Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мнение за въдица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Мнение за въдица
хабер си имащия, защо не даде съвет ти, а се обръщаш към Бога, в предишния ти пост?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Муня , що да напущаш ? Вземи си едни пуканки и гледай мача
На мен темата до тук ми се струва някак си весела

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Благодаря на колегите които дадоха мнение и предложения. Колега Стонин МаХенд не се засягай от колеги които гледат сеир 

Проблема, колега, не е, че някой(уж) гледа сеир, а че те съветват хора, които са далеч от същността на темата.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ynovi
- научил се да хвърля
Темата наистина е весела колега. Не за друго, ими има цяла тема "спининг въдица на достърна цена" с десетки сопи и мнения... но ти държиш за мнение за баш те точно тая, не отчийки факта, че може никой от този подфорум да не я притежава или да е тествал по обясними причини.
Аз дето не разбирам толкова и не съм я виждал на живо, мога да ти кажа, защото то си го пише в инфото от какво е направена. И е ясно, че страда от остра карбонова недостатъчност.... Не бих посмял да посъветвам някой да си я купи, освен ако не го мразя .
Аз дето не разбирам толкова и не съм я виждал на живо, мога да ти кажа, защото то си го пише в инфото от какво е направена. И е ясно, че страда от остра карбонова недостатъчност.... Не бих посмял да посъветвам някой да си я купи, освен ако не го мразя .

Аз не познавам хората тук лично и не знам кой ме съветваМунчо написа:Проблема, колега, не е, че някой(уж) гледа сеир, а че те съветват хора, които са далеч от същността на темата.

Колега ynovi радвам се, че най-накрая даде някакво мнение по темата, благодаря ти за което.
Отказах се от пръчката, ще търся нещо друго явно.
Това ми беше първото питане във форума и . . . . . така.
- ynovi
- научил се да хвърля
Колега, аз точно за това не дадох мнение, за да не ти влияя, че не се чуствам достатъчно компетентен.lucio написа: Колега ynovi радвам се, че най-накрая даде някакво мнение по темата, благодаря ти за което.
Но има едно-две неща което задължително трябва да знаеш, щом държиш специално на ултралайт. Ултралайта повече от всеки друг риболов си иска качесвена гега.
Тази според мен е прекалено бюджетна, въпреки, че има една камара въдици с необяснимо високи цени за качествата си.
Другото е, че не виждам никъв проблем и да купиш тази гега, щото може въобще да не е толкова зле. А и ще можеш да прецениш дали наистина ти харесва ултралайт риболова, при това горе-долу на цената на един японски воблер...
И ако установиш, че не ти хареса пак нищо не губиш, спокойно можеш да я хвърлиш, дал си само някави 39 лева за нея, не 100-200-300 лв. и да се ядосваш, разбирайки, че този риболов не е за теб. Пък, ако ти хареса, то ще я хвърлиш пак, защото ще поискаш по-добра и така...