кой Daiwa мач е оригинал

Модератор: Paublo_Eskobar

djkoliob
новобранец
новобранец

Re: кой Daiwa мач е оригинал

Мнение от djkoliob »

ами малко ме притеснява макародържача, малко ми е странен, дали е издръжлив и дали няма да остарее пластмаасата и да се счупи
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

djkoliob написа:ами малко ме притеснява макародържача, малко ми е странен, дали е издръжлив и дали няма да остарее пластмаасата и да се счупи
А бе аз да не съм будала ,като на няколко от въдиците ми е такъв-мача е по лек,единствено намокряш малко дръжката в зоната на макарата,+ това ,ако ти идва дълга дръжката можеш да закрепиш макарата на удобното място.Едно време с тиксо си връзвахме макарите на "мачовете" от дуда :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
djkoliob
новобранец
новобранец

Мнение от djkoliob »

аз и с банбук съм хващал с водачи от медна тел и корда от тия гъби за миене на чинии!!! Мачът съм го взел и ми харесва, и просто исках мнение по въпроса, дали е издръжлив с течение на времето, а и дали мога да си купя от някъде ако се счупи!? Смятам в най-скоро време да го тествам и да видя дали си заслужава :)

butnik написа:
djkoliob написа:ами малко ме притеснява макародържача, малко ми е странен, дали е издръжлив и дали няма да остарее пластмаасата и да се счупи
А бе аз да не съм будала ,като на няколко от въдиците ми е такъв-мача е по лек,единствено намокряш малко дръжката в зоната на макарата,+ това ,ако ти идва дълга дръжката можеш да закрепиш макарата на удобното място.Едно време с тиксо си връзвахме макарите на "мачовете" от дуда :lol:
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

butnik написа:
За мач не знам, но на спининг си мърда макарата. Постоянно се налагаше да го затягам тоя пръстен докато накрая не залепих макарата с американско тиксо и после и нахлузих пръстените. За малко силов риболов става въпрос - Daiwa Trout 3.90 и Zauber 4000, но не ми допадна тоя "макародържач"
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

...навлажнявай дръжката преди риболов,това са ми единствените въдици ,които нямат лак на мястото на макарата и нямаш грижи.
djkoliob
новобранец
новобранец

Мнение от djkoliob »

моята макара е по-малка Daiwa Exeler X 2500 и се надявам да нямам проблем, но ако се закачи някоя по-голяма риба не знам, пробвах я тук вкъщи и закачих отпред кордата и напъвах, но като че ли се държи :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

djkoliob написа:моята макара е по-малка Daiwa Exeler X 2500 и се надявам да нямам проблем, но ако се закачи някоя по-голяма риба не знам, пробвах я тук вкъщи и закачих отпред кордата и напъвах, но като че ли се държи :)
Ееее ай спрете се де,за да го направят значи няма проблем с него,с тези пръстени се намаля общото тегло на въдицата,не виждам смисъл от коментари.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”