Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Съхранение на троха
Модератор: Paublo_Eskobar
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Съхранение на троха
butnik написа:naskobo написа:+1, и опаковаш, когато са напълно изтинали и изсъхнали. И от най-малката влага ще мухлясат, помисли си дали си струваbutnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .![]()
Само веднъж съм вършили това и то без да знам че в трохите се е отворила кутията с 200-300 гр.белки, разбрах го през стъклото на фурната.Направо се опулих каква жилава гад е това, виеха се като щури поне 5 мин на 200 градуса, чудех се как да баламосам жена ми да не надникне. Оказа се после, че трошки с печен бял не е зле![]()
![]()
...викаха ли през стъклото-отвори бе топло е
![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
butnik написа:naskobo написа:+1, и опаковаш, когато са напълно изтинали и изсъхнали. И от най-малката влага ще мухлясат, помисли си дали си струваbutnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .![]()
Само веднъж съм вършили това и то без да знам че в трохите се е отворила кутията с 200-300 гр.белки, разбрах го през стъклото на фурната.Направо се опулих каква жилава гад е това, виеха се като щури поне 5 мин на 200 градуса, чудех се как да баламосам жена ми да не надникне. Оказа се после, че трошки с печен бял не е зле![]()
![]()
...викаха ли през стъклото-отвори бе топло е
![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
- antivik
- кандидат преподавател
naskobo написа:............................................................................................................................... Оказа се после, че трошки с печен бял не е злеbutnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!