Къде около Пазарджик

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде около Пазарджик

Мнение от iliq kostov »

На лозен по-добре ходете есента, има добър риболов, понеже съм близо и до двете села и горе доло може да се каже че ги познавам добре :)
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Някак си,много странно изглежда.....колеги от Пещера,Пазарджик,Септември,да дават информация,за водоеми като Лозен и Бошуля. :roll: :roll: Все си мисля,че в последно упоменатите две села,сигурно нямат интернет.И за това хората не-споделят нищо. :lol: :lol:
И един въпрос към колегата от Пловдив.Кажи Генчо,как го хванахте този 43-килограмов сом,че вече не-се издържа. :rolleyes: Вече трета бутилка мастика пием с моите приятели,и не-можем да разберем ,по-какъв начин е станало,това велико събитие. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

Лозен е на 5км, Бошуля на 8 как да не давам информация, най-близкия водоем на които ходиш на колко километра е ?
Миналата година по това време имаше удари на сомове на Бошуля, лошото време ги беше раздвижило, не знам за конкретния случаи но защо не???????
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Илийка,не-ме разбра правилно.Исках да кажа ,че местните селски ''корифеи''не-смеят да кажат нищо......Защото всеки божии ден, гьоловете се крастосват с мрежи,и те това си го знаят. :twisted: Аз не-съм ходил много време по тези места...около осем години.Но последният път когато бях на Лозен.Един наглец ,изпрати своето дете което беше на около десетина годинки....да ни разучи кои сме ние.Това направо ме разби тотално...... :shock: ........Идва малкият,и ни пита.-Бате от къде сте.На което му отвърнах от Лозен сме бе батковото,не-ни ли познаваш.Нямаше начин да ни познава,от двадесет години живеем в чужбина.Малкия измрънка нещо неразбрано и бегом при баща му,скрит в близкия храсталак ,на около 30-на метра от нас.След десет минути,идват двамата при нас,и малкия най-нагло лъже и казва....Тате е тия батковци викат ,че те познават. :shock: След няколко приказки и след като се увери ,че не-сме месни,направо започна да си пее.Аз тука така ...една мрежичка да пусна ,че горския и аверите му ,ще се събираме на разпивка....а без риба не-става,и шефа на полицията в Септември, и той ще е на збирката.Ей за това ти казвам ,че си е ''ебало мамаро''нема оправия.Малките деца порастват,и стават копия на бащите си.И бъди сигурен ,че няма ден и нощ,през която да не-се пускат мрежи в тези два водоема. :idea:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

Пределно ясно ми е това с мрежите и че са комбина с доста по "важни хора" но няма какво да направим, поне в нашия краи няма на кои да се оплачем за съжаление :(
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

Че се мрежи мрежи се че горските знаят кво става и нищо не прават в повечето случай участват дейно в съсипването на водоемите е ясно но си има риба в гьола и ми е любимия от пазарджишките заради чистата вода наличието на кефал с прилични размери и че лятото има хубава сянка под дърветата иначе в момента за риболов е мисията невъзможна много вода мътна пълна с различни примеси
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

lovo-бай СТОЯН написа:Някак си,много странно изглежда.....колеги от Пещера,Пазарджик,Септември,да дават информация,за водоеми като Лозен и Бошуля. :roll: :roll: Все си мисля,че в последно упоменатите две села,сигурно нямат интернет.И за това хората не-споделят нищо. :lol: :lol:
И един въпрос към колегата от Пловдив.Кажи Генчо,как го хванахте този 43-килограмов сом,че вече не-се издържа. :rolleyes: Вече трета бутилка мастика пием с моите приятели,и не-можем да разберем ,по-какъв начин е станало,това велико събитие. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ходил съм...давам! Споделям това което съм видял! То не е далече от Пещера особено,като е свободен през забраната и си ходил много пъти и в селото по други поводи! Местните корифеи(нищо против тях а и не ги познавам хората) може с плетени въдици да ловят,знам ли ги! Миналата година заваля и нямаше никой...бързо се стъмни и хоп...кола тихо тихо и спря до дърветата! Помотаха се доста...оглеждаха се! В момента в който светнах с фенера и дим да ги няма! минаха от другата страна и загасиха фаровете пак! Жалка работа! Ха наздраве,колеги и да ги ловите :drinkers:
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
tanqk
новобранец
новобранец

Мнение от tanqk »

Аз да питам за Бошуля ходил ли е някой скоро на каква сръв кълве ако кълве изобщо по прочетеното тук разбирам че там има големи рибоци а крайно време е да се запиша и аз тази година с някакъв такъв :)
Още умуваме къде да се засилим тази неделя ама като гледам май на Бошуля ще да е ако няма улов можем да идем на събор в Славовица в най-лошия слуай :)
Само ще помоля ако има някой ходил скоро там да дава информация
Excx
новобранец
новобранец

Мнение от Excx »

Няма ли някой колега да ни насочи къде да идем през уикенда? :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”