Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Плувки Gilе
Модератор: sapuna
Re: Плувки Gilе
jasonsmith написа:topsoft написа:
ПРоблема им е, че съвсем леко почват да пият вода, особено след цял ден маане. ЗА 3-4 часа риболов нямат равни.
Гена, ама нали сме от тъмно до тъмно? Заинтригувахте ме, прегледах кутиите и открих една, спомних си за няколко счупени/изхвърлени. Не съм ги запомнил с добро - наистина попийват водица, лесно се чупят:idea: Постепенно намалявам количествата и попълвам с Кларусо, лев-два разлика в цената, къде не сме ги дали?
Интересна е сменящата се антена- лятото си струва да замръкнеш за час със светеща ампула:idea:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
хаха, Насе аз вече ловя от обяд до вечерта- не ги правя изпълненията с ранното ставанеnaskobo написа:jasonsmith написа:topsoft написа:
ПРоблема им е, че съвсем леко почват да пият вода, особено след цял ден маане. ЗА 3-4 часа риболов нямат равни.
Гена, ама нали сме от тъмно до тъмно? Заинтригувахте ме, прегледах кутиите и открих една, спомних си за няколко счупени/изхвърлени. Не съм ги запомнил с добро - наистина попийват водица, лесно се чупят:idea: Постепенно намалявам количествата и попълвам с Кларусо, лев-два разлика в цената, къде не сме ги дали?
Интересна е сменящата се антена- лятото си струва да замръкнеш за час със светеща ампула:idea:

А иначе за лесното чупене- нямам такива впечатления - затова дадох пример че ползвах една 2 грамова около година без да сменям линия, и без да има каквито и да било поражения по нея.
А че Кралузо са по-добри - спор няма, проблема е че разликата в цената е 3:1, а и нещо не мога да ги намирам кралузките по магазините.
Магазина на Видракс е пълен с Кралусо, но мен нещо спряха да ме кефят. Мисля си, че са с по-тежко тяло и при потапяне /незамисимо от какво/ по-бавно се връщат в работно положение и имитират задържане. Това са си мои заклячения и не ги натрапвам на никого. Просто споделям. Нося ги в кутията, но не ги ползвам. Добре обработената балса според мен няма равна. Това го установих и за ваглерите. Започнах да си купувам Мило и Колмик. Скъпички са, но се отплащат. Нямам спукана, пиеща вода или напукана от нормално ползване. Лошото е, че поне тези, които имам не са със сменяеми антени, но си купих едни цветни шлаухчета на Стонфо и ако закъсам ги ползвам.
От Кралусото по-хубаво буре за реката до сега не съм открил, единствения им косур е че нямат 2,5 грама.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Айде нали си ми приятел, та другия път като ходиш по струма мини през рибарския магазин на Кольо в Благжевград там плувки Гиле колкото искаш.
скобара е риба проклета

- jasonsmith
- разбира нещата
Е мерси, но все пак драсни поне квартала в който е магазина на Кольо, че не всички го знаем.pojara28 написа:Айде нали си ми приятел, та другия път като ходиш по струма мини през рибарския магазин на Кольо в Благжевград там плувки Гиле колкото искаш.

България, 2700, обл. Благоевград,общ. Благоевград, гр. Благоевград, ул. Кръстьо Асенов №24 вх А ет 1, врата първа- бялаjasonsmith написа:Е мерси, но все пак драсни поне квартала в който е магазина на Кольо, че не всички го знаем.pojara28 написа:Айде нали си ми приятел, та другия път като ходиш по струма мини през рибарския магазин на Кольо в Благжевград там плувки Гиле колкото искаш.
Майтапа на страна, работи всеки ден от 0730 до 0900 без неделя, но ако си по настоятелен може да викнеш и ще се покаже на терасата

скобара е риба проклета