Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мрежи на Жребеца 05.01.14
Модератор: bobopeli
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Мрежи на Жребеца 05.01.14
Браво колеги
Само не разбрах дойдоха ли някакви иараджий или пак са отсвирили сигнала

Само не разбрах дойдоха ли някакви иараджий или пак са отсвирили сигнала

Браво колеги.
РЕСПЕКТ Шапка ви свалям. 

Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!
-
- разбира нещата
МИРО Варна написа:Следващия път седнете, пийте по една ракия и като мръкне и влязат да си вадят мрежите им нацепете и главите и лодките па и г_зовете ако може![]()
![]()
Много слука и успехи през цялата година
+1
Много бой трябва да отнесат за да се превъзпитат

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво братлета! Така трябва да се процедира! За пример сте! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- разбира нещата
Брат, този въпрос според мен е излишен!С.Върбанов написа:Колко риба оцеля от мрежата ?
Това което мисля и питаш има два варианта- от чисто любопитство и дали просто са прибрали риба която вече не шава!
Понеже като цяло това не е наша работа,но след като незаконното съоръжение предпостави пречка на любителите риболовци, то те дори направили много по-добро дело от колкото ИАРА дето щеше да прибере рибата и да я даде на дом.....
За да има ефект трябва ИАРА да ги щракне на място, иначе без косвени доказателства ефект никакъв!
На пръв поглед като по закон нямаме права да пипаме незаконните съоръжения иначе в този случай ИАРА биха ги вписали като нарушители които да си отнесат наказанието понеже как биха доказали, че са го закачили с въдица? Та те бракониерите биха използвали точно този трик за оправдание, в лодката да си носят спининга,буя и кльонка...после върви ги съди!
Те се възползвали в частност на този чл. 24. ал. 4 т. 3
...........
В случай на улов на количество, по-голямо от определеното, уловените екземпляри се връщат незабавно във водата независимо от състоянието им.
п.с. Затова, за да докажат, че не са те нарушителите са се застраховали с видеоматериал !Така, че според мен всеки който види подобно и незаконно съоръжение и реши да го унищожи трябва да действа по този начин- с видео и/или снимков материал!

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво момчета! Да гласуваме за закон - Бракониери, хванати на място, да се разстрелват на място! Таман ще отървем държавата от ненужни харчове за съдилища и т.н.
Евала пичове...И за смелостта,и за търпението,и за постъпката...
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не бе брат няма никаква лоша умисъл в питането ми , просто ми стана любопитно защото знам , че ИАРА не си играе да бърза да вади и спаси рибите от мрежите и затова попитах
Те направо извозват и после казват , че я дават на домове за сираци и стари хора , а трябва която е жива и може да се спаси да се пуска веднага обратно докато се вади мрежата ! 3 мрежи сме закачали и сме рязали веднага докато вадим , ако рибата е жива да си плува обратно !

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
С.Върбанов написа:Не бе брат няма никаква лоша умисъл в питането ми , просто ми стана любопитно защото знам , че ИАРА не си играе да бърза да вади и спаси рибите от мрежите и затова попитахТе направо извозват и после казват , че я дават на домове за сираци и стари хора , а трябва която е жива и може да се спаси да се пуска веднага обратно докато се вади мрежата ! 3 мрежи сме закачали и сме рязали веднага докато вадим , ако рибата е жива да си плува обратно !

Браво колеги поздравления само така
Там някои с бивак и въдици пак опъват мрежи,така че който ходи на тоя цигански язовир да си отваря очите и
Че и сонари имат

Че и сонари имат

Като не кълве аз ще клъвна.
- Pavel Minchev
- новобранец
- Обратна връзка:
Respect.