Мнение за плетено влакно за сафрид???

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Мнение за плетено влакно за сафрид???

Мнение от dobria1 »

rap66 написа: ще даде 40-50 лв. за брейд, на третото хвърляне ще остави 20-30 м. на кълбо и после ти ще си виновен :roll:
Предполагам че на всеки му е ясно че стигне ли се до плетеняк от към оборудване не трябва да си с онез комплекти дето са по 15-20 лева ами с още една нула отзад минимум
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

rap66 написа:Той човека вече цяла година пита и подпитва каква пръчка, какъв брейд да сложи, януари на лични се обяснявахме колко дебел и каква марка, уж varivas щеше да взима, а сега пита - колко дебел. Освен това не знаеш какво му е останалото оборудване, ще се реши накрая, ще даде 40-50 лв. за брейд, на третото хвърляне ще остави 20-30 м. на кълбо и после ти ще си виновен :roll:
Да колега консултирах се с теб нали за това е форума, иначе от вариваса не съм се отказал.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

:roll: и ко стана с плетеняка
0.10 ти стига .има обаче мн. разновидности - като например сухи влакна ,трябва да ги третираш с спрей или просто да направиш няколко по къси замятвания да се овлажнят .Пръта по възможност не по малък от 4,2-4,5.Имам няколко не ме питай за марки , ще трябва да ги гледам ,взимам това което ми допадне като дължина ,стегнатост на целия прът ,лекота, и вибрация при замятането ,задължително най -малко 10 водача (сикови),рядко ,почти никога не хфърлям олово 50 гр. по- малки .Постигам добра дистанция - цена на въдица ,макара , конец са над 250лв. при мен поне е така ,като 150 са за пръта .... това е от мен.

пп. и още нещо , аз съм повече на лодка , но там размерите са други .Бил съм толкова дълго по брега ,че ще съм благодарен ,ако мога да бъда и толкова във водата . На дълбокото или на дългата дистанция ,разтегливостта ти играе лоша шега ,можеш да клатиш половин час някоя нещастна граца и да не разбереш , че имаш риба изобщо :
ТУЙ ЧЕ КАНАПА КЪСА ДЖУНИ НЕ ГО ВЯРВАЙ ,ако си с някой кол сякан от гората дааа , но ако е читав пръта е незаменимо удоволствие ....

в крайна сметка сам ще разбереш ,какво ти трябва ... :drinkers:
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Плетеното е http://puffin.bg/index.php?item=1948&group=1" onclick="window.open(this.href);return false; размер 1.0 по японската номераяция, прът http://akvasport.com/product/8145/teles ... 480-h.html" onclick="window.open(this.href);return false; доста хубава сопа и макара http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=62" onclick="window.open(this.href);return false;.До сега имам една проба но е с монофил.Другата седмица вече ще пробвам и с плетеното.
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Днес доиде реда на придобивките,постигаха се доста добри дистанции (нищо общо с кастинга на монофила) та за напред ще ползвам плетено.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”