Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Cormoran Corcast Super feeder 5Pif
Модератор: Paublo_Eskobar
- lif3house
- разбира нещата
Re: Cormoran Corcast Super feeder 5Pif
Ники, това какво общо има с темата на човека, говорим за макараNikolay100 написа:Ако има нещо което разбрах от хората по навътре във фидер риболова, а след това го установих и лично е следното ... Фидер около 100-те лева можеш да си вземеш на всякаква марка почти едни и същи са ... Лично държах в ръката си и на Дайва, Корморан, Филстар, Енерго Тийм и други и това е моето мнение !

...иначе това, което си написал е така

- NikLess
- вече хвърля и на тежко
лелел извинявам се на колегата за спама объркал съм тематаlif3house написа:Ники, това какво общо има с темата на човека, говорим за макараNikolay100 написа:Ако има нещо което разбрах от хората по навътре във фидер риболова, а след това го установих и лично е следното ... Фидер около 100-те лева можеш да си вземеш на всякаква марка почти едни и същи са ... Лично държах в ръката си и на Дайва, Корморан, Филстар, Енерго Тийм и други и това е моето мнение !
...иначе това, което си написал е такас малки изключения.

Роден за риболов, принуден да работи !!!
- TRAP
- ще става разбирач
От 2010г ловя със синята преден аванс за парите си е добра макара не съм имал никакви проблеми дори един път не ми е вкарала влакното под шпулата а е борила и шарковци.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.