Фидери на марката Mistrall?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
gusto
новобранец
новобранец

Re: Фидери на марката Mistrall?

Мнение от gusto »

Аз написах, че струва колкото четири кутии цигари. За 20лв. ми я дават наистина.
Така и така търся фидер, та се чудя дали да взема Мистрал-а и да си дам другите пари примерно за хубава макара.
Или...да не се занимавам с тая пръчка изобщо и да си купя нещо друго(темите са пълни с препоръки и предложения).

Ясно е, че всеки ще ми предложи скъпа и хубава пръчка. За това са форумите, за мнения и препоръки и се извинявам, ако съм изгубил времето на някой.

Просто питам, ако имате мнение за марката, посочената пръчка или сте чували нещо - да кажете.

А за 20-те лева...не ми е за тях, просто не искам да си купя нещо, което ще ми заема само място и няма да го използвам никога/ще съм разочарован от него.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Калин–Стоянов написа:
RAAZIEL написа:язък за мненията и философиите....човека един път е хващал фидер пък се почнаха дай тез 100лв.че било по-добро,че акции и грамажи,бля,бля...
Голям майтап.... :mrgreen:

Дървен философ :wink:

Къде пише ,че цената е 20 лв. , а не 80 лв. както е дадено в линка по-горе?
Колко струват четери кутии цигари спред теб!
Майтапа не го разбрах,но за дървените философи ми стана ясно...Въпреки ,че ПРИТЕЖАВАМ ОТ МНОГО ГОДИНИ ДВА ФИДЕРА ОТ ПОСОЧЕНАТА ОТ ТЕБ СЕРИЯ И МАРКА и не мисля за други,но не ги препоръчах на колегата,защото нито това търси,нито за тая цена търси,а и дали знае какво търси...

цитат:
,,Не искам да давам много пари за пръчка и моля не ми предлагайте''
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Според мен си чешеш езика колега.
Не може за 20 кинта да се колебаеш дали да я вземеш или не!
Ами купи я и я хвърли ако трябва и не ти хареса,но чак пък 20 мнения за тази въдица.....
Ако за 20 кинта се чудиш дали да я вземеш,какво означава,че не искаш за повече пари?
Колко по-евтина да я намериш.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
gusto
новобранец
новобранец

Мнение от gusto »

Красимир Атанасов написа:но чак пък 20 мнения за тази въдица.....
20 мнения и нито едно по темата, нали така? Чешем си езиците просто...
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Както тази така и много други марки са със себестойност 20лв , а по пътеката до тук от далечен Китай може и 200лв да станат .....ако съдим по нашите магазинери :idea: Ако обаче трябва да бъдем реалисти дори не искам и да се смея защото вече не ми е забавно ........ каквато държавата такова и населението и ....

п.п. До кога ще се внасят масово боклуци , които да се представят за 1 качество при реално под 5то дори в тая скапана държава не знам ..... и до кога ще има хора търсещи евтиното и посредствено само и само да не платят за нещо читаво и истинско с което да си правят кефа и да усетят дадения вид риболов .....
На тези въпроси мисля , че в близките 25г няма кой да даде отговор :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

RAAZIEL написа: Майтапа не го разбрах,но за дървените философи ми стана ясно...
Каквото почукало, такова са обадило ...

Я си виж мнението за философите и виж кога става дума за цигарите и парите ?

Нищо лично , но да се правиш на интересен и да слагаш хората под някакъв знаменател , не е нито нормално, нито редно!

Парите са различно в различно измерение за всеки , има линк за въдица с цена 80 лв. и около 10 лв. за доставка ...

Аз предлагам вариант с 10 лв. по-скъп ... Когато вече се споменава цена ,минаваме в друга насока...

Колега взимай го това чудо за 20 лв. , пък ако ти хареса този тип риболов ще мислиш за друга въдица :idea:

Поздрави и успех, нищо лично!
Whiskeyy
новобранец
новобранец

Мнение от Whiskeyy »

Вземи тази -------> http://olx.bg/mitchell-premium-302-feed ... -i48717827" onclick="window.open(this.href);return false; .. Много по-добра е ;)
Аватар
stefanburnev
новобранец
новобранец

Мнение от stefanburnev »

За съжаление и занапред ще има доста безсмислени теми.Причината е, че откакто се появи "новобранец" под никнейма, всеки иска да е нещо повече.Задават се безсмислени въпроси, особено от младите колеги, с цел трупане на рейтинг.Не казвам, че всеки се е родил научен, но във форума има толкова много информация,а никой не си прави труда да прочете.Имам чувството, че форумът се превръща в Гугъл. Поздрави на всички.Моля модераторите, ако преценят, че не е мястото на темата тук, да направят каквото там е нужно.
Не мога да ловя риба, но много се забавлявам докато опитвам!
Аватар
gusto
новобранец
новобранец

Мнение от gusto »

Един колега по-горе има в подписа си следният текст:
"Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!"

