Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Защо темата ми бе изтрита ?
Модератор: sapuna
- pacho109
- сериозен играч
Re: Защо темата ми бе изтрита ?
пише се пъдар 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- barutchiata ©
- Администратор
pacho109 написа:пише се пъдар
Ами вярно така трябва да се пише, защото идва от пъдя!
- stankof
- ще става разбирач
barutchiata © написа:pacho109 написа:пише се пъдар
Ами вярно така трябва да се пише, защото идва от пъдя!
Да и се римува с пЪдишах

Последно промяна от stankof на Пет Яну 10, 2014 12:09 am, променено общо 1 път.
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Косьо ,вземаш отношение по темата и само за това не и бия ключа!
Моето мнение е ,че отдавна се изчерпа и от повече обяснения няма нужда.Какво ще кажеш?
Моето мнение е ,че отдавна се изчерпа и от повече обяснения няма нужда.Какво ще кажеш?
Ако има обяви без телефони ,снимки и адреси МВР и НАП как ще следят за крадена стока и интернет
магазини на каквото е заприличал сайта!!!
Админа е прав защото иначе бум и сайта спрян от горепосочените.
- stankof
- ще става разбирач
Колега в "бяла държава" като нашата е трудно МВР И НАП да направят бум на сайтаHills написа:Ако има обяви без телефони ,снимки и адреси МВР и НАП как ще следят за крадена стока и интернет

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- barutchiata ©
- Администратор
sapuna написа:Косьо ,вземаш отношение по темата и само за това не и бия ключа!
Понеже почистването продължава, мисля да се остави темата. Ще има още много които не са наясно защо им ги няма темите. Хората масово пишат без да четат правилата, всъщност голямата част от българите искат да има правила, но да не се отнасят за тях самите. Иначе телефоните са точно за това да не се продават крадени стоки. Те крадците сигурно ще намерят начин да ги продават, но поне да не ги улесняваме.
Местоположението на стоката е заради това, че ако някой търси такава стока и е от същото населено място може да я купи директно от човека без да плаща за куриер.
И как по-точно,като има телефон ще попречи на това да се продава крадена стока? Май не сте много наясно в коя държава живеем? 

В тоз гьол,риба няма!
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
сирака написа:И как по-точно,като има телефон ще попречи на това да се продава крадена стока? Май не сте много наясно в коя държава живеем?
Ти или Т.. или се правиш на такъв,как според теб как може да помогне това...примерно откраднали са ти нещо и хоп то се появява тук за продан,с телефон адрес и т.н. Ти какво би направил
а) Да звъннеш на обявата, и на полицията и да го хванете.
б) Да не направиш нищо, и само да се тюфкаш пред компа.
В)...Сам се сети.
Не мога да разбера хора с такова мислене.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
...... ако изобщо мислят 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Не съм Тъп,а и не се правя! И да,мисля. Ако някой пусне нещо крадено,ако въобще пусне,едва ли ще го направи така,че някой да разбере.
Знам,че искате да се харесате на модовете,ама хайде,не е нужно да обиждате...

В тоз гьол,риба няма!
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На никой не искам да се харесам...Защо ли изобщо се мъча,прав си всички обяви трябва да са просто ПРОДАВАМ.Пък какво продаваш,къде го продаваш и т.н. на ЛС. Ето революционно решение,защо ли никой не се е сещал за това.Иначе си прав,може би не си тъп прибързах с това заключение за което се извинявам.За финал ще добавя само, че нещата трябва да се коректни както и от наша така и от тяхна, страна за да може да има баланс.сирака написа:Не съм Тъп,а и не се правя! И да,мисля. Ако някой пусне нещо крадено,ако въобще пусне,едва ли ще го направи така,че някой да разбере.

Хвани мързеливия да те научи на на акъл,или нещо подобно.Но тук важи с всичка сила.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
-
- научил се да хвърля
Имаше такъв случай с крадена щека.Собственика си я взе за символична сума доколкото си спомням.Продавача не знаеше че е крадена.Все пак има някакъв шанс макар и минимален.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има си предостатъчно други сайтове за продажби като не ви изнася тука пускате си обявите там в крайна сметка това е сайт за риболов, а не алъш-вериш !!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Здравейте виждам, че едва ли не ще си избодете очите за тези работи като гледам във Форума повечето хора са на възраст на която трябва да имат разумно мислене, а колкото се отнася до темата която ми бе изтрита я пуснах абсолютно същата отново едно към едно и заглавие и описание и всичко е на ред така, че най-вероятно съм си спазил правилата и Хора уважавайте себе си и другите, че друго не ни остана, ако почнем всеки срещу всеки да плюе нещата няма да се оправят !!! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ !!!