Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Безжична аларма за охрана на шаранджийски бивак
Модератор: emo vasilev
Re: Безжична аларма за охрана на шаранджийски бивак
Често ходя в гръцко на морски риболов и никога не съм активирал системата си за охрана там.Неудобно ми беше някак си.ДОВЕРИЕ си бях добил през годините-никой не пипа нещо,което не е негово.....Лани обаче,посред бял ден ми изчезнаха две хвърлени пръчки с макари и даже барабар със стойката.??
Час преди това да се случи,забелязах младежи с лъскава кола от БГ с рег.№ -М......на десетина метра и помислих,че търсят място за бивак.Не се замислих и легнах да дремна.Само ние бяхме в малкия залив.
Като станах след час....-нямаше ни въдиците ми,нито БГ "туристите". Та оттогава видя ли нашенци-срам не срам- включвам системата да пази.
Час преди това да се случи,забелязах младежи с лъскава кола от БГ с рег.№ -М......на десетина метра и помислих,че търсят място за бивак.Не се замислих и легнах да дремна.Само ние бяхме в малкия залив.
Като станах след час....-нямаше ни въдиците ми,нито БГ "туристите". Та оттогава видя ли нашенци-срам не срам- включвам системата да пази.
Друго си е DSC датчици 

-
- ще става разбирач
Не мога да ти схвана майтапа?Eivann написа:Друго си е DSC датчици
- kodek
- ще става разбирач
http://www.donsoft-bg.com/img/p/2236-2420-large.jpg
струва 17лв.С батерии с 2 дистанционни, за тези дето не разбират от електротехника.
Пущаш от дистанционното, насочваш датчика към въдиците и легаш да спиш или налегаш ракийката.
Не знам що не отваря снимката,но сайта работи.
струва 17лв.С батерии с 2 дистанционни, за тези дето не разбират от електротехника.
Пущаш от дистанционното, насочваш датчика към въдиците и легаш да спиш или налегаш ракийката.

Не знам що не отваря снимката,но сайта работи.