Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Баничките поскъпват ....
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти недей с тия изявления,че ако те набара истинската готвачка у вас....dimitar_ написа:Глееееедам , опитвам се да пиша , буквите бягат ... , такваз тава у къщи имам , брашно ще се намери , ама тъз готвачка , тъз готвааачка от де да я намеря ... ???
Ай , ще си я търся и по нашта река , дет и викат Бели лом , може и да я случа , ако ще да е "гащата" , дядо не е религиозен ...

коктейл "медвед пришол/медвед ушол"
пьлни се халба с бира,отпива се и се долива коняк и така-докато остане само коняк-тогава медвед пришол

когато пришол медведа,пак се отпива,но се долива бира-и така,докато остане само бира-тогава,медвед УШОЛ

аз сьм пробвал,ама доникьде не стигам-даже до пришол и се предадох вече

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Преди години по Брежнево време бях в Мурманск...там в един "бар" намиращ се на 49я паралел ми сервираха един коктейл 100 гр.водка, 100 грама коняк, 100 грама шампанско...слива от компот и сламка...коктейл"СЕВЕР"....поисках от мамашата зад "бара" да сложи само водката и коняка...
В менюто имаше още един коктейл... " Бурый медвед " ....коняк с шампанско... и още "Серый медвед"...водка с шампанско...
5 кила... ти пияна рускиня виждал ли си...с размазано червила...и .т.н.
Я по тоя случай ще разкажа една случка....седим морска компания в Ресторант 49я паралел в Мурманск...пак по същото време...м.април....а навън - 27 градуса...седим, мезим и пийваме водка...столичная...по едно време оркестъра...съставен само от жени/ ти филма "Афоня" гледал ли си/ ...баян,китара и пияно...засвири ..Уан Уей Тикет на Иръпшън....и боцмана/лека му пръст/...пошушука нещо с капитана...после ми вика....ей оная рускиня иди и я покани на танц...тогава бях 4 помощник капитан...млад салага....ставам и с уверени стъпки се насочвам към масата на рускинята....а тя хубавелка с кавалер в тъмен костюм...и "головный убор"... с пухкава кожена шапка на главата....докато редих думите ...какво по напред та кажа...мамашата издърпа една полу празна дълбока чиния от масата...каза едно голямо ....у а а а и тръсна едно "сертме" в чинията...после си избърса устата от покривката...сложи малко червила...хвана...СЛЮНТЯЯ с кустюма под ръка ....и излязоха двамата на дансинга да танцуват...
Аз направо си глътнах езика...назад,назад и на масата...а там компанията цвилеше в неистов смях....после цял месец ме бъзикаха в океана...какме опръскала с повърня мамашката...дейба тая пепел...

В менюто имаше още един коктейл... " Бурый медвед " ....коняк с шампанско... и още "Серый медвед"...водка с шампанско...

5 кила... ти пияна рускиня виждал ли си...с размазано червила...и .т.н.
Я по тоя случай ще разкажа една случка....седим морска компания в Ресторант 49я паралел в Мурманск...пак по същото време...м.април....а навън - 27 градуса...седим, мезим и пийваме водка...столичная...по едно време оркестъра...съставен само от жени/ ти филма "Афоня" гледал ли си/ ...баян,китара и пияно...засвири ..Уан Уей Тикет на Иръпшън....и боцмана/лека му пръст/...пошушука нещо с капитана...после ми вика....ей оная рускиня иди и я покани на танц...тогава бях 4 помощник капитан...млад салага....ставам и с уверени стъпки се насочвам към масата на рускинята....а тя хубавелка с кавалер в тъмен костюм...и "головный убор"... с пухкава кожена шапка на главата....докато редих думите ...какво по напред та кажа...мамашата издърпа една полу празна дълбока чиния от масата...каза едно голямо ....у а а а и тръсна едно "сертме" в чинията...после си избърса устата от покривката...сложи малко червила...хвана...СЛЮНТЯЯ с кустюма под ръка ....и излязоха двамата на дансинга да танцуват...
Аз направо си глътнах езика...назад,назад и на масата...а там компанията цвилеше в неистов смях....после цял месец ме бъзикаха в океана...какме опръскала с повърня мамашката...дейба тая пепел...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не сьм бил там,но сьм основно запознат с вьпросаbatmilen написа: 5 кила... ти пияна рускиня виждал ли си...с размазано червила...и .т.н.
:

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".