Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Нов рекорд на България за сом уловен на кльонк
Модератор: sapuna
- чуруликпенчо
- сериозен играч
23,30ч.+ 30 мин. борба + 1 час радост + път до Варна и обратно за кантар = 1.07 около ранния обядmilo69 написа:
е хванат в 23.30 часа ако е вярно, не знам как ще се регистрира като национален рекорд Rolling Eyes
На моя компютър пише 13.30 часа , грешка в LAN мрежата е вероятно Rolling Eyes
По този числов израз ти е настроен компютъра и LAN-а,така че да се будалосваме е излишно.

Инак рибата е страхотна и мога само да поздравя майстора.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
=
поклон и от мен

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако ще да се регистрира рекорд си е ти да не би да вадиш въдиците през ноща може и бракониер да съм ама не ги вадя. Има си закони ама си има и морални и нормални. Аз лично спазвам моралния кодекс. Щот закония никои не го спазва. Я ми кажи колко куки слага всеки на пружината, кой не ползва цапало за да налови стръв, Кои който ходи с преспиване и прибира въдиците през ноща да не говорим че допреди няколко години беше забранен и лова от лодка. В крайна сметка бракониери сме почти всички но, мрежи бомбо парашути и др. такива са немам думи, за другото и аз съм бракониер. Ако щеш убий ме.milo69 написа:това че е хванат в 23.30 часа ако е вярно, не знам как ще се регистрира като национален рекорд
-
- ще става разбирач
- gorkata_petrov
- разбира нещата
- чуруликпенчо
- сериозен играч
С риск да бъда оплют от всички участници на този форум,все пак ми се иска да кажа няколко изречения.От горния цитат оставам с впечатление,че ако утре отида на яз.Ивайловград и метна подобаващо количество тротил на подходящото място и изкарам по -голям сом това ще се приеме нормално? Да,ама не.Това си е бракониерство,както и риболова нощем. Чета разни защити от типа"Кой си вади въдиците нощем".Това добре,ама кой ли е бухал с кльонка по това време?Тук съзирам двоен стандарт.Изтрепахте се да толерирате явно и доказано бракониерство/в този случай/ ,а оплювате хора,дето питат може ли да сложат на пружината повече от 2 кукички.Поздравления за положените усилия и показния майсторлък.Както казват"Целта,оправдава средствата"Нека всеки опита адреналина от подобно изживяване,дори да не е с такива внушителни размери.
Някои от вас ще кажат,че пиша това от завист.Нищо подобно. Не се интересувам въобще от сладководния риболов,камо ли да се разбухам цяла нощ с онова дръвце/кльонка/.
След малко започват късните новини.Интересно дали ще обявят , че рекорда всъщност си е бракониерски и ако го направят /случайно/ дали на някой от ИАРА ще му направи впечатление?
Очаквам оплюването.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка: