:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Ето заради такива моменти се лишаваме от мека постеля и топла кълка и киснем по гьоловете... Един път ще надвием ние - друг път рибата, но преживяването, емоцията са незабравими, независимо от изхода.(А това ще го помним и ние... :D )
Все пак, рибарче, вярвам в теб и в твоя хъс. Ти ще имаш своите големи амури. Направи си верните изводи и другия път ще го кепчосаш. Пожелавам ти го :!:

Наслука!
snegk

Мнение от snegk »

Прекрасно :!: Рибарче щом си я докарал до кепа това е много добре.Малко хора могат да се похвалят с такава голяма риба докарана до кепа.Лошото е че неможа да го снимаш иначе си испитал цялото удоволствие от ваденето на рибата.За Ачката нямам думи,пич е. :lol:
веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от веско »

Браво, страхотен излет... Пожелавам ти следващия амурчо с такива размери да се озове в ... краката ти :) Не Ви познавам, но се надявам да се видим и запознаем някои ден. Наслука на всички
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Аватар
de4ev72
новобранец
новобранец

Искам да попитам.

Мнение от de4ev72 »

На 29,30 и 1 бяхме на Жребчево.Резултата е един амур около 7кг.Ин-лаин монтаж с 60 см.лиидкор заради мидите,плетен повод със силиконово покритие,кука №6,две зърна царевица с повдигач на косъм.Дълбочина 7м.Дистанция 250м.
Въпросат ми е за разпъването на въдиците?Нашата група сме шаранджии и обикновенно ловим от ръка,като захранваме с лодка.Сега за нас се оказа проблем разпъването,особенно при наличието на вятър.
Моля колегите,с опит в разпъването,да споделят своя опит.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Първата снимка е фалшификат с пръчка под чаршафа- като не е сниман обекта на желанието, няма и списания никакви покрай леглото- тука има нещо нередно... Да бях видял снимка на оная, дето се пече по без нищо- щях да повярвам...

ПП. Рибарче- пусни ми я на ЛС, ако я имаш тая. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”