Днес взех фидера сутринта, сложих му една макара и отидох да го пробвам за 3 часа.
Резултат...хванах 2 рибета, но се разочаровах от фидера още от първия риболов. Не за друго, ами качеството...просто е под всякаква критика.
Няма да коментирам тежеста на пръчката(различна от рекламираната) и пукането на цялата пръчка като я разтреса нагоре-надолу.
Само ще кажа, че дръжката на пръчката скърца :) Като засека риба/вдигна пръчката рязко, горната част на макародържача нещо влиза в контакт с дръжката(корка) и скърца. Като напънах самата дръжка, той корка ходи наляво-надясно(все едно не е залепен за пръчката) и се върти около самата пръчка/бланка :)

Извод от темата: Или Mistrall като марка не струва или тоя Mistrall дето съм купил е менте.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

gusto написа:Един колега по-горе има в подписа си следният текст:
"Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!"

Днес взех фидера сутринта, сложих му една макара и отидох да го пробвам за 3 часа.
Резултат...хванах 2 рибета, но се разочаровах от фидера още от първия риболов. Не за друго, ами качеството...просто е под всякаква критика.
Няма да коментирам тежеста на пръчката(различна от рекламираната) и пукането на цялата пръчка като я разтреса нагоре-надолу.
Само ще кажа, че дръжката на пръчката скърца :) Като засека риба/вдигна пръчката рязко, горната част на макародържача нещо влиза в контакт с дръжката(корка) и скърца. Като напънах самата дръжка, той корка ходи наляво-надясно(все едно не е залепен за пръчката) и се върти около самата пръчка/бланка :)

Извод от темата: Или Mistrall като марка не струва или тоя Mistrall дето съм купил е менте.
Колега сам си направи извод струвала ли си покупката на въпросния фидер.Коки и Зарко опитаха да ти помогнат с разяснения по темата за евтините фидер пръчки на нашия пазар,но явно няма кой да чете.Успех за напред във фидер риболова и избора на оборудване за тази цел. :) :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
gusto
новобранец
новобранец

Мнение от gusto »

Мистерията се разплита...
Същият модел на тази пръчка, както се продава в Полша изглежда така(цялата дръжка е корк):
Изображение

Докато пръчката, която взех изглежда така:
Изображение

Навява ме на мисълта, че просто пръчката е някаква реплика/менте и май не можем да правим изводи за марката като цяло.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

И в България си се продава така:
http://fishingshop-pike.com/index.php?r ... ct_id=1137" onclick="window.open(this.href);return false;

Друг е въпроса ти какво си си купил...
Аватар
atanasko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanasko »

Колега , мнението което получих за този модел фидер от продавач - консултанта в един столичен магазин бе положително. Интересното в случая е че са руски според него а аз си мислех че е китайско производство. За тази цена качеството според този продавач е по-вече от добро и за непретенциозни рибари е сполучлив избор. Аз не разбирам много но в неделя ще го пробвам и ако те интересува ще ти пиша.
:D
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

atanasko написа: . Интересното в случая е че са руски според него а аз си мислех че е китайско производство.
:D
А дано,ама на дали са руско производство. :) Ето няколко марки руски фидер въдици,които нямат нищо общо с посочената марка Мистрал,да не говорим за качеството което е на много високо ниво спрямо това на Мистрал.Фидер SABANEEV FOTON Pro Medium 3.6 m (80 гр.) 360 127 195 3+4 вставки до 80гр (0.5; 1; 1,5; 2) 4802 руб. :) Волжанка Volzhanka Pro Sport 12ft 60+ удилище фидерное 3.6м (3секции+3) тест 60гр :) ZEMEX Grand Feeder 3,60m 90g Секции 3+3 Вес(g)- 236гр. Тр.длн.(см) 125 Ето и линковете към руските сайтове - http://sabaneev-shop.ru/" onclick="window.open(this.href);return false; :) http://zemex.ru/" onclick="window.open(this.href);return false; :) http://volzhanka-shop.ru/" onclick="window.open(this.href);return false; :) Разгледайте продуктите на руснаците и си направете извод след това за себе си,когато си купувате продукти на непозната марка относно цената и качеството. :drinkers: :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
gusto
новобранец
новобранец

Мнение от gusto »

Аз бях писал и назад в темата, че фидера го взех и не съм доволен от качеството на дръжката(корка не е залепен добре).

Иначе в събота направих целодневен риболов с него и като изключим проблема с дръжката, съм доволен.
Хвърля добре, с най-мекия и средния връх си усещам кълването на дребна каракуда.

Закачих един шаран, но след 10 секунди се откачи, пръчката се сгъна много и ме накара да се накефя, е верно, че изпуснахме шаранчето, но все пак.

Общо взето, като си оправя проблема с корка на дръжката(може би ще го залепя някак), мисля да си я оставя за шарански фидер и риболов на река, а да си купя един light feeder за каракуди/платики/бабушки.

Хубавото е, че започвам да се насочвам само към риболов на фидер и другият вид риболов не ми прави кеф.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”