Препоръчайте ми сигнализатори .

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Препоръчайте ми сигнализатори .

Мнение от Димитър Чаушев »

Vesko1 написа:
Димитър Чаушев написа: а всички по-скъпи имат.................. какво по-различно ?
Чаушев....няма как 150 кинтови ФЛ китайски боклуци да имат същите функции както например система за охрана и сигнализация на FLAJZAR например,дето не е върха на сладоледа,НО...дето е към 1200 кинта комплекта.Айде да не си говорам бла бла -приказки и да се правим на умрели лисици.Запознай се с едни от най -добрите сигнализатори...(има и много по висок и скъп клас,там Делким-и ,космически совалки и т.н)..и им виж функциите ,па тогава говори че били стандартни.Да да ..ама не.
http://hristocarp.com/shop/product_info ... cts_id=882" onclick="window.open(this.href);return false;

...http://hristocarp.com/shop/index.php?cPath=64_43" onclick="window.open(this.href);return false;

.....ето ти и пулсара,дето е още по евтина алтернатива...нищо общо нямат функциите с тези дето ги пита колегата
http://www.tomaxshop.com/catalog/karp/k ... -2580.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Веско ,каква е основната функция на един сигнализатор ? Знам че знаеш ама ...... за тия пари трябва да може и да ми готви ,и да ми пере бе брат :lol:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Димитър Чаушев написа: Веско ,каква е основната функция на един сигнализатор ? Знам че знаеш ама ...... за тия пари трябва да може и да ми готви ,и да ми пере бе брат :lol:
Основната функция ние всички много -добре я знаеме...както знаем например и основната ф-ция на пръчката и макарата.Но за шарански риболов не си купуваме от 10лв китайска гьостерица...и от 15лв китайска макара с 1 лагер нали.Все пак гледаме ако не да е супер-качествено...поне да е поносимо...там пръчле до 100-тина лв минимум...и до 100-тина макаре.Щото като удари рибата на живота ти хич няма да ти е приятно да ти се разглоби макарата в ръцете или пръчката да се сцепи на 2 -нали.
Така е и със сигнализаторите...няма как нещо да е евтино и същевременно да е хубаво,да щади батериите,да има готин дизайн...и т.н.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
Димитър Чаушев написа: Веско ,каква е основната функция на един сигнализатор ? Знам че знаеш ама ...... за тия пари трябва да може и да ми готви ,и да ми пере бе брат :lol:
Основната функция ние всички много -добре я знаеме...както знаем например и основната ф-ция на пръчката и макарата.Но за шарански риболов не си купуваме от 10лв китайска гьостерица...и от 15лв китайска макара с 1 лагер нали.Все пак гледаме ако не да е супер-качествено...поне да е поносимо...там пръчле до 100-тина лв минимум...и до 100-тина макаре.Щото като удари рибата на живота ти хич няма да ти е приятно да ти се разглоби макарата в ръцете или пръчката да се сцепи на 2 -нали.
Така е и със сигнализаторите...няма как нещо да е евтино и същевременно да е хубаво,да щади батериите,да има готин дизайн...и т.н.
А-а-а Весе, тука не си прав братко, друго си е да ти направи един хубав удар/независимо к`во е/, засичаш, усещаш тръпката по сопата и влакното и после... късаш :cry: , тети на един път сума си емоции - и кълване, и засичане, и късане, и псуване след това, а че и анализи къде и к`во си съгрешил :lol: . Па ако си с нещо качествено или па таквози де ти показваш, категория ЛУКС всите тези емоции ги губиш. Фанал си рибата снимал си я и до тук :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”