Руски блесни Сокол

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Руски блесни Сокол

Мнение от Vid »

Hills написа:Благодарение на блесните СОКОЛ 1 и СОКОЛ 2 няма риба в водоемите ...
Верно, че те Соколи утрепаха рибата... Ама хУбо, че вече няма мрежари и токаджии, че иначе нямаше и никВа рибка да остане.... :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

Здравейте колеги,вчера ми дойде пратката от рибоко.Закупих си т'ва онова чудих се дали да не си поръчам и от тези "соколи",но си взех 2бр. кастмастерчета (25гр и 35гр)
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... D1%80-ACME" onclick="window.open(this.href);return false;

Въпроса ми е дали някой е работил с такива примамки т.е. дали са уловисти(ще разбера сам, но все пак споделете своето мнение)
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

[quote="Hills"]Същата тема е намерих в >>>фишинг мания<<< там има хора които са скъсали около
килограм от тия "УЛОВИСТИ" железа и нямат нито една риба...
вно ги има по стотинки на килограми!
А друг казва че провокират рибарите сами да си правят блесните щото хващат м*ди....

Аз до колкото виждам на 15 мнения 12 са в полза на блесните ...нищо лично но не изопачавайте фактите . Има Снимки със закачени риби с тези блесни. Не съм пристрастен, защото не съм ги ползвал, но четейки оставам с впечатление че макар и груби работят. Освен това са евтини.
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

И аз си взех 10 броя ама от клатуните 25-50гр нз дали не се набутах с още 500гр да носа в чантата :lol:
Да ги мъча ли за сом,щука,бяла распери не вярвам бая обемни са ?
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Клатуните работят на обувки,найлони,парцали,кюнци за печка,че и това съм вадил :lol: просто са тежки и обират по дъното квото има, НО и сом ловят :wink: проверено и изпитано,даже днес си взех още една от нашия пазар за умопомрачителната сума от 1 български лев :lol: имаше още няколко но бяха много големи,абе за големи сомове,но не взех от тях че нещо се пойзгубиха големите сомове :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

максимов96 написа:Здравейте колеги,вчера ми дойде пратката от рибоко.Закупих си т'ва онова чудих се дали да не си поръчам и от тези "соколи",но си взех 2бр. кастмастерчета (25гр и 35гр)
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... D1%80-ACME" onclick="window.open(this.href);return false;
Въпроса ми е дали някой е работил с такива примамки т.е. дали са уловисти
Ще ти отговоря, въпреки, че не е в темата за соколите.
Кастмастера е уловиста примамка, но не много тачена от нашите риболовци. Що? И Я не знам....
Пробвай... Аз съм доволен, уловила ми е от сулка до кефал....

Качественото парче железо "оделкано откосо", наречено кастмастер струва между 12-15 лв. не-раждястващо е и снабдено с качествени морски куки....
Все още морски риби на него нямам, може би щот не ме е останало време да пробвам достатъчно......
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”