Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Къде е 5 кила?
Модератор: dantho.mihov
5кила написа:голям беше ЗОРА,но с шабленска ракия и мастикаbatmilen написа:Още не се е обадил...сигурно нема ЗОР!
![]()
аз,са кво да направя,като само с пияници отидох и един риболвец,ама и той пи
нищо,де-отчетохме рок фестивала и джулая както си треба
иначе-морето,зверски вьлни-за нищо не става,шабленското-една нощ напразно и цял ден КОПАНЕ на червей преди това,а дуранкулак-само рьчила за раци и една таранка даже не удари и то на троха,дето не ми се е случвало
куца работа и 1500км разкарвация-като мрьдна другия месец ще се заема по сериозно и с обажданията,да врьтнем някоя вечеринка...ееей,никво доверие ми немате вие-как така да се изгубя без основателна причина?
![]()
ти,бат милене,да не ми ПРЕДЛАГАШ тая хм..работа на снимката
![]()
Ми предлолагам...проведох рибарско раследване...и си викам тоя човек камъни не вдига...ама на женски кълки те отказва...там ще е ...е горе-долу налучках...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
понеже сьм мноо поласкан от подфорума,посветен на скромната ми личност
да взема аз да спретна едно разказче в картинки....та викам:
ей го на пьтя кьм скалите,след фара,в посока Тюленово,с някои негови ОСОБЕННОСТИ...

ей,го(В)на морето с някои негови особенности,НЕпредразполагащи кьм риболов
....

ей го,на и шабленското с облака на хоризонта дето НЕМЕДЛЕННО ни изгони още в десет вечерта

и,ей на на кво понаблегнахме,поради тия лоши стечения на обстоятелствата...

....а,както викат-като нема риба...и ОХЛЮВА е рак
та тва се хвана общо взето,наслука и кьсмет,колеги

ей го на пьтя кьм скалите,след фара,в посока Тюленово,с някои негови ОСОБЕННОСТИ...
ей,го(В)на морето с някои негови особенности,НЕпредразполагащи кьм риболов

ей го,на и шабленското с облака на хоризонта дето НЕМЕДЛЕННО ни изгони още в десет вечерта

и,ей на на кво понаблегнахме,поради тия лоши стечения на обстоятелствата...
....а,както викат-като нема риба...и ОХЛЮВА е рак

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво..добре си прекарал...5кг
Преди време така се случи, че пих бира в бара на Аерогара София с Рони Джей Дио...и само Джей Джей Марш бе тавряз сред останалите "стари муцуни" и водеше "разговора"...та Дио ме покани хлъц...на някой следващ концерт в Каварна или ол дъ уорлд...хлъц...така и не се възползвап от поканата...също както на времето не се възползвах от поканата на Прешъс Уилсън оу еее ...ама тва е друга тема..
Рок до дупка с радио Зи Рок- лефера и чернокопа кълве сано на РОК!

Преди време така се случи, че пих бира в бара на Аерогара София с Рони Джей Дио...и само Джей Джей Марш бе тавряз сред останалите "стари муцуни" и водеше "разговора"...та Дио ме покани хлъц...на някой следващ концерт в Каварна или ол дъ уорлд...хлъц...така и не се възползвап от поканата...също както на времето не се възползвах от поканата на Прешъс Уилсън оу еее ...ама тва е друга тема..

Рок до дупка с радио Зи Рок- лефера и чернокопа кълве сано на РОК!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Къде е 5 кила?
Довечера ще разбера тая работа, че имам едни бегли съмнения!batmilen написа:Къде е 5 кила, нещо не го мяркам тъдява?

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS