Мнение за въдица

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Мнение за въдица

Мнение от Стонин МаХенд »

хабер си имащия, защо не даде съвет ти, а се обръщаш към Бога, в предишния ти пост?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Муня , що да напущаш ? Вземи си едни пуканки и гледай мача :lol: На мен темата до тук ми се струва някак си весела :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lucio
новобранец
новобранец

Мнение от lucio »

Благодаря на колегите които дадоха мнение и предложения. Колега Стонин МаХенд не се засягай от колеги които гледат сеир :drinkers:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Проблема, колега, не е, че някой(уж) гледа сеир, а че те съветват хора, които са далеч от същността на темата.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

Темата наистина е весела колега. Не за друго, ими има цяла тема "спининг въдица на достърна цена" с десетки сопи и мнения... но ти държиш за мнение за баш те точно тая, не отчийки факта, че може никой от този подфорум да не я притежава или да е тествал по обясними причини.
Аз дето не разбирам толкова и не съм я виждал на живо, мога да ти кажа, защото то си го пише в инфото от какво е направена. И е ясно, че страда от остра карбонова недостатъчност.... Не бих посмял да посъветвам някой да си я купи, освен ако не го мразя . :lol:
lucio
новобранец
новобранец

Мнение от lucio »

Мунчо написа:Проблема, колега, не е, че някой(уж) гледа сеир, а че те съветват хора, които са далеч от същността на темата.
Аз не познавам хората тук лично и не знам кой ме съветва :) . Стори ми се грубичко отношението, не че нещо :drinkers: .
Колега ynovi радвам се, че най-накрая даде някакво мнение по темата, благодаря ти за което.
Отказах се от пръчката, ще търся нещо друго явно.
Това ми беше първото питане във форума и . . . . . така.
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

lucio написа: Колега ynovi радвам се, че най-накрая даде някакво мнение по темата, благодаря ти за което.
Колега, аз точно за това не дадох мнение, за да не ти влияя, че не се чуствам достатъчно компетентен.
Но има едно-две неща което задължително трябва да знаеш, щом държиш специално на ултралайт. Ултралайта повече от всеки друг риболов си иска качесвена гега.
Тази според мен е прекалено бюджетна, въпреки, че има една камара въдици с необяснимо високи цени за качествата си.
Другото е, че не виждам никъв проблем и да купиш тази гега, щото може въобще да не е толкова зле. А и ще можеш да прецениш дали наистина ти харесва ултралайт риболова, при това горе-долу на цената на един японски воблер...
И ако установиш, че не ти хареса пак нищо не губиш, спокойно можеш да я хвърлиш, дал си само някави 39 лева за нея, не 100-200-300 лв. и да се ядосваш, разбирайки, че този риболов не е за теб. Пък, ако ти хареса, то ще я хвърлиш пак, защото ще поискаш по-добра и така... :lol: Тоест, не виждам нищо фатално в това да си я вземеш.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”