Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

съвет за пръчка
Модератор: sapuna
- hshopov
- разбира нещата
Re: съвет за пръчка
Колега изместваш се от темата! Темата не е за Дунава (там е друга бира)! Истината е,че ако ти се наложи опцията кастинг...по добре да я имаш и широките водачи са предпоставка за това! Има тема във форума за шаранджийски пръчки и Дунав(доста обширна) и там прочетох,че шаранджийките с 3.5 либри се справят доволно...сподовете също! Както и да е...изместихме се от тематаbegleca_sv написа:кажи ми къде по Дунава да гоня дистанция на мен ми трябва стабилна сопа като сложа 140гр олово и топка качамак отива на 250гр тежест по шарански влакна има и на 0.40 сега съм с такова а за големите сопи слагам 0.50......

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- begleca_sv
- кандидат преподавател
всеки има право на мнение той беше задал въпрос за телекарповата сопа аз споделих своено мнение аз съм твърдо за нея лично не бих си купил пръчка на две или три части освен блеснарки !
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- hshopov
- разбира нещата
Така е всеки има право на мнение...съгласен съм,но ти си гледаш от собствената камбанария(както и всички ние,понякога) и доброто за теб може да не е добро за другия,а това е форум и не е лошо и да си помагаме със съвети,нали? Тоя тигър може и да не е помирисвал Дунава да знаеш! Както и да е...наслука и да бъдем здрави! ( от всичко написано в темата най стойностното мнение беше на Антон)
- begleca_sv
- кандидат преподавател
това че казвам че ще ловя с такава сопа на Дунава не означава и че и на язовир няма да ги използвам (-_o)
- hshopov
- разбира нещата
изобщо не ми пука с какво ще ги ловишbegleca_sv написа:това че казвам че ще ловя с такава сопа на Дунава не означава и че и на язовир няма да ги използвам (-_o)

- begleca_sv
- кандидат преподавател
имах телескопи със супер големи водачи но не само водачите играят роля за изхвърляне на оловото далеч ако е дърво сопата пак нестава макара влакно също играят роля така че немисли че като предлагаш неква въдица колегата ще е доволен без да я е виждал
- hshopov
- разбира нещата
АААААААА ...те това е мнение,евала( и точно по темата)! Тук си прав на 100 процента! Само една малка поправка относно последните ти думи...аз не мисля, а ти(относно предлагането и пипането на въдицата на живо) и като изключим това поста ти е много стойностенbegleca_sv написа:имах телескопи със супер големи водачи но не само водачите играят роля за изхвърляне на оловото далеч ако е дърво сопата пак нестава макара влакно също играят роля така че немисли че като предлагаш неква въдица колегата ще е доволен без да я е виждал

- begleca_sv
- кандидат преподавател
колеги къде може да се намери пръчката в повечето сайтове е свършила.....
- begleca_sv
- кандидат преподавател
реших най сетне и аз да си купя от сопите но не самирам сайт в коийто да има наличност на повече от 1 някой знае ли къде има ???????