Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първи фидер риболов
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Първи фидер риболов
Браво,справил си се чудесно!
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Живот и здраве ще видим ! Имам толкова да уча още, че свят ще ми се завиеbutnik написа:Понеже съвсем наскоро бях на въпросният водоем да изпробвам новият пелет мач как хвърля/фидера не го носех от мерак/се получи същото нещо .Олег,момчето с което споделям част от излетите ловя и с фидер,но вместо хранилка 10гр оловце.Имаше същите почуквания,които няма как да се реализират,защото не са от взимания на риби,а от зимното им събрание да обсъждат стратегия-как да надхитрим рибаря.Рибите са събрани пред......![]()
и се раздвижват едва в късните следобедни часове.Патрона/Big Bulit/е много, ама много прав.В тези случаи успех носи малка стръв с малка кука и много малко подавана храна.При първите пролетни лъчи с раздвижването на рибите, сам ще разбереш разликата от активността и кълването на рибите.При метод отвивай аванса,но бъди за всеки случай на близо

Роден за риболов, принуден да работи !!!
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Благодаря ти !to10or написа:Браво,справил си се чудесно!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Никой не се родил научен,някои от нещата ги научаваме от по-опитни,други сами ги усещаме.Живот и здраве ще идем заедно с моята тайфа и за няколкото часа ще разбереш неща ,които някои за години не научават

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Живи и здрави по към пролетbutnik написа:Никой не се родил научен,някои от нещата ги научаваме от по-опитни,други сами ги усещаме.Живот и здраве ще идем заедно с моята тайфа и за няколкото часа ще разбереш неща ,които някои за години не научават![]()
-
- разбира нещата
Браво Ники ! Супер сефте на фидера си направил 

- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Мерси Тоше !alankulu1987 написа:Браво Ники ! Супер сефте на фидера си направил
Браво, чудесен репортаж!
Направо се замислих за следващия риболов-Струма, или да излъжа някой шаро с фидера
Направо се замислих за следващия риболов-Струма, или да излъжа някой шаро с фидера

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Като гледам времето което дават май шараните ще ги оставим до края на февруариnaskobo написа:Браво, чудесен репортаж!

-
- сериозен играч
Кой тоя е този водоем и какви са условията на него?Иначе браво за успешния излет.
Хареса ми репортажчето! Евала и успех!
Бил съм на този рибарник преди Кричим в ляво до реката има магазинче но от 20 човека никой не хвана нищо!Вътре пълно с каракуда и понеже е бистра водата слагам белият червей буквално пред устата на рибите и дори го опирах но не взимаше въобще!!!
През това време собственика не спря да се хвали как всичко това бил изкопал на ръце.Накрая
един купи 5кила каракуда за да е опитаме поне.Там е хубаво за пиене ама за риболов няма да стъпа повече!!! Такса взима и риба има ама според мен има няква електроника дето на определени инпулси с копче в бараката и рибата буквално спира да се храни.То иначе поне с
тези рибари дето бях трябваше да искарат по 100 кила каракуда единият беше майстор на
скубарите Алайя по Марица.Правят някви мръсотийки арендаторите там и всички викаха
че на реката повече риба ще хванат и са прави!!!Това става преди година ...

През това време собственика не спря да се хвали как всичко това бил изкопал на ръце.Накрая
един купи 5кила каракуда за да е опитаме поне.Там е хубаво за пиене ама за риболов няма да стъпа повече!!! Такса взима и риба има ама според мен има няква електроника дето на определени инпулси с копче в бараката и рибата буквално спира да се храни.То иначе поне с
тези рибари дето бях трябваше да искарат по 100 кила каракуда единият беше майстор на
скубарите Алайя по Марица.Правят някви мръсотийки арендаторите там и всички викаха
че на реката повече риба ще хванат и са прави!!!Това става преди година ...

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Чичо Гошо,Добрине ..........чичо Гошо ........или по-известен като "Парцалев".dobrin_dinev написа:Кой тоя е този водоем и какви са условията на него?Иначе браво за успешния излет.
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Точно така при бай Георги е ...tsvetkoff написа:Чичо Гошо,Добрине ..........чичо Гошо ........или по-известен като "Парцалев".dobrin_dinev написа:Кой тоя е този водоем и какви са условията на него?Иначе браво за успешния излет.