Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Последната пъстърва за сезона
-
- ще става разбирач
Re: Последната пъстърва за сезона
Колега, хубаво е, че се пробваш с литературата - това ще те отдведе далече.
Даже си направих кафе и аз докато чета.
Но не може да комбинираш на близко растояние красиви думи и след това пойнтери , моски, воблери.
Един приятел пише фентъзи и не му проблем да кобинира "дълбините на моналото" и "лагера се намира на 30 км." Ма не става така.
Лиричните неща може да ги отделиш с отделен цвят ли щрих и да комбинираш два стила.
Браво за рибите!
Наслука!
Но не може да комбинираш на близко растояние красиви думи и след това пойнтери , моски, воблери.
Един приятел пише фентъзи и не му проблем да кобинира "дълбините на моналото" и "лагера се намира на 30 км." Ма не става така.

Лиричните неща може да ги отделиш с отделен цвят ли щрих и да комбинираш два стила.
Браво за рибите!
Наслука!
- antivik
- кандидат преподавател
К`о рече, че нещо не можах да схвана мисълта....AlbinoTrout написа:Колега, хубаво е, че се пробваш с литературата - това ще те отдведе далече.
Един приятел пише фентъзи и не му проблем да кобинира "дълбините на моналото" и "лагера се намира на 30 км." Ма не става така.![]()
Браво за рибите!
Наслука!

Да не да почнахме във форума и с литературни анализи да се занимаваме

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
Аз имам книга и около мен има пишещи хора.
Не е много лесно.
Не е много лесно.

- antivik
- кандидат преподавател
Че имай си ги
, ние тука си говорим за риболов, а не за литература и изкуство и всеки си прави темите както иска и както му харесва. Кърцата с перото, моя милост с филмиране и клипчета. Никой не е задължен да ги чете и гледа /темите де/, още по-вече па да ги харесва.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!