Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

ПОЛИТИКАТА И РИБОЛОВА
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- разбира нещата
Re: ПОЛИТИКАТА И РИБОЛОВА
колега ,дпс-то няма вина,те си следват тяхната си политика ,за е...не са всички други партии ,които водят дослук със тях.дпс ,със кого не са били????и със сдс и ндсв ,бсп ,герб,не е луд този който яде баницата ,а този който му я даваdidooo написа:икого неподценявам ама все си мисля , че е поредния макък камък който им помага да преобърнат каруцата
Вярно е , че който реши да гласува никой неможе да го спре ама е вярно и , че в Турция във всеки град има поне по 10 урни а в останалия свят кадето има българи има по 2-3 не в град а в цялата държава

нали уж борисов бил поръчал доган ,пък после от герб казаха че и борисов бил поръчан ,а в същото време местан ходи на гости в банкя ,уж объркал входовете

дпс ли са виновни ,че такива като бисеров ,цонев ,пеевски са се продали за да имат някакви други облаги или пък воленчо ,който на ПРИКАЗКИ еша си няма ,ама като стане въпрос за гласуване ,тогава обръща палачинката.
всички са оплетени като свински черва ,правят си далаверите ,играят си театъра,а ние да го духаме.
ДВАМА СЕ КАРАТ ,ТРЕТИ ПЕЧЕЛИ

ето снощи по бтв ,даваха за фалита на банките -ИЗТОЧЕНИ СА НЯКОЛКО МИЛИАРДА И СА РАЗДАДЕНИ КАТО КРЕДИТИ.
Е няма да са дадени на сулю и пулю,а са се разпределили по между си.и за тази далавера има само няколко осъдени,(изкупителни жертви),всичко друго е заметено ,А КОЛКО ПРАВИТЕЛСТВА СЕ СМЕНИХА

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Всичко е политика, зависи каква
Това, че държавата е дезертирала от опазването на рибното богатство, че подмениха половината състав на ИАРА с братчеди и лепачи на предизборни плакати също е политика- много лоша политика.
А това, че за пръв път разрешават риболова преди 1 юни и "случайно" на следващия ден са изборите също е политика- подла плитика. С тази подла политика пращат слабо мотивирания и колебаещ се електорат на риба за да може твърдия електорат от бабички, платени цигани и крепостни турци да решат изборите. Майната му, че Пеевски ще стане евродепутат-хак да им е, но тези избори са ключ към парламентарните.А те са важни. Дори и за това да има повече риба и ред по водоемите.

Това, че държавата е дезертирала от опазването на рибното богатство, че подмениха половината състав на ИАРА с братчеди и лепачи на предизборни плакати също е политика- много лоша политика.
А това, че за пръв път разрешават риболова преди 1 юни и "случайно" на следващия ден са изборите също е политика- подла плитика. С тази подла политика пращат слабо мотивирания и колебаещ се електорат на риба за да може твърдия електорат от бабички, платени цигани и крепостни турци да решат изборите. Майната му, че Пеевски ще стане евродепутат-хак да им е, но тези избори са ключ към парламентарните.А те са важни. Дори и за това да има повече риба и ред по водоемите.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
те пеевски така или иначе ще си го вкарат,имат си едни 600-700хил. гласа ,които са редовни,това си е техния електорат,от това няма бягане.по-лошото е ,че таквиа като мене и сигорно като доста от вас,няма за кого да се гласува,всички са курветини,мислят си само за мандата ,какво да препичелят
една недействителна бюлетина ,това май ще е гласът ми.

една недействителна бюлетина ,това май ще е гласът ми.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Красимир Атанасов
- учете се от него
delio-haidutin написа:a:
една недействителна бюлетина ,това май ще е гласът ми.![]()
![]()
![]()
По-добре си иди за риба- ще е "специално" разрешено

