Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Против много обяви от едип потребител
Модератор: sapuna
- dimmitov
- ще става разбирач
Re: Против много обяви от едип потребител
Аз незнам какво толкова се притеснявате да им изредите имената.Те са ясни.И след 6 месеца да влезете в продавалника на форума пак едни и същи ще си продават болуците на цена по висока от магазина.Защото за макара ползвана 14-16 години нещо не ми се дават 160-180лв или за мач ползван 6-7 да му искат цена с 5лв по ниска от магазина като разходите по доставката трябва да си ги платя аз и те са 6-7лв минимум.10-12 души са тарикатите дето имат по 10-15 всеки от тях и всички работят по един тертип.Модераторите просто трябва да ги баннат и нещата ще са ОК.Ако не ги знаят кои са аз мога да им ги изброя.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- anton jambol
- фен клуб-скобар
Мен най ме дразни на новодошли пускат си обявите без снимки без данни и др и ъп-ват през 10 минути мислят че са в продавалника за такива трябва да има филтър ама няма кои да следи за реда

Хвани и пусни не бъди алчен
- minchoto
- ще става разбирач
Ми давайdimmitov написа:Аз незнам какво толкова се притеснявате да им изредите имената...Ако не ги знаят кои са аз мога да им ги изброя.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Заинтересован от темата прегледах набързо упоменатият подфорум , по принцип почти не го правя . Верно няколко образа са си го обърнали на сергия със семки и им дреме на дедовият
Сашо отдавна трябваше на таквизи да лепне по една такса обяви , ама явно и на него му дреме та ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
„За Бога, братя, не купувайте!“Павел Иванов написа:........явно и на него му дреме та ...

- dimmitov
- ще става разбирач
Всеки може да ги види.Давам.minchoto написа:Ми давайdimmitov написа:Аз незнам какво толкова се притеснявате да им изредите имената...Ако не ги знаят кои са аз мога да им ги изброя.
heiniken-10 обяви
sstoianov-10 обяви
таралеж-9 обяви
likot-9 обяви
ivkoni_79 - 8 обяви
chobaka_68 - 7 обяви
topspin-5 обяви
piletoradi
pikpik
shefa
и тн
Нищо лично към никой.Питате кои имат много обяви постоянно ,казвам ви.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

