Фидер ревю Garbolino Super G vs Garbolino G Max

Модератор: sapuna

Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Фидер ревю Garbolino Super G vs Garbolino G Max

Мнение от С.Върбанов »

haga написа:Първо си виж регистрацията тук търговецо!:wink:
Второ не си ми на годините и на опита! :wink:
Трето аз кога ловях риба ти не беше планиран! :wink:
И последно не бъди винаги отгоре , има и познаещи от теб!
Лека вечер, утрото е по мъдро! :D
Регистрацията не я гледай :wink: Имах регистрация тук 1г преди теб , ако трябва да сме точни ! Търговец - това няма да го коментирам - видно е , че си заблуден и бъркаш понятията :wink:
Години и опит...... :wink: За знаещ точно с Гарболино и точно ти няма как да бъдеш Батко според мен :idea: Лека вечер и на теб и никога не държа да съм отгоре , ако има по знаещ който да даде обоснован отговор по дадения въпрос разбира се , но да се смееш ехидно някак си не става Батко защото с тази и още една фирма го започнах този вид риболов не помня кога вече ........ а и когато самата фирма си признава грешка не виждам къде ти е проблема на теб ?!?!?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
KOSIO669
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KOSIO669 »

Имам го този така наречен проблем,ако въобще е болка за умиране на едното от трите ми супер г,но също така и на няколко от другите водещи марки(дайва,зебко,мило,спро,мавер)Имайки предвид,че всички са на по над 3-4 години.....все пак ловим с тях
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не мога да разбера защо не се уважава труда на колегата ни,който е отделил време за една добра презентация.Направете тема в която всеки да споделя от какво не е доволен и какви дефекти дават въдици,макари и т.н.Напукването на лака не е дефект оказващ влияние на здравината на въдицата и този дефект може да се появи и от неправилно боравене с нея.
Тъкмо си мислих да публикувам една презентация на един фидер,но....не ми се влиза в полемики.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Много си прав Бутник!
Извинявам се. :oops:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”