'що ти е само да се разкарваш, като и без гласуваш със среден пръст

Последно промяна от naskobo на Пон Апр 14, 2014 7:14 pm, променено общо 1 път.
един колега спомена по-горе , че МНОООГО СЕ БОРЕЛИ ДА НАМАЛЯТ ЗАБРАНАТА
Колега и пра дядо ти сее борил ама ако разбере за това в гроба си ще се обърне
НИЩО ЛИЧНО ама народа сме ние а не орките ама след 5-10 години като инвестират във ваденето а лични карти на мангалята НАРОДА щЕ СА те И НИЕ
Аз пък наистина желая нормалната забрана до 01.06.14 (хем може и сулките да напуснат гнездата , че неми се мисли каква месарщина щее със силиконите по поляните)
а колко от вас КАПАЦИТЕТИ е наясно , че сома дето го всеки гони още няма да си хвърлил хайвера даже
Колега и пра дядо ти сее борил ама ако разбере за това в гроба си ще се обърне
НИЩО ЛИЧНО ама народа сме ние а не орките ама след 5-10 години като инвестират във ваденето а лични карти на мангалята НАРОДА щЕ СА те И НИЕ
Аз пък наистина желая нормалната забрана до 01.06.14 (хем може и сулките да напуснат гнездата , че неми се мисли каква месарщина щее със силиконите по поляните)
а колко от вас КАПАЦИТЕТИ е наясно , че сома дето го всеки гони още няма да си хвърлил хайвера даже
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
В АНГЛИЯ забраната е от 15 март до 15 юни . Винаги .Никой не се оплаква .Много ти се ходи за риба ,плащаш.В БГ има и свободни водоеми ,и пак е пълно с недоволни.На велик ден съм за риба , а на изборите съм да гласувам.Лятото ,два месеца съм в БГ повечето дни за риба .Вече 20 г. съм тук и ми е все едно ,кой ви яха, но много ме е яд на баш майсторите (разбирачи) дето не им пука и всичко им е ок.Скоро и рибата ще иска да и говорите на турски .Гласувайте момчета ,..не се надупвайте на ятагана .Те това чакат ,мислете за децата си.Гласувай , рибата няма да избяга ,но живота ...да . Не гласуваш , нищо не променяш .Може би повечето така ги устройва , а после да реват като вдовици .
- hshopov
- разбира нещата
За мен тази забрана е лудост! Който не е съгласен с мен да не ми се сърди ще се аргументирам! Посещавам,често Баташкия,а там рибата хвърля по късно хайвера и ще настъпи луда касапница! Ще ида да си гласувам,а от морална гледна точка на батак ще се кача юли месец пък и нищо да не хвана! Наслука,колеги!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
За съжаление подобно мислене не е изключение.....,а това пък обяснява защо дережето ни е такова!?delio-haidutin написа:....една недействителна бюлетина ,това май ще е гласът ми.......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Викам тука патриотите ще надделеят ама май никой нему дреме за татковината
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
А кои според теб са патриотите и какво се очаква да правят според твоите критерии?

https://www.youtube.com/watch?v=_wA9wu2 ... Po&index=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Може би някой ще се размисли? Другото, вкл. и негласуването е Пеевски
Може би някой ще се размисли? Другото, вкл. и негласуването е Пеевски

При положение , че и рибата малко закъснява с хвърлянето на хайвера АРЕ ОБЕДЕТЕ МЕ , че тея управляващи ги е.е за опазването на рибата . Какъв е тоя невиждан ПРИОМ не да удължиш а да НАМАЛИШ забраната ???
Тоава според мен дори е подсъдимо - все едно да пуснат лова юни месец
Дори е подсъдимо
дори е подсъдимо ама съд нямаааааааа
А да отговоря на колегата какво се иска от патриотите - Колега ще цитирам един по-горе изказъл се ''ние толкова се борихме да се намали забраната" - амиииииииии има ли още какво да се каже , за мен това е синоним на "ако може и забрана да няма че иначе трудно се ловят , а Пеевски ??? а ДПС ??? а БСП ???
Скоро не забрана ами и риба няма да има с такива патриоти в парламента и с такива ИДИОТИ по язовирите
Тоава според мен дори е подсъдимо - все едно да пуснат лова юни месец
Дори е подсъдимо
дори е подсъдимо ама съд нямаааааааа
А да отговоря на колегата какво се иска от патриотите - Колега ще цитирам един по-горе изказъл се ''ние толкова се борихме да се намали забраната" - амиииииииии има ли още какво да се каже , за мен това е синоним на "ако може и забрана да няма че иначе трудно се ловят , а Пеевски ??? а ДПС ??? а БСП ???
Скоро не забрана ами и риба няма да има с такива патриоти в парламента и с такива ИДИОТИ по язовирите
-
- разбира нещата
колега (и),ами дайте тогава мнение за кого да се гласува.всичкото опира само до 20 000 евро заплата.Ачо ♣ написа:За съжаление подобно мислене не е изключение.....,а това пък обяснява защо дережето ни е такова!?delio-haidutin написа:....една недействителна бюлетина ,това май ще е гласът ми.......
а недействителната бюлитина ,ще означава ,че 25 г са ни лъгали и вече на никого не вярваме ,докато не постигнат нещо с действия ,а не само с обещания.(ако имах възможност бих гласувал с АК-47)
За по-малкото зло!delio-haidutin написа:......колега (и),ами дайте тогава мнение за кого да се гласува............
Другото ти е написал колегата naskobo !
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!