Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Ето един местен БРАКОНИЕР...
Модератор: bobopeli
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Ето един местен БРАКОНИЕР...
Какво значи "резак"?
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Жал ми е за мъртвия Голям корморан (Phalacrocorax carbo) (главата му се вижда на голямата снимка) 

Ohne Fleiß - kein Preis! No pain - no gain!
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Че какво да му направиш на такъв човек,дето го хващат за пореден път и нищо не могат да му направят.Той след второ-трето хващане и пускане е разбрал,че никой нищо не може да му направи в тази държава.Какво тогава да го спре.Ако го набиеш на място като го хванеш,му нарушаваш правата и ще те осъди за саморазправа.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Предполагам колега , че се отнася за всички с религиозна принадлежност "мюсулманин" (аз също съм) !dunavski написа:Какво значи "резак"?
Но не мога да си обясня защо диагнозата БРАКОНИЕР поражда етническа омраза и разделение в красивото ни и динамично хоби!
П.П . На това може би ще отговорят Компютърните плъхове които ходят до Даден водоем един или два пъти на 3 години.......но тук са профита избиващи злобата и комплексите от нещастният си живот .
П.П.2. Поздрави,слука и късмет на всички Разумни и здраво мислещи хора и семействата им ! И да добавя
Таракчия,Даракчия,Търмакчия са все синоними в Турският език -Дърпам, влача , тегля.
Твърдо ЗА съм за най суровото наказание за хоеа с Диагноза БРАКОНИЕР
Да си роден мъж, е даденост-да бъдеш мъж е въпрос на избор !
- kodek
- ще става разбирач
Ми то вчера в новините го каза един от техните "Добре,че сме във властта, иначе нямаше да видите пари за тутун!"(добре,че сме във властта та да си ловите и по някоя риба)???ДПС+БСП+АТАКА+......!Всички други сме ИЗВЪНземни!!!(може би извън законни?)???
- marvelous799
- научил се да хвърля
taro77 написа:Предполагам колега , че се отнася за всички с религиозна принадлежност "мюсулманин" (аз също съм) !dunavski написа:Какво значи "резак"?
Но не мога да си обясня защо диагнозата БРАКОНИЕР поражда етническа омраза и разделение в красивото ни и динамично хоби!
П.П . На това може би ще отговорят Компютърните плъхове които ходят до Даден водоем един или два пъти на 3 години.......но тук са профита избиващи злобата и комплексите от нещастният си живот .
П.П.2. Поздрави,слука и късмет на всички Разумни и здраво мислещи хора и семействата им ! И да добавя
Таракчия,Даракчия,Търмакчия са все синоними в Турският език -Дърпам, влача , тегля.
Твърдо ЗА съм за най суровото наказание за хоеа с Диагноза БРАКОНИЕР
Подкрепям колегата taro77 изцяло за ей тоя израз: Но не мога да си обясня защо диагнозата БРАКОНИЕР поражда етническа омраза и разделение в красивото ни и динамично хоби!
"Във всяко стадо има черна овца"
Колега, защо се излагаш пред хората? Дай си телефона в сайта и да те търсят за спешни случаи в които не съдействат ИАРА, 112, Полиция! Възстаник ли ще ставаш? Държавата НИ, не ни я взеха Турците, а ние сами им я дадохме! Няма смисъл да обвиняваме тях за нашата нищета!!! Не ни отива!С.Върбанов написа:След , като всеки местен го знае с какво се занимава защо не го почерпите подобаващо , а чакате някаква намеса свише ? От колко години го знаят всички в региона , че е бракониер и какво сте направили по въпроса ? Много е лесно да се чака някаква малка институция да си свърши работата при положение , че общността може да го свърши това много по бързо от неяАма не ви стиска ......... това е истината за жалост
Бъдете човечни и добри един към друг!!!

БРАКОНИЕРА СИ Е БРАКОНИЕР НЕЗАВИСИМО КАКВО Е ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕТО МУ!
Без лоши чувства колеги!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ти май нищо не разбра от това , което съм написал 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- marvelous799
- научил се да хвърля
Колега може и така да е но мисля, че всеки обича любезните Българи които са в черната книга отдавна за жалост!!! А и имам много приятели " резаци " за които мога да кажа, че са по коректни от дългогодишни Български - ДРУЗЯ!
Така, че да не се делим на ТИЯ и ОНИЯ, а да се опитаме да си бъдем полезни един на друг, а и на изпълните органи на които също не им е лесно да се борят с всичката тая ПАПЛАЧ!
Живи и здрави!
Така, че да не се делим на ТИЯ и ОНИЯ, а да се опитаме да си бъдем полезни един на друг, а и на изпълните органи на които също не им е лесно да се борят с всичката тая ПАПЛАЧ!
Живи и здрави!