Съхранение на троха

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 2522
Регистриран на: Чет Апр 15, 2004 5:57 pm
Местоположение: България-Габрово-Румъния
Обратна връзка:

Re: Съхранение на троха

Мнение от Божидар »

butnik написа:
naskobo написа:
butnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .
+1, и опаковаш, когато са напълно изтинали и изсъхнали. И от най-малката влага ще мухлясат, помисли си дали си струва :wink:
Само веднъж съм вършили това и то без да знам че в трохите се е отворила кутията с 200-300 гр.белки, разбрах го през стъклото на фурната.Направо се опулих каква жилава гад е това, виеха се като щури поне 5 мин на 200 градуса, чудех се как да баламосам жена ми да не надникне. Оказа се после, че трошки с печен бял не е зле :o :lol:
:lol: :lol: ...викаха ли през стъклото-отвори бе топло е :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 2522
Регистриран на: Чет Апр 15, 2004 5:57 pm
Местоположение: България-Габрово-Румъния
Обратна връзка:

Re: Съхранение на троха

Мнение от Божидар »

butnik написа:
naskobo написа:
butnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .
+1, и опаковаш, когато са напълно изтинали и изсъхнали. И от най-малката влага ще мухлясат, помисли си дали си струва :wink:
Само веднъж съм вършили това и то без да знам че в трохите се е отворила кутията с 200-300 гр.белки, разбрах го през стъклото на фурната.Направо се опулих каква жилава гад е това, виеха се като щури поне 5 мин на 200 градуса, чудех се как да баламосам жена ми да не надникне. Оказа се после, че трошки с печен бял не е зле :o :lol:
:lol: :lol: ...викаха ли през стъклото-отвори бе топло е :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: искаме :drinkers: :lol: :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 3454
Регистриран на: Нед Сеп 12, 2010 10:01 am
Местоположение: Кърджали

Re: Съхранение на троха

Мнение от antivik »

naskobo написа:
butnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .
............................................................................................................................... Оказа се после, че трошки с печен бял не е зле :o :lol:
:rolleyes: На вкус ли или за мезе.... :lol: :?:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”