искам да попитам дали се е случвало и на вас ????

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

По някога на непознат водоем в стремежа си да избереш най хубавото место, то се указва хубаво,но, за сра...... :oops: . а не рибодайно :wink: :lol: :lol: :lol:
Hristo Yordanov Mladenov
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo Yordanov Mladenov »

Abe ne znam ko da kajq ,to na seki sa se slu4vali takiva ne6ta!Ta sega po temata,abe ne znam pu4i kosmi li trqbvat ko trqbava,kasmet li trqbva,ama edno sum razbral az,kogato otida za riba i kogato si podgotvq takamite i zahrankite s golqmo vnimanie i lubov vinagi se polu4ava!Dori i kogato s2me na novo mqsto kadeto do sega ne sme bili ama vinagi se hva6ta!A kogato se stane s GAza nagore vinagi ni6to ne stava!A za vadicite sum zabelqzval 4e kogato si kupi6 nqkoq pra4ka s mn lubov kam sporta vinagi e golqma 'LOVDJIIKA' ,a kogato zemat da ti opqvat kvi sa sq teq skapi vadici i tn nikoga kolkoto i da sa hubavi nqma da imat kasmet!

I nai vajnoto e da govori6 na ribite da gi katka6 ina4e ne stava i ne stava :}}E tva v ramkite na 6egata ama ponqkoga pomaga de!:}}

I osven da kajq nasluka!Pojelavam vi uspeh!!!
Farlqsh,Vadish,Farlqsh,Vadish,VAdish,Vadish,Vadish.To ot tolkova mogo riba nqma vreme da farlish.!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Най-важното е да се ходи с желание другото само си идва , а и да не хванеш нали сме си починали сред природата
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Рибата къща няма , ама има път - поне така е морето.Хвърлих ви един поглед - много сте забавни тука бе - прав е KARAMEL-а - иска се късмет. Имал съм случай да съм без 1 риба - а до мен човека е с 20-30 заргани - остави т'ва за такъмите какви са - там съм манияк, пръчка, влакно, бидем и т.н. - на о'ня му върви като на бясно куче тоягите, бе - а пък беше на 18-19 г. тогава - само за 3-4 сезона се отвори и много напредна - зодия Рак е има наблюдателност - това мисля е решаващо да се усеща дали "мястото държи риба". Ако си зареден с всякакви кадеми - органични ; неорганични и т.н. голям бъзик настава - стига да не попаднеш на колега с ръждясало чувство за хумор :lol: [/b]
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”