Ястребино 23-24.06-голямата каръщина

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

sapuna1971 написа:Май наистина ще ходя на църква! :x
Абе на тебе не ти ли казахме да отидеш да ти леят олово, а? :lol: :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Митак такова нещо нема,ти направо си се разбил.Тръгвай по църкви ходжи и по чужди жени и нещата ще се оправят.Иначе след лошото идва и хубавото,тогава радоста е голяма.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Eй , адаш , Илийката е прав , пални една свещ в църква , измий си очите със светена вода , чужда жена също помага (само твоята да не разбере ) , а за ходжите не знам , при нас ги има доста , но като че ли основно лекуват майъсъл (хемаройди ) ...
Иначе аз си имам ритуал , който винаги си правя , на мен като че ли помага , дано и на теб , ето за какво става дума ...
Значи , когато следващият път тръгнеш за риба , вземи една бутилка вино , няма значение какво , важно да е от сърце и като излезеш извън града , спри , слез , и я счупи пред колата , помоли този в който вярваш най - много да не забравя за теб , и ако в нещо си сбъркал да не ти връзва кусур . После вземи тапата на бутилката , сложи си я в торбичка , и си я висни някъде в колата , а като се върнеш може и да си я осветиш . Каквото и да стане , едно е сигурно , няма да ти навреди !
Да не забравя , много е важно преди да потеглиш , да събереш стъкълцата пред колата , че да не те погва къръка , още в самото начало ...
И все пак , ако не "хване ритуала " , адашче , ще те черпя с каквото вино кажеш ... !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”