Отсявайте повечето от обявите - Стоянов си продава колекцията от Митчели - антики повечето за колекционери - виждал съм повечето от тях,но цените са му нереални - събирал и сега се чуди какво да ги прави.radomir.99 е същата работа - разни чекръци с които едва ли някой ша лови,но и той си е въобразил че са безценни. По интересни с наглоста си са прекупвачите - класацията води Topspin рядко безскруполен тип.Другите които препродават са Калин Кацаров предимно с Шимано - също толкова нагъл,напоследък изчезна,zlati 973 - предимно Илиенска стока с завишени цени,Orka 1 - хитрец - пуска си адреса на магазина под прикритието на една обява - другите в общи линии са написани в предишния пост .За Таралеж от Бургас не съм съгласен много съгласен,той предимно купупва и препродава - търси идеалния такъм но е свестен. За онзи ,дето ремонтира макари - нямам лично нищо против него ,а изглежда е добър майстор - има добри отзиви мястото е в друг подфорум. Митев с ножовете - също добър майстор и той си е за платени обяви,но щом са решили така си седи в Продава.Явно Администраторите си имат друг поглед върху нещата и все пак решението кое и кой какво да продава си е тяхно.Лично аз въобще не гледам обявите на няколко човека - знам що за стока са .Та така.
- тончо тончев
- фен клуб-скобар
съгласен съм с колегатаTeo 62 написа:Отсявайте повечето от обявите - Стоянов си продава колекцията от Митчели - антики повечето за колекционери - виждал съм повечето от тях,но цените са му нереални - събирал и сега се чуди какво да ги прави.radomir.99 е същата работа - разни чекръци с които едва ли някой ша лови,но и той си е въобразил че са безценни. По интересни с наглоста си са прекупвачите - класацията води Topspin рядко безскруполен тип.Другите които препродават са Калин Кацаров предимно с Шимано - също толкова нагъл,напоследък изчезна,zlati 973 - предимно Илиенска стока с завишени цени,Orka 1 - хитрец - пуска си адреса на магазина под прикритието на една обява - другите в общи линии са написани в предишния пост .За Таралеж от Бургас не съм съгласен много съгласен,той предимно купупва и препродава - търси идеалния такъм но е свестен. За онзи ,дето ремонтира макари - нямам лично нищо против него ,а изглежда е добър майстор - има добри отзиви мястото е в друг подфорум. Митев с ножовете - също добър майстор и той си е за платени обяви,но щом са решили така си седи в Продава.Явно Администраторите си имат друг поглед върху нещата и все пак решението кое и кой какво да продава си е тяхно.Лично аз въобще не гледам обявите на няколко човека - знам що за стока са .Та така.
-
- Модератор
Благодаря докторе !Teo 62 написа:...За Таралеж от Бургас не съм съгласен много съгласен,той предимно купупва и препродава - търси идеалния такъм но е свестен...
Въпреки, че си от София, направил си точна оценка поне за този човек.
Познавам го лично и мога да го потвърдя. Рядко честен човек.
Не преследва изгода, но се нуждае от спецефични въдици, които рядко се срещат. Някои е тунинговал, но тях не ги е предлагал.
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
sstoianov- Този определено се оля 11бр. обяви на 1-ва страница.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Teo 62 написа:Отсявайте повечето от обявите - Стоянов си продава колекцията от Митчели - антики повечето за колекционери - виждал съм повечето от тях,но цените са му нереални - събирал и сега се чуди какво да ги прави.radomir.99 е същата работа - разни чекръци с които едва ли някой ша лови,но и той си е въобразил че са безценни.
Колекциите са голяма занимавка понякога. Ако се избара един подфорум за колекционери , където да се предлагат колекционерски , стари , редки и интересни модели макари , пръчки , примамки и др. , тогава всичко ще се понамести и гореспоменатите колеги ще могат спокойно да си предлагат антиките на тесен кръг определено потенциални купувачи. А е и много вероятно тогава да влезнат и в час с цените . Една справка за успешните продажби в ebay , също може да помогне за „сверяване на часовника“ и на продавачи , и на купувачи.

Отдавна е време да променим България към по-добро !
И ако не сега , кога ?! И ако не ние , кой ?!
Преди всичко - Българин
И ако не сега , кога ?! И ако не ние , кой ?!
Преди всичко - Българин
-
- ще става разбирач
Ееее басиии, колегата tankista в момента пуца с тоооочно 15 обяви (ПЕТНАДЕСЕТ) на поооовече от половин страница с дата 03.02.14 - да ва такоам ф модераторите на "Продава" дето вчера са
.....
Как па не се чалнете малко... Аз поне съм Ви изключил всички реклами и някои неща от форума вече съвсем ме отегчават. Потъва форумаааа, само Прехода е пушка, другите теми мартанисат.

Как па не се чалнете малко... Аз поне съм Ви изключил всички реклами и някои неща от форума вече съвсем ме отегчават. Потъва форумаааа, само Прехода е пушка, другите теми мартанисат.
- тончо тончев
- фен клуб-скобар
Сега вече са -19s4etovod написа:Ееее басиии, колегата tankista в момента пуца с тоооочно 15 обяви (ПЕТНАДЕСЕТ) на поооовече от половин страница с дата 03.02.14 - да ва такоам ф модераторите на "Продава" дето вчера са![]()
![]()
![]()
.....
Ми не виждам защо и на какво се палите..s4etovod написа: tankista в момента пуца с тоооочно 15 обяви (ПЕТНАДЕСЕТ) на поооовече от половин страница с дата 03.02.14 - да ва такоам ф модераторите на "Продава" дето вчера са
Правилата позволяват ли го - да!
Позоволен ли е ъп по веднъж на ден - да!
Има ли ограничение - не!
Всичко си е по правилата на форума, значи проблем няма, нали?
И мен ме дразни като влезна да видя ЧЕТИРИ страници светещи в жълто, ама ако нямам нерви - не чета..

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"