Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Китайска захранка
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Китайска захранка
М/у другото и са много добри рибари, та вероятно и захранката им е добра.Миналата година изгоних трима-чистиха две големи кофи платика в коритото на извора до ВЕЦ Пасарел, всичко беше огнусено... Няма да познаеш платиката в китайския ресторант, каква е вкусотияchirusa_bg написа:Около София е пълно с китайци, вие сте малко далече от Илиенци и затова не сте ги срещали по водоемите.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
До тук стигам до извода че може да се пробва. Не е за пренебрегване.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Една малка подробност - плика съдържа точно 200грама суха смесivan1983 написа:До тук стигам до извода че може да се пробва. Не е за пренебрегване.

Но все пак успех.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- StaAnt
- ще става разбирач
Да но китайците го ползват само за стръв.Така един плик стига за 2 или 3 риболова.SBANKOV написа:Една малка подробност - плика съдържа точно 200грама суха смесivan1983 написа:До тук стигам до извода че може да се пробва. Не е за пренебрегване.и цената му в един доста голям магазин в Дружба е около 2лв.
Но все пак успех.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Е нави ме, ще пробвам 

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- StaAnt
- ще става разбирач
Успех и дa пишеш зa резултaтите. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пробвайте тази за толупи, приятели са много доволни от нея.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Еми пробвах я, резултата е ПКП, ако те вълнува какво е ПКП ще ти обяснявам на лични да не загубим детската аудитория.StaAnt написа:Успех и дa пишеш зa резултaтите.
- StaAnt
- ще става разбирач
Сори приятелю, но понякогa се случвa.Aз също съм пробвaл и то много пъти и освен кaрaкуди друго нямaм нa тези примaмки.Но вярвaй ми виждaл съм кaкво прaвят китaйците със тaзи стръв и нaпрaво не е зa вярвaне кaк успявaт.Пробaне му е мaйкaтa.Успех през новия сезон.
- SBANKOV
- ще става разбирач
А няма нищо, мен от експерименти не ме е страх, разбрал съм че точно те прогонват капото, когато утвърдените методи не работят.StaAnt написа:Сори приятелю, но понякогa се случвa.Aз също съм пробвaл и то много пъти и освен кaрaкуди друго нямaм нa тези примaмки.Но вярвaй ми виждaл съм кaкво прaвят китaйците със тaзи стръв и нaпрaво не е зa вярвaне кaк успявaт.Пробaне му е мaйкaтa.Успех през новия сезон.
Успех и на теб през новия сезон.
- StaAnt
- ще става разбирач
Поздрaви.SBANKOV написа:А няма нищо, мен от експерименти не ме е страх, разбрал съм че точно те прогонват капото, когато утвърдените методи не работят.StaAnt написа:Сори приятелю, но понякогa се случвa.Aз също съм пробвaл и то много пъти и освен кaрaкуди друго нямaм нa тези примaмки.Но вярвaй ми виждaл съм кaкво прaвят китaйците със тaзи стръв и нaпрaво не е зa вярвaне кaк успявaт.Пробaне му е мaйкaтa.Успех през новия сезон.
Успех и на теб през новия сезон.

- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Здравейте,някой може ли да обясни как се забърква тази захранка ?
-
- вече хвърля и на тежко
Не знам дали работи,но преди години на Пожарево на единия ръкав ми обраха точките.Плувка до плувка и нинджите ловят,а ние гледаме
Какво ли не опитвахеме,но греда.
След дълго псуване по техен адрес се оказа,че единия говори нашия роден език перфектно,та пак срам

След дълго псуване по техен адрес се оказа,че единия говори нашия роден език перфектно,та пак срам

- StaAnt
- ще става разбирач
Зa товa иде реч.В по горни постове съм писaл,че жълтите си му рaзбирaт.(bubsa) написа:Не знам дали работи,но преди години на Пожарево на единия ръкав ми обраха точките.Плувка до плувка и нинджите ловят,а ние гледамеКакво ли не опитвахеме,но греда.
- antivik
- кандидат преподавател
Бе....аз бях писал някъде по-нагоре,че ще требе да се учи китайски и йероглифи.....vali - carp написа:Здравейте,някой може ли да обясни как се забърква тази захранка ?

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!