Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Макаричка за EXCEED SPINNING 2S 1.80m.UL /0,9-5/
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Макаричка за EXCEED SPINNING 2S 1.80m.UL /0,9-5/
Колега, са що ти е нужна резервна шпула?Osi написа:Писах им, но те не реагират на ел.поща. Ще пробвам по телефон.bobopeli написа:Миналата година имаха резервна шпулаOsi написа:Язък, Тиката била само с една шпула!![]()
Моля за други предложения.,по слухове
сега втора шпула се предлага
отделно срещу допълнително количество финикийски знаци!
Най добре от извораhttp://www.fishermanbg.com/
Аз ползвам само брейдове и на практика всяка макара си стои позиционирана на съответната по размер или мощност въдица и ги менкам такъмите-(въдица заедно с макара) спрямо рибите кои търся. Просто няма как да преместиш таа макара Тика размер 1000 на примерно сомска пръчка като и сложиш втората шпула на коя си навил 50 лб. брейд.
Втората шпула основно ми е нужна при навиване-пренавиване на влакно, но за тази цел може да се ползва каква да е свободна макара коя имам под ръка.
п.п. Така е поне при мен, освен ако не си некЪф луд фен на влакната и имаш 10 любими японски брейда... и обичаш да ги менкаш на всеки вид водоем.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ух , това къде изтрополе беше камъкът който падна от сърцето ми като разбрах че бройката на брейдовете е сведена само до десетVid написа:...освен ако не си некЪф луд фен на влакната и имаш 10 любими японски брейда... и обичаш да ги менкаш на всеки вид водоем.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- radogagov
- ще става разбирач
Ехххххх, имаш късмет 
http://www.nariba.com/obiavi/obiava/Tic ... -UL--a1739
Ако тази обява беше пусната преди 2 седмици, направо я отнасях
П.П. По темата: Може да държи на този вариант 1-ва шпула плетено; 2-ра моно. Аз лично за този размер макара бих заложил само на моно!

П.П. По темата: Може да държи на този вариант 1-ва шпула плетено; 2-ра моно. Аз лично за този размер макара бих заложил само на моно!

- Vid
- кандидат преподавател
Павел Иванов написа:Ух , това къде изтрополе беше камъкът който падна от сърцето ми като разбрах че бройката на брейдовете е сведена само до десетАко беше за повече щеше да ми прозвучи кофти

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Направо я спазарих. Ако бях видял обявата по-рано щях да я взема още днес, защото бях в Пловдив.radogagov написа:Ехххххх, имаш късмет
Що се отнася до това дали ми е необходима или не втора шпула, да необходима ми е. Тази макаричка я вземам за монофилни влакна примерно 0,14 и 0,16 основно за въртящи блеснички. Разполагам с няколко пръчки с тест 0,5-5,0гр., а макарите ми са с една по-малко.radogagov написа:Ехххххх, имаш късмет
- stancom
- ще става разбирач
В твоя случай бих свел макарите до една, но качествена, задължително с две шпули ! Не за друго, но съм забелязал че поне аз много трудно боравя с два спининга едновременноOsi написа:Разполагам с няколко пръчки с тест 0,5-5,0гр., а макарите ми са с една по-малко.

stancom написа:В твоя случай бих свел макарите до една, но качествена, задължително с две шпули ! Не за друго, но съм забелязал че поне аз много трудно боравя с два спининга едновременноOsi написа:Разполагам с няколко пръчки с тест 0,5-5,0гр., а макарите ми са с една по-малко.И бих си прехвърлял макарата от един на друг.

- stankof
- ще става разбирач
И тва става,но едва ли ще го намериш някъде налично.........

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Кое е това макаре?stankof написа:И тва става,но едва ли ще го намериш някъде налично.........
Абу гарсийка, но прътлето е истински интересния момент...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Прътлето го имам вече, абуто кой модел е?Мунчо написа:Абу гарсийка, но прътлето е истински интересния момент...
- stankof
- ще става разбирач
Да Абу Гарсийка Кардиналче 400 УЛ е макарето а прътлето си е самото Сертче от заглавието на тематаМунчо написа:Абу гарсийка, но прътлето е истински интересния момент...

Тук има малко инфо за макарата,но наличност няма никъде в нет Магазините http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3250" onclick="window.open(this.href);return false;
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Здравейте,
За макаретата ясно!
Да не пускам нова тема:
Относно теста по примамки 0,9-5 на новата exceed 2S 1.80UL, отговаря ли на истината или е по скоро както предшественика 2-7?
Поздрави
За макаретата ясно!
Да не пускам нова тема:
Относно теста по примамки 0,9-5 на новата exceed 2S 1.80UL, отговаря ли на истината или е по скоро както предшественика 2-7?
Поздрави
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Вчера бях в един магазин точно да си търся макара за Серт-а 2.10 и въртях всичко до 100лв. и тая ми направи най добро впечатление. Та мисля като взема заплата да се взаимам с една размер 1000.certate написа:MITCHELL Advanced Fluid FD 1000