Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Фидер ревю Garbolino Super G vs Garbolino G Max
Модератор: sapuna
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Фидер ревю Garbolino Super G vs Garbolino G Max
Регистрацията не я гледайhaga написа:Първо си виж регистрацията тук търговецо!![]()
Второ не си ми на годините и на опита!![]()
Трето аз кога ловях риба ти не беше планиран!![]()
И последно не бъди винаги отгоре , има и познаещи от теб!
Лека вечер, утрото е по мъдро!

Години и опит......

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам го този така наречен проблем,ако въобще е болка за умиране на едното от трите ми супер г,но също така и на няколко от другите водещи марки(дайва,зебко,мило,спро,мавер)Имайки предвид,че всички са на по над 3-4 години.....все пак ловим с тях
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не мога да разбера защо не се уважава труда на колегата ни,който е отделил време за една добра презентация.Направете тема в която всеки да споделя от какво не е доволен и какви дефекти дават въдици,макари и т.н.Напукването на лака не е дефект оказващ влияние на здравината на въдицата и този дефект може да се появи и от неправилно боравене с нея.
Тъкмо си мислих да публикувам една презентация на един фидер,но....не ми се влиза в полемики.
Тъкмо си мислих да публикувам една презентация на един фидер,но....не ми се влиза в полемики.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Много си прав Бутник!
Извинявам се.
Извинявам се.

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.