Плувки Gilе

Модератор: sapuna

Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Плувки Gilе

Мнение от naskobo »

jasonsmith написа:
topsoft написа:
ПРоблема им е, че съвсем леко почват да пият вода, особено след цял ден маане. ЗА 3-4 часа риболов нямат равни.

Гена, ама нали сме от тъмно до тъмно? Заинтригувахте ме, прегледах кутиите и открих една, спомних си за няколко счупени/изхвърлени. Не съм ги запомнил с добро - наистина попийват водица, лесно се чупят:idea: Постепенно намалявам количествата и попълвам с Кларусо, лев-два разлика в цената, къде не сме ги дали?
Интересна е сменящата се антена- лятото си струва да замръкнеш за час със светеща ампула:idea:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

naskobo написа:
jasonsmith написа:
topsoft написа:
ПРоблема им е, че съвсем леко почват да пият вода, особено след цял ден маане. ЗА 3-4 часа риболов нямат равни.

Гена, ама нали сме от тъмно до тъмно? Заинтригувахте ме, прегледах кутиите и открих една, спомних си за няколко счупени/изхвърлени. Не съм ги запомнил с добро - наистина попийват водица, лесно се чупят:idea: Постепенно намалявам количествата и попълвам с Кларусо, лев-два разлика в цената, къде не сме ги дали?
Интересна е сменящата се антена- лятото си струва да замръкнеш за час със светеща ампула:idea:
хаха, Насе аз вече ловя от обяд до вечерта- не ги правя изпълненията с ранното ставане :drinkers: .
А иначе за лесното чупене- нямам такива впечатления - затова дадох пример че ползвах една 2 грамова около година без да сменям линия, и без да има каквито и да било поражения по нея.
А че Кралузо са по-добри - спор няма, проблема е че разликата в цената е 3:1, а и нещо не мога да ги намирам кралузките по магазините.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Магазина на Видракс е пълен с Кралусо, но мен нещо спряха да ме кефят. Мисля си, че са с по-тежко тяло и при потапяне /незамисимо от какво/ по-бавно се връщат в работно положение и имитират задържане. Това са си мои заклячения и не ги натрапвам на никого. Просто споделям. Нося ги в кутията, но не ги ползвам. Добре обработената балса според мен няма равна. Това го установих и за ваглерите. Започнах да си купувам Мило и Колмик. Скъпички са, но се отплащат. Нямам спукана, пиеща вода или напукана от нормално ползване. Лошото е, че поне тези, които имам не са със сменяеми антени, но си купих едни цветни шлаухчета на Стонфо и ако закъсам ги ползвам.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

От Кралусото по-хубаво буре за реката до сега не съм открил, единствения им косур е че нямат 2,5 грама.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

Айде нали си ми приятел, та другия път като ходиш по струма мини през рибарския магазин на Кольо в Благжевград там плувки Гиле колкото искаш.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

pojara28 написа:Айде нали си ми приятел, та другия път като ходиш по струма мини през рибарския магазин на Кольо в Благжевград там плувки Гиле колкото искаш.
Е мерси, но все пак драсни поне квартала в който е магазина на Кольо, че не всички го знаем. :drinkers:
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

jasonsmith написа:
pojara28 написа:Айде нали си ми приятел, та другия път като ходиш по струма мини през рибарския магазин на Кольо в Благжевград там плувки Гиле колкото искаш.
Е мерси, но все пак драсни поне квартала в който е магазина на Кольо, че не всички го знаем. :drinkers:
България, 2700, обл. Благоевград,общ. Благоевград, гр. Благоевград, ул. Кръстьо Асенов №24 вх А ет 1, врата първа- бяла
Майтапа на страна, работи всеки ден от 0730 до 0900 без неделя, но ако си по настоятелен може да викнеш и ще се покаже на терасата :lol:
скобара е риба проклета
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”